Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ulusal Haberler
Son İstiklal Savaşı Gazisi Vefat Etti
Cuma, 04 Nisan 2008

İstiklal Savaşı'nın hayatta kalan son gazisi Eskişehirli Yakup Satar, vefat etti.
110 yaşındaki Satar'ın Eskişehir merkezde Hayriye Mahallesi'ndeki evinde vefat ettiği bildirildi. Gazi dedenin durumunun ağırlaştığı haberi üzerine Hayriye mahellesindeki evine Hava Hastanesi'nde görevli doktorlar ile ambulans geldi. Yapılan muayenesinde Gazi Satar'ın hayata veda ettiği belirlendi.

İstiklal Savaşı'nın Hayatta Kalan Son Gazisi Eskişehirli Yakup Satar, Vefat Etti. Satar, Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na Katılmasıyla Basra Cephesi'nde Savaşmıştı.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
AB, PKK'yı Terör Listesinden Çıkarıyor
Perşembe, 03 Nisan 2008

Avrupa Adalet Divanı, PKK'nın AB terör örgütleri listesine alınmasına yönelik itirazı kabul etti.
Örgüt 2002 yılında AB terör örgütleri listesine dahil edilmişti. Bizzat Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın başvurusunu değerlendiren Adalet Divanı PKK terör örgütünü AB listesineden çıkarmayı kabul etti. Bu kararla, PKK'nın daha önce listeye alınırken uygulanan prosedürün yanlış olduğu kabul edilmiş oluyor. Şimdi prosedürün gözden geçirilmesi gündeme gelecek.

 

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
Hedef Gösterme Davası Sonuçlandı
Cuma, 28 Mart 2008
Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) görev yapan bazı generalleri terör örgütlerine hedef gösterdikleri iddiasıyla” yargılanan Anadolu'da Vakit Gazetesi sahibi Nuri Aykon ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Harun Aksoy, 20'şer bin YTL adli para cezasına çarptırıldı.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Nuri Aykon ve Harun Aksoy katılmadı. Sanıkların avukatı Ali Pacci ise duruşmada hazır bulundu. Duruşmada esas hakkındaki savunmasını yapan Pacci, gazeteci olan müvekkillerinin eleştiri yapmak ve haber verme hakkını kullandıklarını belirterek, beraatlarını istedi.
Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, Aykon ile Aksoy'u, “terörle mücadelede görev alan kişileri terör örgütlerine hedef göstermek” suçundan ayrı ayrı 20'şer bin YTL adli para cezasına çarptırdı.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
Antrenörler öldürüldü
Salı, 25 Mart 2008

Üçüncü Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor'un tesislerine yapılan baskında, Teknik Direktör Sedat Gezer ve kaleci Antrenörü İsmail Kurt'un öldürüldüğü belirtildi. İshaklı Mahallesi'nde bulunan Bafra Belediyespor Kulübü'ne saat 11.15 sularında 34 plakalı transit marka bir minübüsle gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kulüp binasına girerek müdür odasında oturan Teknik Direktör Sedat Gezer (53), kaleci antrenörü İsmail Kurt (43) ve Kulüp Müdürü Erkin Özarslan'ın üzerine tabanca ile kurşun yağdırdı.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
Sosyal Güvenlikte Kısmi Anlaşma
Pazartesi, 24 Mart 2008
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'na ilişkin yaptıkları görüşmede prim gün sayısının 7 bin 200 gün olarak uygulanmasında uzlaşma sağladıklarını bildirdi.

İlk Yorumu Siz Yazın

Yazdır E-posta
Devamını oku...
 
<< Başa Dön < Önceki 31 32 33 34 35 36 37 38 Sonraki > Sona Git >>

Sonuçlar 325 - 333 Toplam: 336
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım