Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Başımız Ağrımasın!
Perşembe, 24 Mart 2011


Enteresan gelişmeler oluyor. Bir taraftan Sakaryaspor'un borçlarını yapılandırmak için girişimler yapılırken, diğer taraftan yeni gelişmeler yaşanıyor. Son gelişme çok ilginç.

Sakaryaspor'un Şaban Yıldırım'dan öncesi hocasının gönderilişi epey tepki çekmişti. Anlaşılan Murat Bölükbaşı'nın gidişiyle ilgili epeyce daha konuşulması gerekecek. Hoca gönderilirken dönemin başkanı Fauf Batuboylu idmana çıkmadığını gerekçe olarak göstermiş ve sözleşmesi fesih edilmişti. Dönemin yöneticileri olayı "TFF gerekçe istiyor bizde böyle yaptık" demişlerdi. Ancak hocanın kardeşi ve yakın arkadaşları olayın ardından federasyona dilekçe ile başvurarak Sakaryaspor'u çok zor duruma düşürecek bir adım atma gereğini duymuşlar. Güya Sakaryaspor sevdalısı bu arkadaş daha sonra sevdasından olsa gerek yönetime talip olmuştu.

Giden hoca alacaklarını tahsil etmek için TFF'nin yetkili mercilerine başvurmuş ve tıpkı diğer alacaklılar gibi alacağını tahsil edecekken kardeş Bölükbaş ve iki arkadaşı başka hukuki sorunlar çıkaracak bir dilekçeyi TFF'ye vererek kulübe adeta pranga vurdurmak için hamle yapmış. Ne garip bir durum değil mi? Giden hoca hakkı olan parayı almak için hukuki süreç başlatıyor. Ama bizim sözde Sakaryaspor sevdalısı arkadaş dilekçeyle kulübü zora sokacak adım atıyor.

Neyse olayın yaşandığı dönemdeki hiç kimseye yönetici denmeyeceğine göre yaptıklarının da yöneticilik mantığında olmasını beklemek hayalcilik olur. Sakaryaspor sevdalısı arkadaş o dönemde yani 30 Ekim 2010 tarihinde dilekçeyi imzalarken aklınca Rauf Batuboylu'yu zor durumda bırakmayı hesaplamış olmalı. Bahsettiğimiz dönemde yapılanların tamamı yanlış olduğundan, ağabey Bölükbaş için yapılanın doğruluğunu sorgulamakta hata olur aklı selim insanlar için. Sözde Sakaryaspor sevdalısı arkadaşlar dilekçe ile gidene destek verir ardından da sıkılmadan kulübün yönetimine talip olurlar. Burası Sakarya burada herşey olur ve unutulur mantığıyla da harket etmiş olabilir kardeş Bölükbaşı. Yapanın yanına kar kaldığı için yapılan yanlışlar olan yine Sakaryaspssor'a olmasın. Kayyum heyeti bu konuda TFF ile görüşüp gerekeni yapmalı. Sakaryaspor o kadar derdin arasında birde agabeye kıyak sıkıntısı yaşamamalı.

Kıyak meselesini bir kenara bırakıp borç yapılandırmasına dönmek gerek. Vali Mustafa Büyük sanırım bu kez daha istekli. Daha olayın içinde. Vergi borçlarının yapılandırılması için şehir destek verirse, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu gereken katkıyı sağlayacaktır. Buna yürekten inanıyorum. En azından son 10 yılın hesabı sorulacağı için Başkan Toçoğlu belediye dönemindeki borçlara sahip çıkacaktır. Geri kalan borçları da bol keseden alıp satanlar düşünsün artık ne diyeyim.
Konu Sakaryaspor'un geleceği olunca gündem dışı bir yazı kaleme almak zorunda kaldım. Umarım gerçekten Sakaryaspor'u gerçekten seven insanlar bir adım öne çıkarlar ve sözde sakaryaspsorlular'ın takıma zarar vermesini engellerler.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım