Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Az kaldı
Cuma, 02 Nisan 2010

Sakaryaspor ligin zirvesine doğru emin adımlarla ilerliyor. Yalova mağlubiyeti ve ardından gelen beraberlik herkesi şaşırtsa da bu takım ne istediğini biliyor. Ligin kalan haftalarında daha çok şaşırtıcı sonuçlar alınacağı kesin. Az hata yapan takım play-off oynayacaktır.

Az hata yapan takım diyerek olayı geniş tutmaya gerek yok. Pendik maçında alınan galibiyetin ardından daha kesin konuşmak gerekirse, biz bu ligi zirvede bitiririz. Hemde rakiplere ciddi puan farkı atarak.

Daha ikinci yarının başında liderle aramızdaki puan farkı 3’e indi. Puan sıralamasında üzerimizde görünen takımlarla bir kez daha oynayacağız. Ardından zirveye kurulup sefamızı süreceğiz. Bu takım, arkasında ki taraftar gücüyle durdurulamaz. Başarının gelmesi için gerekli metaryallerde eksiklikler var. Buna rağmen, oyuncu kadromuz hedefe varacaktır.

Ligde bir yanı eksik mücadele eden ekibimizin, kenetlenmesi başarıdaki tek etken olacaktır.

Ekonomik anlamda nefes almakta güçlük çeken takımdan kaçanların utanacağı günü beklemekten öte yapılacak bir şey kalmadı. Sakarya şehri, şehir milliyetçiliği kavramının farkına varamadığı sürece birliktelik sağlanamayacak. Herkesin derdi “BEN” yoksam herşey yok olsundan ibaret olmaya devam edecek.

Parası olan avuçlarını sıkıca kapamış, aman bir damla düşer ve şehre faydası olur kaygısı taşıyor. Kaynak yaratması gerekenler kendilerine gelen “İMDAT” çığlıklarını duymamak için kulaklarını tıkamış durumda. Adı Büyükşehir olan güzel şehrimin siyasi gücü zaten yok edilmiş. Varın gerisini siz düşünün…

Sakaryaspor sevdalılarına göre çok büyük üzüntü olan İCRALIK olma durumunu bile görmezden gelen yönetenler varken dışarıda düşman aramaya gerek var mı? Mustafa Denizli ile birlikte futbolda çokça kullanılan İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR sözü belki tam olarak anlatmak istediğimi anlatmıyor. Ancak yaralı parmağa…. Siyasilerimizi başka türlüde anlatmaya terbiyem müsaade etmiyor.

Bu şehrin belediye başkanlarını hayretle izliyorum. Ne yönettikleri halka, ne de halkın sevigilisi Sakaryaspor’a hizmet veriyorlar. Sahi bu adamlar niye o koltukları işgal ediyor?

Sezai Matur gazetesinde belediye başkanlarının 1 yıllık karnesini hazırlamıştı. O karnede çok kırığı olması gereken belediye başkanlarına “ Siz gerçekten hizmet etmek için mi?” seçildiniz sorusu sorulmalı ve karşılığında da hepsine zayıf verilmeliydi.

Sanırım Sakaryaspor’un başarılı ve onurlu oyuncuları ekonomik sıkıntıyı görmezden gelerek, sezon sonunda hayal kırıklığı yaşayan şehir halkına hak ettikleri mutluluğu yaşatacaktır. Bundan zerre kadar şüphe duymuyorum. Engin Korıkır ve ekibine şimdiden bize yaşatacakları mutluluklardan ötürü teşekkür ederim

Kulak tıkayan beyler, tıkaçları çıkarın takımın zirveye oturmasına az kaldı. Üzüntüye ortak olmadınız sevincimizi paylaşmaya bekleriz…


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım