Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Çok farklı...
Pazar, 16 Ekim 2011

Sezonun hatta son yılların Sakaryapor'u bu skoru almadı. Yıllar sonra beşlik olacağımız da varmış. Kapasite bu hatta 1-0 olmuş ha 5-1 demeyin. Böylesine farklı skorlar rezil futbolla alınıyorsa durum vahimdir.

'Tezgah' kurarak yapılan hamlelerin ardından, yaşanan hezimette art niyet aramadım desem yalan olur. Gaziantep Büyükşehir maçına çıkarılan kadronun asıl nedeni "Şaban bu işi bilmiyor. Ben ilk onbirde farklı isimlere görev verir, yanlışlıkla maçı kazanırsam kahraman olurum. O zamanda emaneten oturduğum koltuğun sahibi olurum" Yıllarca alt yapı için nöbette bekleyen birisinin böyle düşünmem çok abes olmaz sanırım. Şaban Yıldırım'ınsistemini bozar kendi sistemimde tutarsa hocaya gelen desteklerin önü kesilir bende yerimi sağlamlaştırırım. Geçmişte Şaban Yıldırım'da emaneten oturduğu koltuğun sahibi olmamışmıydı. Oysa unutulan Şaban Yıldırım iyi niyetiyle o dönemde kalıcı olmuştu.

Neyse emanetçi hocanın yaptığı yanlış farklı yenilginin ilk adımı olurken, yeşil-siyahlı takım adına sahada olan oyuncuların rakip meslektaşlarına moral vermekten öteye gitmeme mücadelesi de "farklı" bir düşünce içine itti beni.

Gaziantep maçı geçti gitti. Önümüze bakmamız lazım. Tıpkı Timur Şahinel'in dediği gibi. Kartal maçında kazanmaya oynayacağız. İnsanın söylediğine inanmsı lazım. Ya da söylediğini gerçekleştirecek çabası olması şart.

Sakaryaspor'un kadrosu giydiği formanın da verdiği güçle inanıyorum ki Kartal takımını yenecek güçte. Kazanmak için yapılması gereken bazı gerçeklerin yerine getirilmesi lazım.

Emaneten görevde olanların ucuz kahramanlık peşinde koşmamaları. Kulüpte görevi belli olmayan isimlerin oyuncularla birbeir toplantı ya da görüşme yapmaması durumunda. Oyuncuların nerede, hangi kulüpte top oynadıkları hatırlamaları durumunda emin olun Kartal maçı kazanılır.
Bunlardan daha da önemlisi, halen görevde olan yönetimin işini yapması iki kere şart. Halit Evin çıkacak net bir şekilde tavrını sergileyecek ya tamam ya da devam diyecek. Belirsizlik her zaman başarısızlığı getirir. Evin, Kartal maçına 5 bin lira prim koysun ve kongreye kadar görevimin başındayım desin Sakaryaspor sahaya 1-0 çıkacaktır.

Çok farklı bir maçı geride bıraktık. Emanetçilerin fark yaratma duygusu, gereksiz isimlerin yönetimsiz Sakaryaspor üzerinde kendini hak sahibi görmesi hezimeti doğrudu. Şimdi sahamızda ligden düşecekler arasında ilk sırada yer alan Kartalspor ile oynayacağız. Oyuncuların belkirsizlik yerine maçı düşünmelerini sağlamak lazım.
Fark yaratalım derken fark yememek için çok uzun uğraşlar vermeye gerek yok. Açık ve net olunsun yeter.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım