Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
SIKINTI SAHADA DEĞİL,DIŞARIDA..
Perşembe, 29 Eylül 2011

Sakaryaspor'umuz deplasmanda Akhisar Belediye Spor'a 2-0 yenildi.

TRT Televizyon'undan naklen yayınlanan maç,ilginç anektodlara sahipti.
 
Kötü çekim,amatör takım sahası görüntüsünde stad,bir kaç seyirciye tribünler coşkulu diyen,sahadaki futbolcuların isimlerini hep yanlış söyleyen kafası güzel spiker.
 
Attığımız beraberlik gol'üne faul uydurması yapan fakat ortada faul'ü olmayan pozisyon.Akhisarspor'lu futbolcular tekme tokat futbol oynuyorlar sarı kart gösterecek hakem yok.Maç bitmiş kaptanımız Levent atağımızı keserek maç'ı bitiren hakeme söylediği söze, cart sarı kart.Görkem'e pozisyonunu bile hatırlayamadığımız nedenden ötürü sarı kart, arka arkaya dört sarı kart görme başarısı gösteren Görkem, haftaya yok.
 
Sahadaki hakem ve futbolcuların vücut dili bazı ipuçlarını veriyor.Kısaca bunlara değinelim.
 
Haluk Ulusoy Federasyonu döneminde görev alan Recep Özcan maç'ta, Sakaryaspor kulüp Başkanının ve kulübün temsilcisi olarak şeref tribününde.
 
Bu federasyonun zulmüne uğramış bazı hakemlerde şu anda üst klasmanda görev yapıyorlar.Bu maçımızı yöneten hakem de o zaman gördüğü zulmün acısını maalesef bu maçta bizden çıkardı.Gol'ün olacağını anladığı an faul düdüğünü çaldı.Hep ev sahibi lehine düdük çaldı.
 
Futbolcularımızın kafaları karışık.Yönetimin maddi olarak hiç bir katkıda bulunmadığı Sakaryaspor'umuzun çoğunluğu kendi Alt Yapımızdan yetişmiş futbolcularımızdan oluşmasına rağmen, sadece dertlerine Teknik Direktörümüzün derman olmaya çalışması ile kendilerini yalnız ve sahipsiz hissetmelerine neden olduğu sahadaki vücut dillerinden belli.Maç içerisinde anlık konsantrasyon kayıpları,Boluspor maçında bir puan, Bucaspor maçında bir puan ve son maçımızda ise yine bir puan kaybetmemize neden olmuştur.
 
Antalyadaki Play-Of maçlarında herkesin takdirini kazanarak şampiyon olmuş,dört yıldır bir arada oynayan takımımıza yönetimin ve Sakarya şehrinin sahip çıkması gerekir.
 
Maddi problemleri çözülmüş futbolcularımızın Antalya'da gösterdikleri başarıyı devam ettireceğine tüm kalbimle inanıyorum.
 
Önümüzdeki kongreye kadar futbolculara ödeme yapmayı düşünmeyen yönetim ile maç kazanmamız zor.Futbolcularımız bu şartlarda bile ellerinden geleni yapmakta fakat, sahadaki futbol oyununa konsantre olmakta zorlandıklarından dolayı, oynadıkları oyun neticeye olumlu yansımamaktadır.
 
Önümüzdeki kongreye yenilenmiş listesi ile katılacağını belirten Başkan Halit Evin, eğer yeniden başkan olursa bu sene kesin küme düşeriz.Futbolcunun ruhundan anlamıyan,devamlı GAF yapan başkan ile işimiz zor.Kendisine akıl hocası olarak aldığı Recep Özcan'ın hem Sakaryaspor'umuza,hem de kendisine zararı büyük olacaktır.
 
Sakaryaspor'umuzun futbol takımını oluşturan ne Teknik heyeti, ne de futbolcuları yetersiz değildir.yetisi olmayan yönetimdir. 
 
Benim üzüntüm yakaladığımız genç jenerasyon, bu olumsuzluklarla geleceği yere gelemeden kaybolup gidecektir.
 
İddia'ya fazla aldığı parayı ödemeyen yönetim 700.000.-TL zarar vermişti, bu seferde genç futbolcularımızın değer kaybı ile yine kulübümüz büyük zarara uğrayacaktır.
 
Bu nedenle; Sakarya uyuma Takımına Sahip çık.
 
Kim sahip çıkacak? Sadece Taraftarlarımız var.Başka yok.
 
Nerede diğer unsurlar? Sadece izliyorlar.Fakat ortada bir başarı olursa hemen sahaya atlayıp vaadlerde bulunmayı da çok iyi beceriyorlar.Verdikleri sözleri de yerine getirmiyorlar.
 
Bu mağlubiyet ile hemen futbol takımına yüklenmiyelim.Ne veriyoruz ki, karşılığında bir şeyler istiyoruz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle, 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım