Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hoş Bulduk!
Salı, 13 Eylül 2011

Sakaryaspor'umuz Bank Asya Ligindeki ilk maçını sahasında Tavşanlı Linyitspor ile oynadı ve 1-0 galip gelerek üç puanı aldı.
 
Liglerin ilk maçları sıkıntılı geçer.Uzun bir kamp dönemi ve aralardan sonra futbolcuları resmi maç'a hazırlamak ve maç kondüsyonu kazanmamış futbolcuların açısından da ilk resmi maç'ı oynanmak zordur.İlk maçı kendi sahamızda, geçen sene Bank Asya Ligi'nde Play-of oynamış ve transfer sezonunda 10'a yakın futbolcu transfer etmiş bir takımla oynamak takımımız için avantajdı.
 
Sakaryaspor'umuz transfer yasağı olduğu için transfer yapamadan sezona başladı ve önemli hücum oyuncusu olan İlkay ve defansta geçen sene başarılı olmuş Zafer'den yoksun kadrosu ile oynayarak maç'ı kazanmasını becerdi.
 
Harun, Gökhan, Berat, Salih, Şaban, Levent (dk 60 Muharrerm), Yunus, Gazanfer (dk 80 Bünyamin), Mesut, Görkem, Selim (dk 90+4 Selçuk) kadromuz ile maça başladık.
 
Maç'ın 14.dakikasında Kaptanımız Levent; Tavşanlıspor takımının ceza sahasının sağ tarafından kullandığı serbest vuruşu, kalecinin solundan direğin içine çarptırarak attığı beceri dolu gol ile 1-0 öne geçtik.
 
42.Dakikada hava topuna çıkan defans oyuncumuz Salih,rakip futbolcu Abdi'yi ittirince maçın orta hakemi Deniz Çoban penaltı noktasını gösterdi.Abdi'nin kullandığı penaltı vuruşunu,kalecimiz Harun,sağ tarafına uçarak kurtardı ve devreyi 1-0 önde bitirmemizi ve maçı kazanmamızı sağladı.
 
İkinci yarıda rakip daha baskılı oynamaya çalıştı.Fakat defansta dikkatli olan takımımız maçı gol yemeden kazanmasını becerdi.
 
Hava ve saha şartları mükemmeldi.Tribünlerde 3.500 civarında seyircimiz vardı.Rakip taraftarlar 100 kişi civarında gelmişlerdi.'' Efsane Sakaryaspor' Bank Asya Ligi'ne hoş geldiniz'' pankartları ile sempatimizi kazandılar.
 
Maç'ın hakemi vasat bir yönetim gösterdi.Penaltıdan önce Salih'in kalecimiz Haruna verdiği top, eline çarpmasına rağmen, hakem penaltı'yı es geçti.
 
Sakaryaspor'umuz bu maç'a hafta içerisinde kulüp başkanı Halit Evin'in gaf'ları ve bayramı harçlıksız  geçirmiş, "vaad edilen Şampiyonluk primlerini alamamış futbolculardan oluşan kadrosuyla çıktılar. Buna rağmen futbolcularımız forma ve takım aşkları ile oynadılar.Ben tüm futbolcu kardeşlerimi ve Teknik Heyetimizi kutluyorum.Başarılı olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum.
 
Bu takım için kötü söz söyleyeni ve eleştireni Allah çarpar.Bu kadro benim özlediğim''MADE - İN SAKARYASPOR'' kendi futbolcularımızın çoğunlukta olduğu bir kadrodur.ALT YAPI'mızın ÜST YAPI'mızı oluşturduğu kadromuzu, çok fazla  başarı beklemeden,her türlü sonuçta dahi desteklemeliyizFutbolcularımızı baskı altına aldığımız an,hem onları,hem de geleceğimizi kaybederiz.Maç içerisinde taraftarlarımızdan bazıları en ufak hatada futbolcumuzu protesto etmektedirler.Bu yanlıştan vaz geçmeli ve yanımızdakileri uyarmalıyız.
 
Maç'tan sonra sahaya giren küçük yaşlardaki çocuklar bir emniyet zaafiyetiydi.Sahaya yine yabancı maddeler atılıyor.Bu konuda lütfen herkes daha duyarlı olmalıdır.Para cezasına tahammülü olmayan bir kulüp olarak takımımıza bu konuda sahip çıkalım.
 
Maç'ı TRT spor kanalı vermiş.TV'de izleyen yakınlarım TRT(Türkiye Radyo Televizyon)'yi hiç beğenmediklerini,maç bitmeden Dünya Güreş şampiyonasına bağlandıklarını,spikerin maçı çok kötü anlattığını belirttiler.Maalesef bu yüzden TRT izlenmemekte.Bu kadar kalitesiz yöneticilerin elinde koskoca Devlet Televizyonu ne hale geliyor.Bu anlamda TRT'ye e-mail atarak bu konuda eleştirilerimizi ulaştıralım.
 
Hafta içersinde bir televizyon proğramında Kulüp başkanımız Halit Evin açıklamalar yapmış.
 
-Oğuz Dizer ve Yavuz Köprülüoğlu'nun Sakaryaspor'umuza komplo kurduğunu söylemiş.İlk duyduğumda inanamadım.Ama söylemiş.Sakaryaspor'umuzda yöneticilik yaparken,her zor anımızda sevgili Oğuz Dizer ağabeyimiz yanımızda ve problemlerimizin çözümünde baş rol oynamıştır.Keza ne zaman Sakaryaspor'umuzun TFF ve Devlet ile başı derde girse Oğuz ağabey Ankara ve İstanbul'un yolunu tutmuş ve problemlerimizin çözümünde katkıda bulunmuştur.Oğuz ağabeyimizin yaptıklarını yazmaya sayfamız yetmez.
Yavuz Köprülüoğlu'na gelince, gerçek bir Sakaryaspor sevdalısı,kendisine Sakaryaspor'umuz için ne zaman yardım başvurusunda bulunulsa hemen gereğini yapan,ALT-YAPI'mızı oluşturan gençlerimize leziz köfteleriyle yolluk hazırlayan değerli bir Sakaryaspor sevenidir.Ailece Sakaryaspor'umuza hizmetleri bulunan bu iki değerli Sakaryaspor sevdalısından derhal özür dilemelisin Halit Evin başkan.
 
Genel Kurulları sağlıklı yapılamayan Sakaryaspor'umuzu ancak böyle vizyona sahip kişiler başkan ve yönetici oluyorlar.Şimdi aidatlarını ödemeyenlerin üyeliklerini düşürecekler,yeni Genel Kurulda yine kendilerini seçtirecekler.Bu nedenle 17 trilyonu getirene Sakaryaspor'u veririm diyecek kadar kendi mallarıymış gibi görüyorlar.
 
Halit Başkan; eğer beceremiyeceksen ki bence beceremiyorsun, kimseye çamur atmadan git.Başkanlık makamı densizliğe gelmez.Sakaryaspor'umuzda parasız başkanlık yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez.Belediye'den devredildiği andan beri parasız başkanlık yapmak isteyenler veya parayı birileri versin ben yöneteyim düşüncesine sahip olanlar bir bir gittiler.
 
Eğer Sakaryaspor'umuzun sahibi gibi konuşacaksan,öncelikle futbolcularını bayramda harçlıksız geçirmeyeceksin,vergi borçlanma tarihi fırsatının taksitlerini ödeyeceksin,transferin önünü açacaksın.O zaman deriz ki helal olsun Başkan dediğin böyle olur.Züğürt ağalıkla yola çıkıp, herkese sallamak senin gidişini kolaylaştırır.Bundan sonra ağzınla kuş tutsan,Sakaryaspor'umuzda başkanlık yapamazsın,yaptırmazlar.
 
Eğer bizden daha iyi yapacaklar varsa,ben çekilirim sözünüzde duracaksan evet senden iyi yapacaklar var.Yeter ki Genel Kurulu ipotek altına almayıp,Bizans oyunları yapmayın.
 
Sakaryaspor'muz; tüm imkansızlıklara rağmen vizyonlu bir başkan ve yönetime sahip olursa,her türlü başarıyı yakalar.Bu takıma bu yönetim hiç yakışmıyor.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım