Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yalnızız Dostlar Yalnız
Perşembe, 20 Ekim 2011


Sakaryaspor'umuz kendi sahasında Kartalspor'a 2-0 yenilerek kan kaybetmeye devam ediyor.

Hava güzel, maç saati iş çıkışına denk geliyor ve maç naklen yayını yok. Buna rağmen Tribünlerde 1.000 civarında taraftarlarımız var.

Başkanı istifa etmiş, önümüzde ki kongrede aday yok. Sahipsiz ve yalnızlığa terk edilmiş olan Sakaryaspor'umuz'un futbolcuları moralsizdi. Yenilmeye alışmış bir takım görüntüsünde mücadele ediyordu. Bir takım için en büyük tehlike budur.

Sakaryaspor'umuz binbir zahmetle ve umutla çıktığı Bank Asya Ligi'ni kaybetmek üzere.Eğer kongreden bir başkan çıkaramaz isek kaos başlayacak.

Kimse kılını kıpırdatmıyor.

Şehrimizin B.Şehir Belediye başkanı,daha önceden sahibi olduğu takımı,Derneğe devretme sebeplerinden dolayı çekingen ve duyarsız. Sadece Otopark ve yeni açılan Oto Gar'dan gelir aktararak yardım etmeyi düşünüyor.

Takımımızın bu hale gelmesine neden olan davranış Belediyeden, Derneğe devredilmesi ve devralanların da emanete hıyanetlik etmesinden kaynaklanmaktadır.

Kimler yanlış yaptı herkes biliyor.Şimdi cenazeyi birileri kaldırsın diye bekliyoruz.Bu şehirde kim ne yaptıysa hesap hiç sorulmadı.Kimler başarılı olduysa kellesi alındı.

Yeter artık.Marmara Bölgesinin en güzel coğrafyasında yer alan ''Futbol Şehri'' Sakarya'mızın Akil insanlara ihtiyacı var.Yıllık gelirlerine göre dört yılda borcunu sıfırlayacak,Sakaryaspor'umuzu Şaban Yıldırım'ın hazırladığı planlama ile ayağa kaldıracak, Vizyonlu, Lider ruha sahip, az konuşup,iş üretecek bir Başkan ve yönetimine acil ihtiyacımız var.

İnşallah Akil ve sorumluluk sahibi hemşehrilerimiz organize olarak, düştüğümüz yalnızlığımızdan bizleri kurtarıp, birlikteliğimizi sağlayarak maçlarımızı on binlerin izlemesini gerçekleştireceklerdir.

Bu gün Ülkemiz adına üzüntülü bir gün 24 şehitimiz var.Vatan topraklarını korurken Şehit olan evlatlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

Sakarya'lı şehidimiz Birol Elmas kardeşimizin Perşembe günü kılınacak, Karakamış Camii'ndeki cenaze namazı'na  ve saat 14.00'te başlayacak Kent Meydanındaki ''Teröre Lanet'' mitingine herkesi davet ediyorum. 

İnşallah; Sakaryaspor'umuzu yalnızlıklardan kurtaracak, birlikteliği sağlayacak Başkan ve yönetimine,  22.Ekim.2011 tarihindeki Genel Kurulu'muzda alkışlarla, mutabakatla sahip oluruz.

Yeşil Siyah sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım