Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Durmayın...
Cumartesi, 23 Ekim 2010

           Sakaryaspor'un yarını için yapılması gerekenleri dile getirince bazı kişilerce takımın başarısını çekememek hatta başarıya çomak sokmakla suçlandım. (Sanki takım şampiyon oldu ve ben görmezden geliyorum) Beni eleştiren hatta suçlayanların kendilerince haklı olabileceklerini düşünmeye çalışmadım dersem yalan söylemiş olurum.
           Kısır tartışmaların dışına çıkmak lazım. Bu takımın yarın iyi olması için bugün korkusuz ve cesur adımlar atalım istiyorum. Kişisel olarak eleştirdiğim insanlarla hiçbir derdim yok. Ancak konu Sakaryaspor olunca ve yetkili ve etkili olması gerekenler kafalarını kumun içine gömüyorlar ise, sorgulamak hatta daha da ileri giderek yerden yere vurmak gerekiyor.
            Bu sezon yazmaya başlarken ısrarla dile getirdim. Ne Murat Bölükbaş'ın taktiklerini  ne de oyuncuların yeterliliğini sorgulamayacağım diye. Derdim günü kurtarmak olsa Pursaklar maçı sonrası Murat Bölükbaşı'nı konu eder açıklamalarının ne denli gereksiz olduğundan dem vurudum. Akraba, eş-dost tavsiyesi olmasa bu takımı ancak tribünden izleyecekken hocasısın derdim ama gerek yok. Ben günlük olaylara şimdilik şöyle bir değineceğim ardından gerçek konuma döneceğim.
             Büyükşehir Belediye Başkanı için ekip kurmakta yetersiz ve halkı hizmetten yoksun bıraktı demiştim bir önceki yazımda. Hata yapmışım! Yapılanı görmemek ayıp! Şehir girişinden Yeni Cami'ye kadar olan yolda orta refüjdeki ağaçları sökerek farklı bir aydınlatma sistemi kuruyorlar. Bu hizmeti göremeyerek eleştiri yaptığım için kendisinden ve başarılı! ekibinden özür dilerim. Ancak yinede hatırlatmak isterim. Sakaryaspsor'un mevcut yapısında daha fazla destek olmak zorunda belediye. Bu şehrin takımının ortaklarından BELPAŞ'ın yönetimi hala Büyükşehir Belediyesi'nde olduğundan tek doğru takıma destek vermek.
               Zeki Toçoğlu elinden geleni yapıyor diyenleri duyar gibiyim. Şehri yönetmeye talip olan Toçoğlu'nun görevlerinden biriside şehrin sosyal hayatına katkı sağlamak değil mi?
               Nerede şehri tribünden seven tatangalar? Nerede şehir milliyetçisi geçinenler? Hani ortak akıl konusunda rakip tanımayan iş adamları. Çıkın ortaya ve Büyükşehir'in öncülüğünde adına çözüm masası mı dersiniz, kriz masası mı bilemem. Ama takımın borçlarında kurtarılmması için ortak hareket etme zamanı geldi de geçiyor. Önder Büyükşehir olursa, destek şehirden gelir. Büyükşehir Belediyesi böyle bir görev için hazırlık yapmalı. "Ben yokum" deme lüksünün olmadığını kendilerine en iyi halk iletebilir.
                   Kenetlenmenin olduğu ortamda kimse batmış işini,tükenmiş kredisini kurtarmak için öne çıkamaz. Takım bedava reklam aracı olarak kullanılmaz. Bu kulüp eş-dost tavsiyesi ile iş bulma yeri olmaktan kurtulur. Kimse kimseye aba altından sopa gösteremez.  Ve en önemlisi Sakaryaspor kimseye mecbur olmmaz. Şu anda oynayanından, taktik verenine hatta yöneteni bile takımın kendine mecbur olduğunu düşünüyor olmalı ki ne hesap veren var ne de soran.
                  Ben başarıya çomak sokan hatta çekemeyen olmaya razıyımm. Yeter ki takımın yarın rahat nefes alacağına inanayım. Göğsümü  gere gere Atatürk Stadı'na maç izlemeye gideyim.
                       Siz durmayın ve suçlayın. Bende doğru bildiklerimi yazmaya devam edeyim.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım