Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
İstifanın ardından
Pazartesi, 03 Ocak 2011

Aslında huyum değildir gidenin arkasından konuşmak. Ama Batuboylu’nun istifasıyla ilgili bir şeyler yazmam gerekir diye düşünüyorum.

Başkan Batuboylu giderken bile olay olmayı başardı. Herkesin beklediği ya da istediği anda istifa etmeyerek bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını sağladı. Bunun için teşekkür ederim kendisine. Yüksek Divan Kurulu ile ilgili söyledikleri Erkak Etçioğlu’nun sahiplenme duygusunu açığa çıkardı.

Erkal Etçioğlu yönetimlerin oluşmasında rol almanın ötesinde, göreve talip olanlara rol yazıyor ve onu oynamalarını istiyordu. Bu sefer Batuboylu cesur davranıp oyunu bozdu.

Rauf Batuboylu giderken bundan sonra yaşanacaklarla ilgili herkesin sorumlu olduğunu söyledi. Sırf Batuboylu söylediği için değil bu şehre karşı sorumluluğumuz olduğu için yaşanacaklarda sorumluyuz. Ancak; Federasyona giden oyuncuların sorumlusunun kim olduğunu herkes biliyor. Bu takımı yönetmeye talip olup, elini cebine atmayanların sorumsuzlukları sonucunda bu olayların olduğu da bir gerçek. Rauf Batuboylu oyuncuların alacaklarını zamanında ödeyen bir yönetimi temsil etmiş olsaydı gidecek gitmeyecek falı bakmak zorunda kalmayacaktık.

Ben gidiyorum. Benden sonra gelecekler düşünsün demek hiç ama hiç doğru değil. Batuboylu’nun yaptıklarının bedelini şehir olarak ödeyeceğiz. Koltukta otururken hatırlamadığı sorumluluklarını son gün hatırlaması ilginç Batuboylu’nun. Ama keşke daha önce hatırlasaydı sorumluluklarını ve bunlar hiç yaşanmasaydı.

Neyse gidenin arkasından konuşmak bana yakışmaz. Başkan Rauf Batuboylu ve arkadaşlarına sessizce gitmelerinin daha çok yakışacağını düşünüyorum.

Gelelim asıl meselemize. Gün farkının nelere mal olduğuna. Rauf Batuboylu ve arkadaşları kongre günü istifa etseler yetki Yüksek Divan Kurulu’nda olacaktı. Erkal Etçioğlu bu sebepten kongreye katılanlara imza attırmadı. Telkinlerde bulunarak katılmamış gösterdi. Yaptıklarının nedeni Sakaryaspor sevdasından değil elbet. Tamamen olaylara hakim olma isteğinden. Aksinin olması mümkün değil. Eğer aksi olsaydı bugün çıkarıp oyuncuların paralarını öderdi. Ki sözüm ona ödenmesi gereken paralar hazırmış…

Neyse Erkal Etçioğlu ve arkadaşlarının istifasına Rauf Batuboylu ve arkadaşlarının istifası eklendi. Şimdi asıl çözülmesi gereken sorun, sürecin en kısa zamanda tamamlanması. İşte bu noktada Vali Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun bu şehri ne kadar sevdiklerini anlayacağız. İkilinin sergileyeceği tavır, şehrin simgesinin daha az yara almasını sağlayacak.

Öncelikle Vali Mustafa Büyük’ün kendi özgür iradesiyle neler yapacağını göreceğiz. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun siyaset düşünmeden atacağı adımları takip edeceğiz. Zira Sakaryaspor sevdasından başka düşünceleri olanların nasıl çuvalladığını hep birlikte gördük.

Erkal Etçioğlu yönetenleri yönetmeye kalkınca olanlar oldu. Etçioğlu’nun bundan sonra Sakaryaspor’u sadece sevmekle yetineceğini düşünüyorum. Aksinin olması durumunda birileri tekere çomak sokuyor.

Sakaryaspor birilerinin siyasetine basamak olmayacaktır.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım