Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Genel Kurula Doğru
Cuma, 28 Ekim 2011

Sakaryaspor'umuzun 30 Ekimde yapılacak Genel Kurulunda aday olacaklarını açıklayan iki başkan adayımız var.

Halit Evin; Sakarya'lı iş adamı, daha önce Sakaryaspor yönetimlerinde görev almış, daha sonra da geçen kongremizde hasta yatağındayken İsmail Gürses ekibi tarafından Başkan seçilmiştir.

Sakaryaspor'umuz 2.Lig B Gurubunda Play-of'tan Şampiyon olmuş ve Bank Asya Ligine terfi etmiştir.Takımın başında Teknik Direktör olarak Şaban Yıldırım vardı. Çoğunluğu altyapımızdan oluşan kadro yapımız ve transfer yasağımıza rağmen bu başarı gelmişti.

Bank Asya Ligi'ne terfi eden Sakaryaspor'umuzun önünde, devlete olan vergi borçları,TFF'deki futbolcu alacakları ile ilgili dosyalar ve diğer kurumlara olan borçlar vardı.

Şampiyon olan kadromuza vaad edilen şampiyonluk pirimi ve yeni sezon için yapılan sözleşme peşinatları da ödenecekler arasındaydı.

Mevcut Başkan Halit Evin,

- Devlet'e olan borçların, yapılanma fırsatıyla ödenmesini beceremedi.
-İddaa Şirketinden fazla yapılan ödemeyi iade etmeyerek, Sakaryaspor'umuzu 700.000.-TL zarara uğrattı.
-Futbolculara söz verilen Şampiyonluk Primlerinin bir kısmını ödemedi.
-Yerel Televizyonda canlı yayınında olan Teknik Direktör'üne, görevden alındığını, bir yöneticisi bağlanarak tebliğ etti.
-Futbolculara kongreye kadar ödeme yok dedi. Kongreye bir hafta kala ve Başkanlıktan istifa ettim demesine rağmen küçük bir ödeme yaptı. İstifası mevcut yönetimi tarafından kabul edilmedi. 'Bir daha stad'ın önünden geçmeyeceğim' dedi.
-İlk Genel Kurul'umuz çoğunluk sağlanamadığı için 30 Ekim'e ertelendi. Ortaya bir başkan adayı çıkınca, bu sefer ben adayım, Stad'ın önünden ayrılmayacağım dedi.
-Hemen kendisine yakın gazetecinin sayfasında rakip Başkan ile ilgili ''otel parasını Sakaryaspor'umuza ödetti ''diye haber çıkarttı. Listesindeki yöneticilerin geçmişte kulübü zarar uğrattıklarını yazdırttı. Kendilerinin davet ettiği ve misafirleri olan, Oğuz Dizer'e hem misafirimiz diyeceksin, daha sonrada böyle bir suçlama ile karalayacaksın.
-Başkan adayı Oğuz Dizer'e, (Teknik Direktörümüzün kaba bir şekilde görevden alındığı Yerel Televizyon Kanalında) Evin'in tezgahtar'ı sunucu; taraftarlarımızın en hassas olduğu ve tepki göstereceği soruyu sorarak aklı sıra ters köşeye yatırmaya çalıştı. Siz Fanatik Gazetesi'nde Galatasaray Futbol Takımı ile ilgili yazı yazarak geçiminizi sağlıyorsunuz, aynı zamanda hem Sakaryaspor kulübü başkanlığı, hemde Galatasaray yazarlığı nasıl olacak demeye getirdi. Kendisi kısa pantolonla gezerken Oğuz Dizer'in Sakaryaspor'umuzda yöneticilik yaptığını bilmiyor muydu?

-Sakaryaspor camiasıyla resmen dalga geçen, Yerel Medya'daki yandaşlarıyla ha bire gündem yaratan,bir birinden tutarsız açıklama ve Gaf'larıyla bırakın Futbol Takımımızı, Sakaryamızın spor camiasının bile dengesini bozan Halit Evin bence Otobüs İşletmesine devam etsin.Vizyonu ve Misyonu olmayan,güvenirliği ve birleştirici özelliği bulunmayan,''Futbol Şehr'i'' Sakarya'mızın futbol adamı yetiştiren kimliğinden uzak, giyimiyle, hitabıyla Sakarya'mızı temsil edemeyen bir başkan, maalesef ne futbol takımını ne de Sakarya'mızı motive edebilir. Hatta mümkünse stad'ın önünden geçmesin. Çünkü Futbolcularımız onu görünce motivasyon kaybına uğruyorlar.

Başkan Adayı Oğuz Dizer; Sakarya'lı, Sakaryaspor'umuzda yöneticilik yapmış, Ulusal Medya'da spor yazarı olarak mesleğini icra eden, tecrübeli, vizyonlu ve misyon'una sahip çıkabilecek,Türkiye'mizdeki Futbol aleminde geniş çevresi olan, para ile halledilemeyecek işleri saygınlığı ile çözen, yıllardır Ulusal Medya'nın  Sakaryaspor'umuza karşı ilgisizliğini kıracak olan, Sakarya'mızdaki futbol sevdalılarını bir araya getirerek, birleştirici, güven verici yönetim oluşturmak için, zorunluluktan Başkan adaylığına soyunmuş bir Sakaryaspor sevdalısıdır.Hatta B.Şehir Belediye Başkanımızın yapması gereken bütünleştirici Yönetimi, gereği yapılamayınca yapmaya çalışan Sakaryaspor sevdalısıdır.

Sakaryaspor'umuzdaki yöneticiliğimde ne zaman başımız sıkışsa,TFF ve Futbol alemindeki dostları vasıtasıyla problemlerimizin çözümü için uğraşmıştır.Çözüme ulaşıncaya kadar takip etmiştir.

Oğuz Dizer'in Onur Kurulundaki üç isim bile Halit Evin yönetiminin yapamadığını yapabilecek kişilerdir.Hatta Sakaryaspor'umuzun Şampiyon olmasını sağlayan kişilerdir. İlkay ile Mesut'un parasını Gültekin Oba ve Orhan Kocabıyık yatırmasaydı şampiyonluğu çok zor görürdük.

Yukarıda analizlerini yaptığım iki Başkan adayımıza ilaveten Erdal Taşkın'ın başkanlığında bir yönetim listesinin İsmail Gürses tarafından hazırlandığı duyumunu aldım. Erdal Taşkın İsmail Gürses'in ilk Başkan olduğu yönetim kurulunda yer alan üyelerdendir.

Bu akşam son anda Oğuz Dizer başkan adaylığından çekildiğini açıklamıştır. Aldığım duyuma göre;Oğuz Dizer'in aday olması halinde B.Şehir'in destek vermeyeceğini açıklaması, 79 yeni üyenin Gürses&Evin A.Ş. tarafından yeni üye olarak kaydedilmesi,aidatlarını ödemeyenlerin üyeliklerinin silinerek oy kullanmalarının engellenmesi ile kongre; Gürses&Evin A.Ş ikilisi tarafından ipotek altına alınmış olup, buna güvenen Gürses&Evin A.Ş adaylara şu mesajı vermiştir. 'Biz ne dersek o olur'.

Sakarya'mızı küçülten, istedikleri gibi at oynatan, arkalarına Milletvekilleri, Belediye Başkanlarının desteklerini alan, üyelik yapısını değiştiren Gürses&Evin A.Ş. ikilisinin elde ettikleri bu güç, maalesef Evin'in şımarık ve ukelaca herkes ile dalga geçip, güç gösterisi yapmasına neden olmuştur.

Bu nedenle 30 Ekim'deki Kongreden Gürses&Evin A.Ş. ikilisinin desteklediği aday seçileceğinden, Sakaryaspor'umuz ile ilgili umudum kalmamıştır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım