Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Başkan esnek olmalı
Cuma, 14 Ocak 2011

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu her ortamda aynı konuşmayı yapar oldu. Bir ger-ginlik bir dediğim dediklik var başkanda. Sakaryaspor istişare toplantısında mikrofon kendisine verildiğinde tekrarladı kendini.
Zeki Toçoğlu verdiklerinden fazlasını veremeyeceğini ifade etmekten yorulmadı. Bizler daha fazlasını istemekten. Önce durumu bir görelim.
Zeki Toçoğlu döneminde Sakaryaspor'a ekstra bir kazanım olmuş mu? Otobüs dışında. Yok. Otopark projesi Aziz Duran döneminde hazırlanmış ve takıma kalıcı gelir olarak teslim edilmiş. İyi ki Duran bu projeyi hayata geçirmiş yoksa, halimiz haraptı.
Zeki Toçoğlu'nun sürekli verdiklerimizin fazlasını veremeyiz demesini anlayamıyorum. Şehrini sevdiğini söyleyen hatta 'kentine sahip çık' projesini hayata geçiren birisinin kendisinden önce verilen haklarla övünüp benden bu kadar demesi hiç doğru değil.
Zeki Başkan, kulübe sürekli gelir sağlayacak başka bir projeyi üretmeli. Üretmeli ki yarın insanlar arkasından teşekkür etsinler.
Öyle takımla ilgili toplantılarda 'artık karar verin. Siyaseti istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Biz yaptıklarımızdan fazlasını yapamayız' demekten vazgeçmeli. Biz Sakaryaspor'da siyaset istemiyoruz. Kaldı ki siz şehrin belediye başkanı olarak destek verecek projeler üretmekle görevlisiniz. AKP'li Zeki Toçoğlu olarak sizden birşey isteyen yok. Olamaz da.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu esnek davranıp birilerinin fikirlerinin de işe yarayabileceğini düşünmeli. O fikirleri destek olmalı. Sakaryaspor'a siyaset karıştırmıyorum derken bile siyaset yapmamalı. Herkes biliyor ki iktidarın aksine göreve talip olanların neler yaşadığını veya yaşayacağını.
Neyse şehrini seven belediye başkanları, şehrin sosyal projelerine sahip çıkar, destek olur. Bizde kendini seven belediye başkanları görev yaptığı için 'dediğim dedik çaldığım düdük' mantığının ötesine geçemiyoruz.
Belki Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ilerleyen dönemde yaptıklarını tekrar gözden geçi-rir. Tavsiyelerime ihtiyacı olmayacaktır. Ama ben hatırlatmaktan bıkmayacağım. Bu takım şehrin tek marka-sı. Bu markanın yaşaması için öncülük etmek dahil daha fazla görev almalısınız sayın başkan. İyisiyle kötüsüyle şehir halkı yapılanları unutmuyor. Emin olun'
Zeki Toçoğlu'nun şehrin markasına kendi projesi olan hangi katkıyı yaptığını açıklamasını veya yapa-cağını açıklamasını merakla bekliyorum. (Sakın belediyelerde devamlılık esastır. Biz desteği sürdürüyoruz denmesin. Bu sefer birileri o zaman borçlar da sizin diyebilir)


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım