Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Haberler
Sakaryaspor'a liderlik yakışıyor
Salı, 18 Mart 2008

Yayın Hayatına Merhaba diyen Sakaryagundem.com İnternet Sitesindeki ilk yazıma başlamadan evvel, Başarılı ve uzun süreli bir yayın hayatı sürdürmesini, temenni ederim. 

ESKİŞEHİRSPOR - SAKARYASPOR maçına gitmek üzere, sat 13.30'da yola çıktık. ANEMON oteline vardığımızda SAKARYASPOR'umuz maç için otelden hareket etmek üzereydi. Geniş Güvenlik önlemleri altında Stadyum'a vardık.Bilet fiyatları maraton 10 YTL, Kapalı 20 YTL olmasına rağmen maça ilginin olduğunu gördüm.Gerçekten Stadyumda bir tane boş koltuk kalmamıştı.Dışarıda bir sürü taraftar vardı.Televizyondan maçın naklen yayınlamasına rağmen, Bank ASYA Liginin en büyük takımını izlemek için gelen ESKİŞEHİR'liler, Rakipleri SAKARYASPOR'umuzdan çekindiklerini, Şampiyonluğun en büyük fovarisi olarak gördüklerini beyan ettiler.

Takımımızla ilgili övgüleri aldıktan sonra saat 18.00'de Satdyuma giriş yaptık.İnanın hangi şehirde maç izlesem, TATANGALAR ARENASINDAN güzelini göremedim. Takımımız sahaya ısınmak için çıktığında büyük bir tepki ile karşılaşmasına rağmen, ısınma çalışmalarına, ciddiyetle devam ettiler. Daha sonra sahaya çok beğendiğim Beyaz formaları ile çıktılar.Maç öncesi TV röportajlarında iki teknik adam elele Turkcell Süper Ligine çıkmayı hedeflediklerini beyan ettiler. SERGEN'nin kadro dışı kalmasının nedenini öğrendiğimde, sezon başındaki düşüncemin doğru çıktığını gördüm. SERGEN ağzında ıslak Purosu, cebinde at yarış kuponları ile Futbolcudan ziyade, genç Playboy gibiydi. Hocasıyla ilk onbir pazarlığı yapmış olmasından dolayı kadro dışı kalmış, fakat umrunda değil. Maçtan sonra Metin Hoca'ya büyük tepki vardı. İşte SERGEN'nin takımına ve hocasına verdiği zarar ortada.

Allah'a şükür bizim takımımızda böyle futbolcu yok. Bu yüzden sezon başı ŞAMPİYONLUĞUNA İDDİAYA girdim. SAKARYASPOR'umuz maça, her zamanki gibi, deplasmanlardaki iyi oyunu ile başladı.Nitekim TANER ile öne geçti.İlk yarıyı 1-0 önde kapadık. İkinci yarıya ESKİŞEHİRSPOR skoru değiştirmek için baskılı başladı.SAKARYASPOR'umuz ise anlaşılmaz bir tutumla geriye yaslandı. HÜSNÜ Hoca ileri demekten perişan oldu.Fakat orta sahamızın direnç gösterememesi ve defanstan uzun toplar ile çıkamamız neticesi top hep rakipte kaldı. 74.Dakikada ESKİŞEHİRSPOR baskılı oyununun meyvesini attiği gol ile aldı.Golden sonra SAKARYASPOR'umuz rahatladı ve oyunu kontrolüne aldı.

Maçın son dakikasında MUSTAFA'mızın topu iyi yere vurmasına rağmen, kalecinin muhteşem kurtarışı ile maç sona erdi. Deplasmanlarda öne geçmemize rağmen bir türlü skoru koruyamamız neticesi maçları berabere veya mağlup bitirdik.Örnek: Boluspor, Erciyes, Kocaelispor, Antalyaspor,Eskişehirspor maçlarıdır. Maçın skoru istediğimiz gibiydi.Fakat ESKİŞEHİRSPOR taraftarları sonuçtan memnun değildi.Yönetimini ve Hocalarını istifaya davet etti. Maçın Hakemi ve yardımcıları baskı altında kalmadan iyi bir yönetim gösterdi. Takımımızın Deplasman giderlerini karşılayan Sayın CANİP KAYA arkadaşımız gerçekten mükemmel bir Sponsörlük örneği göstererek takımımızı yalnız bırakmadı.İki gün takımımız ile ilgilendi.Kendisine taraftar olarak teşekkür ediyor, SAKARYA'mızdaki diğer iş adamlarının da CANİP KAYA'yı örnek alarak takip etmelerini arzu ediyorum.

Maçı bir çok SAKARYALI hemşehrimiz izledi.Aynı şey KOCAELİSPOR maçında da yaşanmıştı. ''SEVDAYA YASAK KONULMAZ' dercesine ESKİŞEHİR'de SAKARYALILAR takımlarını Belediye başkanları ,İl Spor Müdürü, diğer erkanı ile destekledi. TARAFTARLARIMIZ'ın yasak nedeniyle, gidemedikleri maçta, dualarıyla takımımızı desteklediklerine inanıyorum.İnşallah çok sevdikleri takımlarından bir daha mahrum kalmazlar. Bu hafta KARTALSPOR maçı çok önemli.Zor bir maç olacak.Bu maçı inşallah kazasız atlatıp zirvedeki yerimizi sağlamlaştırıp, sezon sonu ŞAMPİYONLUK turunu SAKARYA'mızda atacağız.

Yeşil Siyah Sevgilerimle

Yorumlar (1)

Yazdır E-posta
 
<< Başa Dön < Önceki 21 Sonraki > Sona Git >>

Sonuçlar 181 - 182 Toplam: 182

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım