Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Seviyorum Seni!
Pazartesi, 23 Mayıs 2011

Sakaryaspor'umuz final maçında Bandırmaspor'u 5-1 yenerek BankAsya 1.Ligine terfi eden üçüncü takım oldu.

Bu yazımı sabaha karşı saat 06.00'da yazmaktayım.Antalyadan karayolu ile geldim ve uykusuzluk son safhada, fakat sizler ile paylaşacaklarımı da yazmak zorundayım.

Perşembe gününden beri Antalyada bulunan Hasan Ür,Oğuz Ür,Sadettin Küçük ve bendenize Cuma günü akşamı, sevgili komşum Aşkın Kılıç ile İzmir'den gelen oğlum Serdar Küçük de katıldı. Daha sonra ekibe Oğuz Öner, Okan Kayabaşoğlu ve Mertcan Korkmaz katıldı. O kadar çok kişinin maç'a gelme arzusunu duyunca Mardan stad'ının bizlere yetmiyeceğini düşündüm. Çok şükür gelen herkes maç'a rahatlıkla girdi.

Daha önceki yazımda belirttiğim gibi engelli kardeşim Sadettin Küçük ''Abi benim gittiğim bütün Play-Ofları şampiyon olarak bitirdik, evelallah buradan da şampiyon olarak döneceğiz demişti. Bu düşüncesini ve inancını herkes ile paylaşarak pozitif enerjimizi etrafımıza yaydık.

Öncelikle Cumartesi günü takımımızın kaldığı otele gittik.''ALT YAPI''mızda oynadıkları dönemden beri onlara hep şunu söylemiştim. ''Bir gün Sakaryaspor'umuz sizlere kalacak ve takımımızı sizler yücelteceksiniz'' İşte evlatlarım kadar sevdiğim Şaban, Muharrem, Bünyamin, Gazanfer ile uzun uzadıya konuştuk. Futbolcu kardeşlerim bana dört yıl önce söylediklerimi hatırlattılar.Özellikle engelli kardeşim Sadettin Küçük'ün otele kadar gelip onlara destek vermesi, başta Şaban Özel olmak üzere bütün futbolcularımıza moral verdi. Abi sen bu halinle bize ve Antalya'ya gelip üç gündür buralardan ayrılmıyorsun ve dualarını eksik etmiyorsun ya, biz bu işi sizlerden aldığımız moralle bitireceğiz.Sizin dualarınız bize güç katıyor dediler. Duygusal bir ortam sonrasında, farklı konulara geçerek güzel bir öğleden sonrasını futbolcularımız ile geçirdik. Bu arada Şaban Hocamız özür dileyerek yarınki maç'ı çalıştığını belirtti.Bizler ise aman hocam sen aşağıya inme,senin işin daha önemli dedik. Tabi ki maçtan sonra acısını çıkardık.

Toplu iğne ucu kadar bile umutsuzluğumuz yoktu, Bandırma'yı çok farklı yenecek ve Sakarya'mıza ŞAMPİYON olarak döneceğiz dedim.Çünkü ''ALT YAPI''mızdan gelenler ile tecrübeli ağabeyleri birlikte müthiş bir takım olmuştuk. Takımımızın ruhu vardı.

Maçlarımızı izleyen futbol adamları; Sakaryaspor çok istekli, hırslı, mücedeleci oynuyor, bu nedenle buradan sizin takımınız Şampiyon olacak diye fikir birliği etmişler gibi aynı şeyleri söylüyorlardı. Futbol'un doğruları vardı ve bu doğruları mecburiyetten Sakaryaspor'umuz uygulamıştı. Neydi bu doğrular?

-Gençler ile tecrübeli futbolcuların takım ruhuna sahip çıkmaları,
-Takımımızı yetenekleri ve tecrübeleri ile yönlendirecek ağabeylerin Sakaryaspor ''ALT YAPI'sından gelmiş gibi formalarını terletmeleri,
-Teknik Heyetin başında Sakaryaspor'umuzda futbol oynamış, formasına ve şehrine hayran futbol adamlarının bulunması,
-Arkasında, Her zaman, heryerde sonuca bakmadan hep destek, daima destek düşüncesinde olan, büyük taraftar gücünün olması,
-Maddi imkansızlıklara rağmen, futbolcularımızın Sakaryaspor taraftarlarına Şampiyonluk armağan etmek istemeleri, Çünkü yenildikleri maçlardan sonra bile onları trübünlere çağırıp alkışlayan taraftarlarını çok seviyorlardı.

Şehr'in tüm dinamiklerinin bir araya gelerek takımımıza sahip çıkmaları gerekirken, yükü bir kaç iş adamının sırtına yüklemek en büyük eksiğimizdi. Bu çok önemli eksikliğe rağmen Futbolcularımız paradan ziyade onur mücadelesi verdiler ve kazandılar.

Şimdi bizlere düşen görev iyi organize olarak insan kaynağımıza sahip çıkmak olacaktır. Bu takım dağıtılmamalı, kombine alarak takımımıza maddi destek sağlayarak katkıda bulunmalıyız.

B.Şehir Belediye Başkanımızdan bir an önce ''ALT YAPI'' tesislerimizi yapmasını, oluşturacağımız insan kaynağının değerlerini arttırarak borçlarımızı ödeyecek duruma gelip, kalıcı başarıları yakalayacak temelleri atmasını bekliyoruz.

Şaban Hocamız ile yapılacak uzun vadeli sözleşme ve planlama ile ''FUTBOL ŞEHRİ'' olarak anılan Sakaryamız'ı Türkiyedeki layık olduğu ünvanına kavuşturmalıyız.Bu hiç zor değil.

Maç'a gelince yanımda maçı takip ettiğimiz arkadaşlara rahat olun biz bu maçı faklı kazanacağız dedim ve ilk yarı 3-1 bitti. İkinci yarı rakip bir gol atarak farkı kapamak istedi ama kahramanlarımız buna fırsat vermedi ve maç dördüncü ve beşinci attığımız goller ile çok farklı sona erdi.

Bandırmaspor taraftarları ve takımı bizleri öyle küçümsemiş ve kibirli bir havada geldiler ki bunun cezasını çok farklı yenilerek ödediler. Bir üst balkondaki seyirciler VİP tribününde maçı seyreden bizlere ellerine ne geçtiyse attılar. Hızlarını alamayarak 1974'ü hatırlatmaya çalıştılar ama Sakaryaspor'umuzun futbolcuları onlara bu keyfi vermedikleri gibi 75. dakikadan sonra stadı terk ettirdiler.

Tatangalarımız ise Bandırmaspor taraftarlarını hiç kaale almayarak taraftarlık nasıl yapılır onlara en alasını gösterdiler.

Maçtan sonraki bütünleşmemizi sevinç gözyaşları ile izlerken, ''FUTBOL ŞEHRİ''nin evlatlarının verdikleri mücedeleye saygı göstererek, ellerimiz patlayıncaya kadar onları alkışladık ve ''SEVİYORUZ SENİ'' bestesiyle kucaklaştık.

Takımımızı kaldıkları otel'e kadar konvoy halinde götürdük. Otelde kalan yabancı konuklar sırtlarında Sakaryaspor'umuzun formaları ve ellerinde kameralar ile otel girişindeki coşkumuzu ölümsüzleştirirken, bizler ile sevindiler ve kupamız ile hatıra fotoğrafı çektirmek için yarıştılar.

Allahım ne büyük bir onur ve mutluluktu. Bir an, ne çektiğimiz uzun yolculuk eziyeti, ne de uykusuz gecelerin yorgunluğu kalmıştı.Artık eve dönme vakti gelmişti. Gözümüzde büyüyen yol artık kısalmış, yollarda Sakaryaspor renklerini ve plakasını taşıyan araçlar, bir birlerini korna ile selamlamakta, neşe içinde Adapazarına dönmekteydi.Çok şükür kazasız belasız yolculuğu tamamladık.

Kendilerine sahip çıkan TARAFTARLAR'ına kayıtsız kalmayan onurlu futbolcularımız, ŞAMPİYON OLARAK, bizleri sevindirdiler. Allah hepsinden razı olsun.Başımızı dik tuttular.

Şimdi alın terlerinin bedelini ödeme zamanı, pamuk eller cebe Sakarya'lılar.


Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım