Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
KAFALARIMIZ KARIŞIK.
Pazartesi, 26 Eylül 2011

Sakaryaspor'umuz Bucaspor'a 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapadı.

Maç'a her zamanki kısıtlı kadromuz ile başladık.
 
İlk yarıda 28.dakikada Levent'in harika ortasına karşılık veren İlkay'ın gol'ü ile 1-0 öne geçtik.Kötü oynarken gol attık.Gol atıncaya kadar hiç pozisyonumuz yoktu.Rakip sahamızda hem pas yapıyor,hemde baskı altına almış vaziyette oynuyordu.İlk yarı 1-0 lehimize bu futbol ile sonuçlanmıştı, fakat rahat değildik.
 
İkinci yarının ilk onbeş dakikası oyuna baskılı başlayan,pas yapan takımımız,bu sefer iyi oynarken 60.dakikada Abdulkadir'in attığı gol ile maçı 1-1'e getirdi.
 
Gol'den sonra Bucaspor'un baskısı altında mahkum oynadık.Hatta hakemin üç dakika maça ilavesi bazıları tarafından az bulunsa bile yanımdakilere keşke hiç uzatmasaydı,bari berabere bitirip bir puan alalım dedim.Demez olaydım 90+2'de 30 metreden rakip takım futbolcu'su Civar öyle bir şut attı ki herkes topu ağlarımızda gördü.Maç 2-1 Bucaspor'un galibiyeti ile sona erdi.
 
Maç'ı 5.000 civarında taraftarlarımız izledi.Hava ve saha şartları futbol oynamaya elverişliydi.Taraftarlarımız her zaman ki gibi coşkuluydular.Fakat maçın sonlarına doğru hakem'in ters bir kararında sahaya bir sürü yabancı madde attılar.Zaten meteliğe kurşun atıyoruz.TFF kesinlikle kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atmaktan 10.000.-Tl cezayı yapıştıracak.aynı ceza alacak hareketlerin tekrarında cezalar katlanarak veriliyor.Bu nedenle tribünlerde daha sakin olmalıyız.Özellikle maraton tribünü.
 
Sakaryaspor'umuz kısıtlı ve çoğunluğu kendi Alt Yapısından gelmiş futbolcuları ile lig'de mücadele ediyor.Bu takıma bu yüzden kimseye laf söyletmem.Fakat bu gün gençliğin ve forma aşkının coşkusuyla mücadele eden takımımızda kafalar biraz karışıktı.
 
Futbolcular, geçiminlerini mesleği olan futbolculuk geliri ile sağlayan işçilerdir.Onların eşleri,çocukları ve ebeveynleri vardır.Yani üstlerine düşen sosyal sorumlulukları olan futbolcularımız, aile reisi olarak üstlerine düşen vecibeleri yerine getiremediği zaman moralitesi ve motivasyonu düşer.Sakın paralarını alamadıkları için oynamadılar diye anlaşılmasın.Bizim takımımızda böyle futbolcu yok.
 
Hepimiz bir iş yaparak geçimlerimizi sağlamaktayız.Aynı durumda bizler de olsak, motivasyonumuz düşer,işimizi yaparken kafamız başka yerde olursa motive olamayız.
 
Madem transfer yapamıyoruz, o halde en büyük transfer, futbolculara zamanında yapılan ödemelerdir.Uzun zamandır ödeme alamamış futbolcularımızın elektrik,su paralarını kim ödeyecek.Çocuklarının okul masraflarını,arabalarının benzinini kim dolduracak.Bu ruh hali ile bir anlık dalgınlığa bile tahammülü olmayan futbol oyununda,sahada aklına ödeyeceği faturalar gelen futbolcu maalesef rakibini kaçırır ve gol'u yer.Buna rağmen sahada mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum.
 
Bu lig'de TRT bütün maçları naklen veriyor.Yabancı transferleri dahil bir çok transfer yapan takımları da izliyoruz.Takımlar arasında fazla fark göremedim.Hakemlerde genelde iyi yönetim gösteriyorlar.Kafası rahat futbolculardan oluşan takımlar sahada iyi sonuçlar alıyorlar. Bunu sağlayacak yöneticilerdir.Futbol takımı bir bütündür.Sahada alınan kötü sonucu sadece Teknik heyete ve futbolculara bağlayamayız.Önce yönetici üzerine düşeni yapacak,daha sonra başarıyı isteyecek.
 
Yakında yapılacak bir Genel Kurul'umuz var.Olacaklar belli.Üyelik aidatlarını ödemeyenlerin oy kullanamıyacağı bir Genel Kurul'a katılım düşük olacak.Mevcut yönetim kendi içerisinde değişiklik yaparak yola devam edecek.Eğer parasal problemlerimiz çözecek bir yönetim Kurulunu oluşturamazsak büyük sıkıntılar yaşarız.
 
Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek mevcudumuza sahip çıkmalıyız.Alınan kötü sonuçta futbol takımımızın moralini daha fazla bozacak haksız eleştirilerden ve davranışlardan kaçınmalıyız.Bir çuval incirimizi berbat etmemeliyiz.Bu yıl ki hedefimiz lig'de tutunmak.Bunu herkes böyle bilsin ve sadece Sakaryaspor'umuzu desteklemeye devam etsin.Sakaryaspor'umuzun tek dostu yine Sakarya'lılardır.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım