Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'u sev ama ne olur çok sevme!
Çarşamba, 24 Kasım 2010

Sakaryaspor'da neler oluyor? Anlayan beri gelsin bana da anlatsın.
Bu kadarına da pes artık dedirten olaylar karşısında birileri hala pişkinliğini koruyup orada kalmakta ısrar ediyorsa söylenecek tek söz " Birader yüzüne kösele mi kaplattın" olmalı. Baksanıza suratına tükürsen Yarabbi Şükür! yağmur yağıyor! diyecek.
Belgeleriyle ortaya konan usulsüzlüklere rağmen hala ortaya çıkıp, kendini savunmaya çalışıyorsa başkan kendini vay halimize. Başkanın gerekçesine bakarmısınız; Sakaryaspor'u kurtarmak için yapmış tüm bunları. Neler yapmış bizim masum başkan: Önce Kulüp Müdürüne zam yapmış. Sanırım yaşananları görmesin, duymasın, konuşmasın diye. Ardından oğlunu hatırı sayılı maaşla işe başlatmış. Etrafında konuşulanları kendisine aktarmak için. Yetinmemeiş kulübün en büyük para girdisinin sağlandığı yere eniştesini getirerek bütün adımları tek tek yerine getirmiş. Tüm bunlar olup biterken, yönetimde görev alanlar sessizlik içine bürünmüş. Sözüm ona Sakaryaspor'da görev alacak insanlarda belli liyakatlar aranırdı önceden, mevcut isimlerin itibardan çok yönetici olmaya ihtiyaçları var ki susmayı, bütün olanlara rağmen orada oturmayı tercih ediyorlar.
Başkan Batuboylu istediği insanları işlerin başına geçirdikten sonra uydurma bir fatura ile ödemeler yapılmış. Basına yansıyanın dışında daha büyük ödemelerin yapıldığı söylentileri yayılmaya başladı. Kulağımıza gelenlere göre yakında Gaziantep'e yapılan yüklü ödeme, resmi kayıtlarda görünmeyen kombine bilet ödemeleriyle ilgili bombalarda patlayacakmış.
Bu ve benzer söylentilerin belgelenmesinin ardından başkan yine basının karşısına çıkıp, Sakaryaspor'un menfaati için yaptım diyecektir! Göz göre göre naylon fatura olayını bile Sakaryaspor'u kurtarmak için yaptığını söylediği gibi.
Başkan Rauf Batuboylu'nun güven tazelemek için kongre kararı almamasını yaşanlardan sonra daha iyi anlıyorum. Şaibeli işlerin ardından orada oturma ısrarının tek nedeni olabilir. Kapatılması gereken başka sorunlu dosyalar var. Kongre sürecinde diğer yanlış işlerde gün yüzüne çıkacak endişesi yaşıyor olmalı. Aksi takdirde başta Başkan Batuboylu ardındanda diğer yöneticilerin kongre kararı alması gerekirdi. Bu olmuyorsa, olamıyorsa düşünmek lazım.
Adına Sakaryaspor sevgisi denilen şey bu olmamalı. Naylon fatura, yüksek akçeli işler karıştırılmamalıydı temiz yeşil-siyah renklere. Başkan bırakıp gidemiyor, ya her konuda söyleyecek sözü olan Yüksek Divan Kurulu'na ne oldu. Aba altından sopa göstererek BAtuboylu'yu yönetime taşıyan isimlere sormak gerek. Ortakmısınız bu yapılanlara? Yok değilseniz niye susuyorsunuz?
Ve diğer yöneticiler sizlere de sormak lazım. Kulüpte yapılanlar başkanınız tarafından kabul edilmişken hala niye sessizsiniz? Sakın ha 18 binlik fatura ile kulübün kurtarılmaya çalışıldığını falan iddia etmeyin. 26 milyon (26 trilyon eski para) borcu olan ve akrabalara binlerce lira maaş ödenen bir kulüpte 18 bin liralık kurtuluşun nasıl olduğuna benide inandırın.
Herkesin sustuğu ortamda yazılacak çok şey kalmıyor. Sakaryaspor'u bu kadar çok seven yönetici ve onlara özel başkan varken, sessizliğe gömülen (taraflı) tarafsız Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve üyeleri varkenbzilerin sevgisinin ne önemi kalır.
Gönül verdiği takımının dürüstçe yönetilmesiniş bekleyen insanların sevgisinin ne önemi var. Kim sevebilir ki Başkan Rauf Batuboylu kadar Sakaryaspor'u. Sen kulübünü çok seven başkan sevmeye devam et! Naylon fatura yüzünden adliyelik olmamıştı takım. Sayende o da olacak gibi görünüyor.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım