Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Burası Sakarya...
Cumartesi, 15 Ekim 2011

Marka şehir olmak istiyorduk ya hani. Tanıtım için ciddi fon aktarılacak ya. Tanıtım fonu paranın tamamını Sakaryaspor yönetimine versin. Alın size tanıtımın alası...

Ulusal gazete ve Tv ekranlarında şehrin adı geçiyor. Sakaryaspor'un hocası canlı yayında kovuldu. Sözüm ona hocaların haklarını korumak asli görevi olan TÜFAD başta olmak üzere alakasız kulüp yöneticileri Şaban Yıldırım'a destek açıklaması yaptı. Bakın hala şehrimizin adı geçiyor... Şehri yönetenler tez marka tanıtım fonunda ki parayı Cihan Yıldıran ön saflarda olmak şartıyla Sakaryaspor Yönetimine versin!

Burası Sakarya dedik ya yazının başlığına. Son olay ülke gündeminde geniş yankı bulduğu için önce yazmak istedim. Bu şehirde benzer abes olaylar yaşanmadı değil öncesinde. Mesela üye olmayıp yöneticilik yapanlar utanmadan üyelerden aidatlarını ödemelerini istedi.

Tüzük gereği yönetici bile olamayacak isimlerinde oylarıyla karar alan yönetimin, aldığı kararda elbette canlı yayında hoca göndermek olacaktır. Bu tarzın yönetime çok görülmemesi lazım. Ama derdimizi anlatamayız şehir dışından bizleri takip edenlere.

Evet burası Sakarya. Yapılan yanlışlıklar herkes tarafından bilinmesine rağmen yanlışı düzeltmek Şaban Yıldırım'a kalınca kovuluyor. Yıldırım şehrin takımı için katkı yapmaya devam edecektir. Kırılsa da üzülse de şehir milliyetçisi olarak görevini yapacaktır. Peki bu takımı kongrede sırtlayacak isimler çıkacak mı? İşte bütün mesele bu.

Yapılan yanlışlıkları göreceksin, yanlışı düzeltmek için elinde imkan olacak ve susmayı tercih edeceksin. İşte şehrin ve Sakaryaspor'un gerçek sorunu bu. Şehri yönetmek için seçilmiş ve atanmışlar da bal gibi işlerin nasıl düzeleceğinin farkındalar ama risk alıp hamle yapmazlar. Onlar hamle yapmayınca; hoca yönetimi eleştirir, yönetimde canlı yayında hocasına ilişiğinin kesildiğini tebliğ eder.

Kongre kararı alan yönetim daha fazla tepki çekmemek için hoca getirmeyecektir takımın başına. Milli takım arasında yeni hoca göreve başlasa iyi olacakken, muhtemelen kongre sonrasına ertelenecektir bu hamle. Kongre kararı alan yönetim görevden alırken geçici olduğunu düşünmez nasıl olsa. Yeni hocayı göreve başlatmak için kongreyi hatırlar.

Kim bilir belki de Şaban Yıldırım'a yapılanların yanlış olduğunu söyleyenler kongrede göreve talip olur. Belki de kongre sonrası gündem yeniden Şaban Yıldırım olur. Canlı yayında değil belki ama karşılıklı oturularak hocaya görevine devam etmesi ricası yapılır.

Burası Sakarya buradan çıkış yok demeyi ne kadar çok isterdim ama. Bu sefer durum öyle değil. Burası Sakarya yanlış yapanın yanına kar kalıyor...


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım