Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Satılık kalem meselesi
Cuma, 03 Aralık 2010

Sakarya basınında birilerini öven yazılar yazıldığında muhalifler, övenler için “ ne olacak kalemini satmış” yaftasını yapıştırırlar. Kendilerine övgü dolu yazılar yazıldığında tarafsız olur yazıyı yazan arkadaş.

Sporyum programında yönetime yazdığım yazılardan ötürü aynı yafta bana da yapıştırılmak istendi. “İspatlamayan şerefsizdir” dedim. Yetmemiş. Daha fazlasını da söylerim ama hukuk müsaade etmez. Onur ve şeref kelimesinin anlamını bilmeyen insanların atmaya çalıştıkları çamur bende iz bile bırakmaz.

Daha önce birlikte aynı kurumda da çalıştığım Ufuk Güngörsün olayı satılık kalem meselesinden alıp beni yazdıklarımın arkasında duramamakla suçlamış. Ben Ufuk Güngörsün için suya sabuna dokunmadan yazmaya devam et diyemem. Rüzgârın estiği yöne göre davran esen rüzgar seni o tarafa eğecektir hiç demem. İtirafımdır. Aslında içten içe kıskanırım Ufuk Güngörsün’ü ama söyleyemem. Hiç ağabeyim olmadığı için Ufuk Güngörsün’ü kıskandım hep. Keşke benimde bi ağabeyim olsaydı.

Ufuk Güngörsün’ün ağabeyim olarak katıldığım programı izlemiş olmana sevindim. Programın tekrarını izleyemedim ama yazdıklarımdan pişmanım demedim. Sadece yönetici olarak tv programına katılan Murat Temizel’in konuların tamamına vakıf olmadığını söylemesi üzerine benzer sorular sormadım.

Yazdığı yazıdan ötürü Güngörsün’ün derdini bilemem. Belki de o da beni ağabeyim olmadığı için kıskanmış olabilir. Ama kendimi biliyorum. Bu şehre sonradan gelen biriyim. Yaşadığım şehrin, yaşanası şehirlerden olması için uğraş veririm. Ben yaptıklarımdan vicdanen çok rahatım.

Haaa yeri gelmişken belirteyim. Bırakın kalemimi satmayı, hatır için bile yazı yazdığımı birisi söylesin, ya da birilerine kalemşorluk yaptığım kanıtlansın bırakın kalemimi kırmayı şehri terk ederim. Sakarya’nın suyu bana haram derim ve çeker giderim. İşimi gücümü, buraya yerleşmelerini sağladığım anne-babam dahil her şeyimi bırakıp giderim Sayın Güngörsün.

Şu satılık kalem meselesine geri dönelim. Yönetimi temsilen programa konuk olan Murat Temizel, satılık kalemlerden bahsetti. Söylediğini ispat etmekle mükellef olduğu tekrar hatırlatıyorum kendisine. Eğer satılık kalemleri ve ispatını kamuoyuna duyurmazsa söylediğim lafı kabullenmiş sayacağım.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım