Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Şaban Yıldırım dönecek mi?
Pazartesi, 31 Ekim 2011

Sakaryaspor'umuzun Olağanüstü Kongresi, son olarak üye yapılan 73 kişi ve aidatlarını ödeyen eski üyelerden birkaçının katılımıyla başladı.

Eski yönetim Kurulu üyelerimizden Kongrelerimizin sahip çıkanı Sayın; Av.Hüseyin Aktürk'ün bir gecede Kulübümüze üye olarak kaydedilen 73 kişinin usulsüzlüğü konusundaki önergesi okundu. Yeni kaydedilen 73 üye, önergeyi red etti.

Kongreyi izleyen taraftarlarımız haklı olarak buna tepki gösterdi. Daha önce 5.000.-TL aidat ödeyenler salona alınmadı, 500.-Tl ödeyenler oy kullandı.

Yeni Başkan Erdal Taşkın, daha önce hasta yatağında seçilen Başkan Halit Evin gibi, kongrede olmayan yönetim kurulunu oylamaya sundu. Zaten kabule hazır üyelerin, oy çokluğu ile liste kabul gördü.

Her Kongremizde yaşanan ''Aman Sakaryaspor'umuz zarar görmesin'' denilerek yapılan usulsüzlüklere, bu sefer taraftarlarımız büyük tepki koydu. Bundan sonraki Genel Kurulda özellikle yeni üye kaydının daha önce başvuruda bulunmuş, fakat üyelikleri yapılmamış taraftarlarımızdan oluşmasını istemiş, olmaması halinde sıkıntı doğacağını da belirtmişlerdir.

Her zamanki gibi eski Başkan Bülent Yılmaz, birlik beraberlik telkininde bulundu. Eski futbolcumuz Boyacı Dursun, doğal, içten ve samimi bir konuşma yaptı.

Birlik ve beraberlik nutuklarından sonra, Başkan Erdal Taşkın, yönetim listesinin oluşumunun hikayesini anlattı. Başka liste yoksa, hazırladığı listesini Divan'a sunacağını bildirdi. Başka liste çıkmayınca da listesini Divan Kuruluna verdi. Oy çokluğu ile listesi kabul gördü.

Bu yönetimin, ilk bir hafta içinde bir iki kişi, daha sonrada bir kaç kişinin ayrılması ile fazla uzun ömürlü olamayacağı kanaatimi hemen belirtmeliyim.

Bu kanaate neden vardığımı sebepleri ile açıklayacağım.

- Televizyon programındayken, canlı yayında görevden alınan Şaban Yıldırım'ı bu yönetim tekrar iş başına getiremez. Daha doğrusu getirmez. Taraftarlar Şaban Yıldırım dışında hiç bir Teknik Direktör'ü sahiplenmez.

- Teknik Direktörümüze ahlaksızca görevden alındığını bidiren, Cihan Yıldıran ile Başkan Erdal Taşkın eski arkadaşlardır.

-Evin&Gürses A.Ş.'nin devamı olan bu yönetim Şaban Yıldırım'ı görevden alan arkadaşlarına ihanet edemez.

-Bu yönetim şehri bütünleştiremez, Yerel Yönetimlerin desteğini alamaz, aynı Evin&Gürses A.Ş. yönetiminin devamı gibi algılanacağından onlar gibi yalnız kalırlar.

-Transferin önünü  Fİ-Yapı'nın katkılarıyla açmayı düşünüyorlarsa, bu ancak nakit para ile mümkündür.TFF'de dosyaları olan futbolcular bu yılki gelirler ile alacaklarını faizleri ile tahsil edileceklerini bildiklerinden transfer çözülemez.Çünkü ortada inşaat şirketinin projesi dahi yok. İlk yarının bitmesine 8 hafta var. Bu sürede yapılacak çalışmalar ancak nakit para ile halolur. Yoksa transfer piyasasına yetişemeyiz. Eğer Mesut, İlkay, Yunus, Levent ve Selim gibi tecrübeli futbolcularımızdan daha iyilerini transfer etmez isek, altyapımızdan yetişen gençlerimizi de kaybedeceğiz. Çünkü gençlerimizi oynatacak tecrübeli ustalara ihtiyacımız var. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek, bu yıl ligde kalır, seneye Süper Lig'e çıkar daha sonra da Anadolu'dan şampiyon çıkan üçüncü takım oluruz.

-Yeni üye kayıtlarını özellikle bu yeni yönetim tüzük tadilatı yaparak ne sayısını arttırır, ne de kendi adamları dışında bir kişiyi üye yaparlar. Çünkü Başkan'ın konuşmalarındaki satırbaşlarından, daha seçilmeden, yönetiminin, önümüzdeki Genel Kurulda birileri tarafından gönderilmesinden korktuğunu beyan ettiği görülmüştür.

-Bu yönetim Sakaryaspor camiasını birleştiremez. Ancak kendi maddi imkanlarıyla yürütebilirlerse, para verdikleri sürece devam ederler. Bu yönetimdeki kişiler belki bir seferlik  adam başı 50.000.-Tl ödeyebilirler.

-Sonunda Vedat Yaşlıca tek başına kalır, bir Olağanüstü kongre daha yapılır. Kendisi yönetime yeni ilaveler ile Sakaryaspor'umuzu ortada bırakmaz. 

Bu düşüncelerim temenni değil, sadece Kongrede Yaşananlardan ve kişilerin vücut dilleri ve söylemlerinden edindiğim ve çıkardığım öngörülerimdir.

İnşallah benim öngörülerim gerçekleşmez.Bu yönetimimiz, uzun yıllar Sakaryaspor'umuzu başarıdan başarıya koştururlar.Gönlüm bunu istiyor,fakat mantığım ve analizim mümkün değil diyor.

Yönetim kurulunda yer alan isimlerden, Hüseyin Çakır,Orhan Şenkardeş, Gürcan Arslan, Faruk Bayraktar, Mahmut Serbest, Metin Dirim, Cemal Canbulat, Sermet Şükür ve Vedat Yaşlıca tanıdığım ve sevdiğim insanlardır. Başarılı olmalarını can-ı gönülden istiyorum. Fakat tamamen Evin&Gürses A.Ş.'nin hakim olduğu ve yönettiği Genel Kurul'un seçtiği ve ileride kendilerinin hoşlanmayacağı gerek Teknik Direktör seçimi, gerekse dış müdahaleler konularından rahatsız olacaklardır.

Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni eder, Sakaryaspor'umuzda görev alan herkese başarılar dilerim.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım