Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Nihayet bitti!
Cuma, 25 Haziran 2010

Nihayet bitti!
Sakaryaspor'da kongre bitti. Önce yönetim ardından hoca belli oldu. Gündem nihayet transfer haberlerine kaldı. Transfer haberi dediysem öyle falanca takımdan fişmanca, ötekisinden filanca falan değil kastettiğim. Sözleşmelilerden kimlerin ikna edileceği türden haberlerden bahsediyorum.
Mecburiyetten oluşan yeni yönetimin işi zor. Bırakıp gitmesinler diyerek çok fazla eleştirilmeyecekleri kesin. Takımın başına gelen hocanın kariyerini bile sorgulamak bu dönemde "küsme" nedeni olabilir.
Peki neden Sakaryaspor bu durumda. Kendilerinden başkasını düşünmeden hareket edenleri kurtarıcı olarak göklere çıkarttığımız için. Bizim en büyük sıkıntımız kurtarıcı olarak birilerini ortaya atıp ardından ondan medet ummaktı ve sonunda kabak başımıza patladı. Kurtarıcı siyaseten istediği yere gelemeyince tepemizden aşağı etti gitti.
Oysa ısrarla bu takımın kurtarıcıdan çok güç birliğine ihtiyacı var demekten ağzımda tüy bitti. Ama dinletemedim. Bu anlamda başarırlar ya da başaramazlar bunu bilemem ama Rauf Batuboylu ve ekbine teşekkür borcum var. Üzerlerine düşeni yaptılar ve görev aldılar. Yıllardır aranan kurtarıcılardan bir halt olmadığını herkese göstermek için daha iyisi yapılamazdı.
Kurtarıcılardan kurtarmayı başardığımız Sakaryaspor'a destek olarak, bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız. Yönetimde görev alanların para dilenmek gibi bir durumu olmamalı. Ancak onları "siz istediniz ve görev aldınız" diyerek yalnız bırakmakta hiç hoş olmaz kanısındayım. En nihayetinde görev aldıkları yer, bizim için çok önemli olan Sakaryaspor Kulübü. İyi yönetmeleri için destek olmalıyız.
Bu yazımı Küçük beye ayırmayı planlıyordum ama düşündüm ve gerek olmadığına karar verdim. Zira hafta başından beri gazetelerde yazan dostlar yeterince yüklendiler Küçük beye. Madem maçlara bile gelmeyecek, madem elini ayağını Sakaryaspor'dan çekmiş ben yazmıyayım. Takım kurtuldu nasıl olsa dedim. Ancak giderayak uğurlamadan olmayacak diyerek son bölümü kendisine ayırmaya karar verdim.
Küçük bey artık takımı kullanarak birilerine ateş edemeyecek. Siyaset sahnesinde esamesi bile okunmuyor. Yaptıklarının hesabını elbette Allah soracak. Ama gitmeden bir iki soruma cevap verirse sevinirim. Vermezse de canı sağolsun.
1-Halk, şehir milliyetçiliği, Sakaryaspor sevdası vb kavramları kullanarak insanları uyuttuğun ve sadece kendini düşündüğün için vicdan azabı çekiyormusun?
2-Sakaryaspor'u düşürdüğün durumu düşün ve bu kadar zarar verdiğin bir kurum ortada dururken nasıl rahat uyuyabiliyorsun?
3- Takıma hiçbirşey vermeden çok şey vermiş gibi davranmak ve gider ayak benden sonrası tufan mantığıyla yaptıklarınızın sebebini çok merak ediyorum. Dün beyaz dediğinize bugün siyah diyerek nereye varmaya çalışıyorsunuz?
4-Sakaryaspor'un size kazandırdıkları karşısında vicdanınızı rahatlatmak için çıkıp şunları yaparak "büyük günah işledim ve şehir halkından özür diliyorum" diyecek cesaretiniz var mı? (Kendinizi düşünerek verdiğiniz zararları bizlerden daha iyi bilirsiniz)
Küçük beye sorulacak soruların sayısı çoğaltılabilir; Nikolovski transferinden, Mepaş'a satışa hatta daha eskilere bile gidebilirim ama gerek yok. Siz yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Gidiyorum demeniz bile bu takımın ayağa kalkması için çok büyük bir etken olacak.
Sakaryaspaor'da kongre süreci bitti. Hoca sorunu çözüldü. Umarım kısa sürede transfer görüşmeleri de biter. Bu dönemde bitenlerden en sevindiricisi Sabri Küçük dönemi oldu. Sayın Küçük gidişinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

NOT; Bir bahane üretip lütfen geri dönmeyin.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 26-06-2010 01:00
derdin ne?
Sayın Güven Hasbaş: Sizin Sabri Küçük ile ne alıp veremediğiniz var? Adam bırakıp gitmiş işte. Gidenin arkasından konuşmak yakışık almaz. Ha giderken etrafa çamur atması çok yakışıksız bir davranıştı kabul. Küçük'ün sorduğunuz sorulara verecek cevabı elbette vardır...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım