Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
KISMETSİZDİK..
Pazartesi, 19 Eylül 2011

Sakaryaspor'umuz Boluspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Maç'a; Harun,Gökhan,Berat,Salih,Şaban,Muharrem,Mesut,Levent(dk.78.Gazanfer),Yunus (Dk.87.Zafer),Görkem,Selim(dk.56.İlkay), tertibiyle başlayan ekibimiz,ilk yarıda biraz tutuk oynadı.
 
Yüksek rakım ve sıcak hava nedeniyle ortama uyum sağlamakta zorlanan metobolizma yorgunluğu nedeniyle oyuna etkin olamadık.İlk yarıda 34.dakikada defansımızın aradan kaçırdığı Ferhat Boluspor'u 1-0 öne geçiren gol'ü attı.İlk yarı bu skorla sona erdi.
 
Yüksek rakım ve ortama uyum sağlayan futbolcularımız, ikinci yarıda daha etkin oynamaya başladı.Boluspor kalesinde bulduğumuz gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedik.Nitekim 87.Dakikada Muharrem'in mükemmel ortasına,şahane bir kafa vuruşu yapan Mesut'un gol'ü ile maç'ta skor eşitliğini sağladık,1-1.
 
Maç'ın bitimine üç dakika vardı,hakemin de üç dakika ilavesi ile altı dakika dayanamadık.Tarih tekerrürden ibarettir.Boluspor'a karşı şansızlığımızı bir türlü yenemedik.90.Dakikada Veysel'in kafa şutu, direk içine çarparak ağlarımıza giti gol oldu ve maçın skor'u 2-1.
 
Maç'ı 2.000 civarında Boluspor,450 civarında Sakaryaspor'umuz taraftarları izledi.Hakem trio'su skora etki edecek hata yapmadı.
 
Taraftarlarımız kızgın güneşe rağmen 90 dakika hiç susmadan takımımızı desteklediler.En güzeli maç'tan sonra da tribünlere çağırıp moral verdiler.Taraftarlarımız bu deplasmanda herkesten tam not aldı.İnşallah kendi sahamızda da ceza alacağımız davranışlardan kaçınırız.Geçen haftaki yazımda Tavşanlıspor maçından sonra , küçük yaştaki çocuklar futbolcularımızdan forma kapmak için sahaya girdiler.Özel Güvenlik Görevlilerinin görev ihmali kulübümüze 3.000.-Tl'ye patladı.
 
Gelelim yönetime.Halit Evin başkan herkese laf yetiştireceğine,öncelikle yöneticilerine baksın.Maç sonu röportaj alanında Lig sponsonsorunun Logo'su bulunmadığından 10.000.-TL ceza yedik.Bu kulübü yöneten yöneticilerin ve kulüp müdürünün TFF kurallarını bilmemezliği veya görev ihmali tam 10.000.-Tl'ye maloldu.Maçın hasılatı 56.000.-Tl,masraflar 27.000.-Tl,cezalar 13.000.-TL elde kaldı 16.000.-TL.Ey Halit başkan; bir ihmaliniz nelere mal oluyor.Masaya 7.5 trilyon koyana kulübü veririm demişsin.Sen masaya para koymadığın gibi,olana da sahip çıkamıyorsun.Beceriksiz adamlarla kulübü yönetemiyorsun.Hele Recep Özcan'ın maç sonu demeci varki,tam bir rezalet.Güya Boluspor maç'ında hakem kural hatası yapmış,maç'ın tekrarını talep edecekmişiz.Ey Halit Evin bu adamı bunun için kullanacaksan sana hatırlatayım.Maçlardaki bu tür hataları Recep efendinin bulunduğu federasyon dahil,hakem hatasına bağlayıp,üzerinde durmadan itirazı rededer.Sakaryaspor'umuzu ele güne rezil etmeyin ve sakın TFF'ye başvurmayın.Derhal Recep Bey'i bu yönetimden ayırın.Daha fazla rezil olmak istemiyoruz.
 
İnşallah önümüzdeki kongre'de karşılarına iyi bir ekip çıkar da, GAF'cı yönetimden bizleri kurtarır.Fakat bir korkum var.Yapılacak Genel Kurul'a üyelerin katılımını engelliyecek yönetim kararları ile, Halit Evin ve İsmail Gürses yine kendi yönetimlerini seçtirecekler.Bu nedenle önümüzdeki Genel Kurulumuza, Sakaryaspor'umuza üye olan herkesi takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum.
 
Sakaryaspor'umuzun bu yılki kadrosunu eleştirenlere, sonuna kadar karşı durmaya devam edeceğim.Diğer takımları da izliyoruz.Bu lig'de şampiyon olsalar komple yeni takım yapmak zorundalar.Fakat Sakaryaspor'umuzun çekirdek genç kadrosu var.Sadece yabancı transferi ile çıkacağı ligi forse eder.Bu nedenle elimizdeki Gençlerimize ve takımımıza sahip çıkalım.Bu yıl Gençlerimizden daha fazla çalışıp,kendilerini geliştirmelerini,Sakaryaspor'umuzun geleceğinin kendilerinde olduğunu unutmadan ben oldum düşüncesine kapılmamalarını tavsiye ediyorum.Çünkü her iş'te ''Ben Oldum'' dediğiniz an, bitmeye başladığınız an'dır.
 
Sakaryaspor'umuzun maçları genelde,1-0,0-0,1-1 veya 2-1'lik sonuçlarla biter.Çünkü sabırlı,disiplinli,uzun süredir bir arada oynayan,genç ve dinamik bir kadromuz var.
 
Bu takım ''MADE-İN SAKARYASPOR''dur.Hepimiz her türlü sonuçta dahi, zor şartlarda mücadele eden takımımızı sonuna kadar alkışlamalıyız.Aynı Boluspor maçından sonra taraftarlarımızın yaptığı gibi.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım