Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
60 gün...
Pazartesi, 01 Kasım 2010

             Sakaryaspor 19 puanla 3. sırada. Mola vermek ve nefeslenmek için 7 haftamız kaldı. "Hayırdır birader yorgunluk mu başladı" der gibisiniz. Yooo! Sadece birilerini uyandırmak için çok az vaktimizin kaldığını hatırlatmaya çalışıyorum.
               Kimsenin gündeminde takımın yarınına dair bir düşünce olmadığını görmek canımı yakıyor. Alınan Fethiyespor galibiyeti bile beni yeterince sevindirmiyor. Spor sayfaları hoca arayışlarını sürdüredursun ben uyarılarıma devam edeceğim. Takım kazandığı müddetçe yönetimin hoca arayışı yavaşlama eğilimine girecektir. Nezihi Tosuncuk ilk maçını kazandı birde dışarda kazandığında hoca bulunmuş demektir.
              Takımın hocasının kim olacağı kesinlikle çok önemli. Ancak hoca olarak Fatih Terim veya benzeri bir ismi bile takımın başına getirsek sorunlar çözülmeden sadece hayal kurarız. Hatta hayallerimizin yarım kalacağını bilerek kendimizi kandırmaya devam ederiz.
                Oysa mola vereceğimiz ve eksiklerimizi masaya yatıracağımız döneme kadar belli konuları gündeme alıp konuşmalıyız. Ocak ayına kadar bu takımın maddi sorunlarına el atmazsak, gerisi yalan olur. Maddi sıkıntıların giderilmesi için ısrarla yetkili konumundaki isimlerin, hamle yapmasının zorunluluk olduğunu söyleyeceğim.
                  Doğruları söylemekten geri durmayacağımı söylemiştim. Şimdi bilinen gerçekleri yeniden hatırlayalım ve yetkili isimlerin neden vurdum duymaz davrandıklarını anlamaya çalışalım.
                  Sakaryaspor kağıt üzerinde şirket. Ve ortakları var.Büyük ortak dernek. Kulübün diğer ortağı BELPAŞ. Yani Sakarya halkına hizmet vermesi için kurulmuş başka bir şirket. Kısaca takım halkın. Sakaryalıların...
                  Şirketin büyük ortağı konumundaki dernek ve üyeleri sessizler çünkü; yük üstümüze kalır endişesi taşıyorlar. (Derneğe üye olan birçok isimle yapılan yüz yüze sohbetlerin ardından bu yorumu yapıyorum.) Üyelerin birçoğu mevcut borçların ödenmesi ve güçlü bir oluşumun olması için öncelikle önder yada yetkili durumundaki isimlerin samimi olmasının gerektiğinden dem vuruyor. Hatta bazı üyeler mevcut yönetime alternatif çıkması durumunda taraftarın tepki göstereceğinden bahsediyor. Gerekçeleri Batuboylu ailesinin tribünle olan diyaloğu.
                  BELPAŞ sessiz kalmaya devam ediyor. Biliyor ki konuşursa bomba ellerinde patlayacak. (Bomba benzetmemden kimse alınmasın, belediyenin yetkili isimlerinin kullandığı bir tabir) Belediye bürokratlarına göre, Büyükşehir gereken desteği veriyor. Daha fazlasını beklemek ayıp. Herkesin çok istediği "Sakaryaspor halkın" oldu. (Sanki belediye babalarından miras kaldı. Orası halkın değil)
                   Sakaryaspor üzerinde doğrudan söz sahibi olan insanların tavırlarının bu olduğunu duyunca vay halimize diyorum. Ama pes etmememiz gerektiğini tekrarlıyorum. Belediye şirketin ortağı olduğu müddetçe öncü olmaya mecbur bırakılmalı. Susarak kenarda kalan üyelere sorumlu oldukları hatırlatılmalı.
                     Bu şehirde yaşayan insanların, yaşadığı şehre borcu olduğunu bilmesi ve ona göre davranması gerektiğini düşünüyorum. Öyleyse devre arasına kadar şehrin simgesi için gereken adımların atılması sağlanmalı. Ocak dönemini de kaçırırsak sezon sonunda işimiz daha da zor olacak. Tüm çıplaklığıyla ortada duran sorunları görmeme gayretinizi bırakıp, hamle yapmak için sadece 60 günümüz kaldı.
                   Umarım şehrin size kazandırdıklarını hatırlarsınız.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım