Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kayum Değil ! Kayum Gibi Yönetim
Cuma, 31 Aralık 2010

üyükşehir Sakarya. Marka şehir Sakarya. Ne kadar iddiadlı söylemler değil mi? Ben bu söylemlerin ne kadar yanlış söylendiğini yada söyleyenlerin yanlış olduğunu söylüyorum. Köy gibi görünen ve yönetilen Sakarya. Markanın ne anlama geldiğini bilemeyenlerin yönettiği şehir Sakarya.

Bu şehrin tek profesyonel takımı var. Spora siyaset karışmasın lafını tersinden anlayan insanların oyuncağı haline gelmiş bu profesyonel takımımız yine kenetlenmemizi istemeyen siyasiler tarafından başsız bırakıldı. Başsız bırakıldı diyorum, bugün kongrede aday çıkmazsa tek sorumlusu yine siyasiler.

Siyasiler dediğimde hemen aklınıza iktidarın adamları gelmesin. Muhalefettekilerde bu işin içinde. "Ben yoksam başarı olmasın" mantığındakilerin eseri sonucunda dağıldık. Dağıtıldık. Kenetlenip şehrin tek ortak paydası etrafında toplanamadık. Takımı da dağıttık. Senin adamın benim adamım kavgalarının sonucu olarak yönetici kim olacak papatya falına bakar olduk.

Bugün bu durumun değişmesi için bir fırsat. Böyle bir önderlik yapacağına inanmasamda Vali Mustafa Büyük bir adım atar belki. Beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır. Camiaya "Hop neler oluyor. Bu takım bu şehrin tek ortak paydası. Hepimiz taşın altına elimizi sokuyoruz" der. Benimkisi hayal tabi. Olmazya.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "arkadaşlar yeni yılın ilk gününde madem böyle bir karar arefesindeyiz. Öyleyse sen ben yok. Yönetici olarak 8-10 kişi görev alsın geride kalan biz binler omuz verelim takımımıza. Düzlüğe çıkaralım" der. Ki bu da hayalden öete bir durum değil.

Her ne kadar yönetmek için koltukları işgal edenlere canım yandığımda küfür etsemde. Yine beklentimiz onlardan. Bizi kurtarıcı aramak zorunda bıraktıkları için lanet okusamda öncülük etmeleri için beklenti içindeyim. Olur ya bu şehri yukarılara taşımak için koltukta oturduklarını hatırlarlar diye.
Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. Öyle ya da böyle bugün bir karar çıkacak. Ya kayyum denilecek ya da birisleri yönetime talip olacak.

Aday çıkıp çıkmamasına bakılmaksızın oyuncuların takımda kalması sağlanmalı. Şehri yönetmekle görevli isimlerin gerekli organizasyonu yaparak bunu sağlamaları şart. Sakarya şehri profesyonel liglerde mücadele eden tek takımını yönetmek için birlik olamıyorsa bu ayıp başta büyüklerin sonra hepimizin.

Bulunduğumuz yerin sonu yok. Buradan da aşağıya inmemek için bugün hamle yapılmalı. Zira yarın takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili kararını açıklayacak federasyon. Gidene elbette zorla tutamayız ama gitmek istemeyip mecbur kalan oyuncuların burada kalması sağlanmalı.

Yapılan onca çağrıya kulak tıkay ey büyüklerimiz. Gelin yeni yılın ilk gününde birlik olmamızı sağlayın. Önce takımın dağılmaması için komite ardındanda "Kayyum gibi yönetim" oluşmasına öncülük edin. Bakın tekrar söylüyorum. Kayyum yönetimi değil. KAYYUM GİBİ YÖNETİM.

Sakaryaspor için esenlik temennisinde bulunanların daha mutlu olması isteğimle. İyi seneler. Yeni yıl hepinize sağlık esenlik ve mutluluk getirsin.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım