Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Durduramayacaksınız!
Perşembe, 25 Şubat 2010

        Sakaryaspor hükmen mağlup.   TFF kararını verdi. Neye göre. Hakem ve gözlemcilerin raporlarına göre. Ne rapormuş anasını satayım. Ev sahibi takım sütten çıkmış ak kaşık. Misafir takım suçlu. Utanmasalar idam sehpasını kurup asacaklarmış.

         TFF’nin uyguladığı çifte standartlara alışık bir kulüp olan Sakaryaspor’un bu karara kendisini olay gününden itibaren hazırlaması gerekiyordu aslında.  İçimizdeki iyi niyet. Bozuk saatin bile günde iki kere doğruyu göstermesini düşünerek, tekrar kararı bekledik. Ne gezer…

           Yanılmıyorsam 2007 yılında hakemin ertelemeye cesaret edemediği Vanspor-Eyüp maçı geldi aklıma. Eyüpsporlu oyunculara direk saldırı vardı. Futbolcular canlarını kurtarmak için ambulans ve itfaiye araçlarının tepesine çıkmışlardı. O maçın hakemi ev sahibi takımı düşünerek oynattı maçı ve Belediye Vanspor galip geldi.

            Pendikspor maçının hakem ve gözlemcileri bırakın gerçekleri rapor etmeyi, işi kılıfına uydurup hükmen mağlup olacağımız şekilde rapor hazırlamışlar. Şimdi hep birlikte dizimizi döveceğimizi sananları yanıltalım.

             Verilen kararla ilgili TFF’yi eleştirmek sonucu değiştirmeyecek. Mühür ellerinde. Canlarının istediklerine kırmızı mühürlü ferman çıkartıp cezalandırabiliyorlar.

              Hele birde cezalandırılacak takım sahipsiz olduğu düşünülen Sakaryaspor ise. Vurun abalıya…

              Ne zaman, nerede duracağımızı bilemediğimiz, lobi faaliyeti nedir, ne işe yarar öğrenmediğimiz için, kendi içimizde birbirimizin gözünü çıkarmaya çalıştığımız sürece bu kararlar böyle alınacak ve uygulanacaktır.

              TFF’nin yönetimine sabah, akşam hatta öğlenleri bile sövsek sonucu değişteremeyeceğiz. Mağlubiyetimizi değiştirmeyecektir ama tepkimizi ortaya koymamız lazım. Kulübe zarar vermeden gerekli tepkiyi dile getirmeliyiz. Gerek faks gerekse başka argümanlar kullanılarak beyefendilere verdikleri kararın “adil olmadığını” gözlerine sokarcasına anlatmamız farz oldu.

               Bizler takımımızı bu lige layık görmez, daha yukarılara çıkması için “Bu ligin takımı değiliz” sloganını kullanırken, galiba TFF bizi yanlış anladı. Verdikleri kararla “siz bu ligin takımı olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Öyleyse bir alt lige gönderelim” der gibiler.    

               TFF’nin verdiği yanlı karara, hakem ve gözlemcilerinin tüm eyyamcılığına inat Sakaryaspor ligi zirvede tamamlayacaktır. Kendi alın terimizle kazandığımız maçlara yenilerini ekleyerek sezon sonunda oynanacak Play-Off maçlarında karşılarına çıkmalıyız. Başımız dik, alnımız açık ve gururlu şekilde…

                Sakaryaspor’un bu lige ait olmadığını düşünen iyi insanların güçleri ve enerjileri başarı için birleşecektir. Oluşacak sinerji hedefe varmamızı sağlayacaktır. Bu gücün önünde hiç kimse duramaz… TFF asla…                    


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım