Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hakan Özmert Orduspor'da
Salı, 19 Temmuz 2011

Hakan Özmert Orduspor'da... Sakaryaspor eski futbolcularından Hakan Özmert, Süperlig yeni takımlarından Orduspor'a transfer oldu... Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor, bugün ilk olarak Yalçın Ayhan ile masaya oturdu ve bu futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Orduspor yönetimi, ardından geçtiğimiz sezon Kardemir Karabükspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Hakan Özmert'i renklerine kattı.

Bir haftadır bu futbolcu ile görüşme halinde olan Orduspor yönetimi Hakan Özmert ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İki futbolcu yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Orduspor'un Hollanda kampına katılacak.

3 Haziran 1985'de Fransa'nın Nantes kentinde dünyaya gelen Hakan Özmert, futbola Türkiye'de ilk olarak 1999 yılında Sakarya Akyazıspor başladı. 2000 yılında bu takımdan Sakaryaspor'un altyapısında transfer olan Özmert, 16 Ocak 2003 tarihinde Sakaryaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonel futbol hayatına da ilk adımı atmış oldu.

25 Mayıs 2003 tarihinde Sakaryaspor'un Yimpaş Yozgatspor ile oynadığı Bank Asya 1. Lig karşılaşmasında ilk lig maçına çıkan genç futbolcu, 2003 - 2004 sezonunda ise 3 lig ve 1 Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giydi. 2004 - 2005 sezonunun ilk yarısında Süper Lig'e yükselen Sakaryaspor ile 3 lig maçında oynayan Özmert, devre arasında Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Karşıyaka'ya kiralık olarak gönderildi. Bu takımda 12 Lig maçına çıkan futbolcu, takımı adına bir de gol kaydetti.

2005-2006 sezonunda Türk Telekom Lig A'ya geri dönen Sakaryaspor'da forma giymeye devam eden Özmert, 22 Lig maçında forma giydi ve sezon sonunda Sakaryaspor ile 2. kez Lig A şampiyonluüu sevincini yaşadı. Başarılı br sezonun ardından Sakaryaspor ile olan sözleşmesi 1, 5 yıl daha uzatılan Hakan Özmert, artık Sakaryaspor'un ilk 11'inin değişmez isimlerinden biri olurken ve Süper Ligde 2006-2007 sezonunda 24 Lig karşılaşmasında forma giyme başarısı gösterdi.

Sezon sonunda Sakaryaspor'un küme düşmesinin ardından bu takımla yollarını ayıran Hakan Özmert, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor forması ile 2007-2008 sezonunda 29 Lig karşılaşmasında görev alan orta saha oyuncusu, ligde takımı adına 3'de gol atma başarısı gösterirken sezon sonunda 3. kez Bank Asya'da Süper Lig'e yükselme sevincine ortak oldu.

Süper Ligde mücadele eden Antalyaspor'un 22 maçında görev alan Hakan Özmert, 2009-2010 sezonunda ise bu takımın 20 karşılaşmasında formasını terletti. 3 sezonluk Antalyaspor macerasının ardından 29 Haziran 2010 tarihinde Süper Ligin bir başka takımı K. Karabükspor ile masaya oturan Hakan Özmert, bu takımla 2 yıllık sözleşme imzaladı ve 2010-2011 sezonunda Kardemir Karabükspor forması ile Süper Lig'de bu takımın 31 karşılaşmada formasını giydi. Sezon sonunda Kardemir Karabükspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Hakan Özmert, yeni sezon için ilk olarak Bursaspor ile görüşmesine rağmen maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Ardından Orduspor yönetimi ile masaya oturan 26 yaşında ki futbolcu kendisini 2 yıllığına mor - beyaz'lı renklere bağlayan imzayı attı.

Türkiye'de ki kariyeri boyunca 14 kez Türkiye Kupası maçlarında forma giyen Özmert, 91 kez Süper Ligde ve 67 kez de Bank Asya 1. Lig'de mücadele etti. Çeşitli yaş kategorilerinde 25 kez de Milli formayı giyen futbolcu bu maçlarda 14 kez de gol atma sevincini yaşadı.


Spor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım