Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor da neler oluyor ?
Cumartesi, 28 Mayıs 2011

Sakaryaspor ne zaman başarılı osa farklı senaryolar yazılıp çizilmeye başlanıyor. Önce birileri çok iddialı bir şekilde ortaya çıkıp başkaları adına açıklamalarda bulunuyor. Sonra açıklamayı yapanda söylenenlere inanıyor. Bunu defalarca yaşadık bu şehirde. Tıpkı askerlik görevini yaparken askerliğin düşeceğinin söylenmesi ve sonrasında yaşananlar gibi.

Önce ortalıkta dolaşan iddiaya bir bakalım. İsmail Gürses yeniden başkan olacakmış? Olacakmış diyorum ortaya atılan iddiaya göre Halit Evin başkanlığındaki yönetimi perde arkasından İsmail Gürses yönetmiş. Başarı gelince de görev değişimi yaşanacakmış. Vay anasını yahu diyerek Halit Evin'i aradım. Başkan hayırdır kendi içinizde görev değişimine gidiyormuşsunuz" dedim. "Yok öyle bişey" dedi. Biraz daha üsteleyince "öyle bir düşüncemiz yok. Göreve devam etmeyi düşünüyorum. Bu söylentiyi çıkaranların farklı düşünceleri olsa gerek. Niyetleri yönetici olmaksa buyursunlar gelsinler. Ellerini ceplerine soksunlar. Takıma katkıları olsun ve bizde tribünden onlara alkış tutalım " dedi.

Sakaryaspor'da devre arası özellikle de lig bitiminde kongre olmasına alıştık. Olası bir kongre kararıyla Halit Evin'in "yok dediği" olay gerçek olur mu bilinmez. İsmail Gürses'in başkanlığı devralacağı söylentileri ayyuka çıkmış durumda. Sakaryaspor'un yıpranmaması için tarafların olayı aydınlatması gerekir diye düşünüyorum.
Eğer Halit Evin söylendiği gibi İsmail Gürses'in gölgesinde görev yaptıysa veya onun gölgesi olmaya razıysa tribünlerden gelen "Büyük Başkan" sesine ayıp etmiş olur. O tezahüratı yapanların hakkı kalır. Belli bir geçmişi olan Halit Evin'in böyle küçük işlerle uğraşmayacağını düşünüyorum. Bunu açıkça belirteyim.

Konuşanlar ya gerçekten çok şey biliyor. Ya da Halit Evin ve yönetimini yıpratmak için bu tür söylentiler çıkartıyor. Bunu zamanla birlikte öğreneceğiz.

Sezon sonlarında alışık olduğumuz kongrelerden önemli sorunları var Sakaryaspor'un. Aşılması gereken bir transfer problemi ve yapılandırılması gereken vergi ve ssk borçları. Bu konuda kimse fikir beyan etmiyor. Etmek istemiyor tahminim. Oysa hazır şampiyon olmuşken, şehir bir seferde siliverse borçlarını Sakaryaspor'un. El birliğiyle toplasak 15 milyon parayı. Bir daha dert olmasa bu borçlar ne güzel olur değil mi? Borçsuz takımın geleceğini planlasak şehir olarak.

Neyse iddiaytı orataya atanlar veya muhatapları şehri aydınlatacak açıklamayı yapacaktır en kısa zamanda.

Şampiyonluk primi için söz verenler vakit kaybetmeden sözlerini yerine getirdiler. Takım yarı final maçına hazırlanırken sitemim olmuştu şartlı destek sözü verenlere. Desteği şart koşmadan verin emiştim. Sakaryasporlu oyuncular başararak herkese verdiği sözü tutma fırsatı verdi. Takıma destek olan ağabeylere sonsuz teşekkürler. Umarım destekçiler çoğalır.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım