Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Birlik ve Beraberlik
Pazartesi, 14 Kasım 2011

Sakaryaspor'umuz, Göztepe deplasman'ında 1-1 berbere kalarak,bir puanla döndü.

30 Ekim 20111 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulumuz'da başkan olan, Sayın  Erdal Taşkın, ilk demecinde herkesi kucaklayacağız,Sakarya'mızı birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz demişti.

Dakika bir gol bir. Yönetimden Vedat Yaşlıca ayrıldı.Kendisine Başkanlık teklif ederek yönetim oluşturulan Vedat Yaşlıca, gidişine sadece fikir ayrılığı sebebi ile oldu diyerek neden oluşturdu. Aslında kısaca Başkan tarafından dışlandığını ve bu yüzden ayrıldığını nezaketinden söyleyemedi.

Kurban bayramı nedeniyle, Bank Asya Ligine verilen ara nedeniyle 15 gün ara verilmişti.Yeni Teknik Direktörümüz, canlı yayında ahlaksızca görevden alınan Şaban Yıldırım oldu ve birinci etap doğru karar ile geçildi. Futbolcularımız daha önceki yönetim ve Başkan'nın tutarsız davranışlarıyla git -geller yaşamıştı. Şaban Yıldırım Hocamızın yeniden iş başı yapması futbolcularımızı kendilerine getirmiş. Sahadaki mücadeleden ve futbolcuların vücut dillerinden artık kendilerini yeniden futbol'a verdiklerini gözlemledik.

1-0 öndeyken maçın son dakikalarında yediğimiz talihsiz gol ile deplasmandan beraberlikle ayrıldık. Maçı TRT verdiği için herkes seyretti. Bu nedenle ayrıntılarına girmeyeceğim.

Daha önceki maçlarda dahil, hep son dakikalarda yediğimiz gollerle puan kayıpları yaşadık. Sıkıntımız hep aynı. İleride top'u tutacak,takımımızı rahatlatacak futbolcu eksikliğimiz var. Gençlerimizden yana sıkıntı yok.Tecrübeli ağabeylerden Mesut, İlkay ve Kaptan'ımız Levent maalesef gençlerimizin mücadele ederek kazandığı topları iyi kullanamadılar ve kaptırdıkları top'u yeniden kazanmak için mücadele eden gençlerimizin, baskı altında kalmalarına neden olarak, enerjilerini boşa harcamalarına sebep oldular.Bu nedenle devre arası transferinde mutlaka iyi pas dağıtan bir orta saha, süratli bir sağ açık ve ileride top tutabilecek, diri bir santrafor'a acil ihtiyacımız var.

Eğer transfer'in önünü açabilirsek, Beşiktaş'ın kullanmadığı geçen sene Tavşanlı Linyitspor'da oynayan ve goller atan Sakarya'lı kardeşimiz Sevgili Mehmet Akyüz'ü, ilişkileri Beşiktaş ile iyi olan Sakarya'lıları kullanarak yarım sezonluğuna kiralayabiliriz.Sağ açığa Galatasaray A2 takımında oynayan Mertan Öztürk,Hakan Şükür'ün katkılarıyla kiralanabilinir.Orta sahada iyi pas yapacak ve takımı atağa sağlıklı kaldıracak oyuncu olarak, Galatasaray A2 takımından Bilal Özhan alınabilir.Bu futbolcular hem genç, hem de istikbal vaad eden futbolcular olup,maliyetleri kulübümüze külfet getirmeyecek futbolculardır.Bu futbolcuları kulüpleri;  Sakaryaspor gibi fiziken yakın oldukları takıma ve Bank Asya Liginde oynayacakları için de, gayet kolay verirler,hatta kiralamalara opsiyon dahi konulabilinir.Bünyeye uyduklarında değerleri artar,her iki takım da bundan fayda görür.Üç büyüklerde Sakarya'lı Teknik adam veya eski futbolcumuz çok.Ulusal Medya'da çalışan, hatırlı Sakarya'lı ağabeylerimiz var.

Oluşacak birlik ve beraberlik ile transferde para harcamadan takımımızın ihtiyacı olan futbolcuları elde edebiliriz.

Bu sene Bank Asya Liginde kalmak ilk hedefimiz olmalı, lig'de kalırken genç ve mücadeleci futbolcularımızdan oluşan takımımıza, yapılacak doğru ilaveler ile geleceğin takımını kurmamızı sağlayabiliriz. 

Sevgili Başkan'ımızdan , öncelikle yönetim Kurulundan eksilmelere müsaade etmemesini, gönlü kırılan Vedat Yaşlıca kardeşimizin geri dönmesini sağlamasını rica ediyorum.Özellikle Sakarya'daki ziyaretlerde şehrimizde yaşayan yöneticilerin hepsini davet etmelidir.Yönetici arkadaşların hepsine aynı derecede yakın olmalıdır.

Hafta içi Sevgili Raif Ugan'ın, kıymetli büyüğümüz Sermet Şükür ile yaptığı röportajı okudum, Bayramlaşmadaki tablo ile birlikte, Sermet Şükür ağabeyimizin açıklamaları beni çok umutlandırdı ve mutlu etti.

Başkan'ımızın sağlayacağı birlik ve beraberliğin yaratacağı sinerji ile, sahada farklı mücadele edecek olan futbolcularımız, bundan sonraki maçlarda galibiyetler alarak, beraberlik serilerinden arınacaklardır.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,  


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım