Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Umudum Var!
Pazar, 20 Kasım 2011

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında, Karşıyaka ile 1-1 berabere kalarak, haftayı bir puanla kapadı.

1-0 öne geçtiğimiz maçta, maalesef geçen haftaki gibi galibiyeti koruyamayarak, yediğimiz gol ile berabere kaldık. Bank Asya 1. Ligi'nde takımlar arası fazla fark yok. Becerikli oyuncu sayısı az. Fakat çok koşan, mücadele eden takımların sayısı fazla.

Sakaryaspor'umuz da çok koşan, yaş ortalaması düşük bir takım. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. Galibiyeti koruyacak oyun anlayışımızı sahaya yansıtamıyoruz. Bu eksikliklerimizi tamamladığımızda, üç puanları da almaya başlayacağız. Bu nedenle ilk yarıda alabildiğimiz her puan, ikinci yarı için umutlarımızın artmasına katkıda bulunacaktır.

30 Ekim 2011 tarihinde başa geçen, tarihimizin en güçlü yönetimi, güzel işler yapmaya başlamışlardır.

-Öncelikle sahada mücadele eden futbolcularımızın ve teknik heyetimizin moralitesini arttıracak bir yönetimimiz var. Gaf yapan, şehir ile dalga geçen, futbolcularına ve teknik heyetine sahip çıkmayan yönetimden sonra, oynadığımız iki maçta sergilenen oyun ve sahadaki mücadele, takımımızın şokları atlattığını ortaya serdi.

- Futbolcularımızın başına Şaban Yıldırım hocamızın getirilmesi, Genel Kaptanlığa Metin Dirim gibi tecrübeli ve insan ilişkileri iyi olan arkadaşımızın atanması, ödemelerin yapılması, doğrudan gelirlerimizi arttıracak projelerin çalışmalarının yapılması, idmanlara Başkan ve yönetimin sık sık ziyaretlerde bulunması güzel gelişmelerdir.

- Transfer yasağımızın kaldırılması konusunda yapılan çalışmalar başarıya ulaştığında, inanıyorum ki, eksik mevkilerimize doğru futbolcular transfer edilecektir.

-Taraftarlarımız havanın soğuk ve maçın TRT'den naklen yayınlanmasına rağmen maça gelip destek vermeleri, yönetimin maç bilet fiyatlarını indirmeleri doğru ve güzel eylemlerdir.

-Panik yapmadan daha fazla katkıda bulunmalıyız. Yerel Medyası ve Şehrin tüm unsurlarının Yönetime vereceği destekle bütünleşerek, layık olduğumuz başarılara ulaşabiliriz. Bu anlamda herkes üzerine düşeni fazlası ile yapmalıdır. Yöneticilik zor ve fedarkarlık isteyen bir görevdir. Yeni yöneticilerimizin hepsi değerli iş adamları olup, çok kıymetli mesailerinden vakit ayırarak ve maddi fedakarlık yaparak hizmet etmektedirler. Aceleci olmadan, sabırla onlara destek verip, şevklerini arttırabilirsek, daha verimli olacaklardır.

-Eğer bu yönetim devamlılık gösteremez ise, işte o zaman umutlarımız yok olur. Çünkü, hep şikayet ettiğimiz tek adamlı, güdümlü yönetimler yerine, vizyonlu,maddi durumu iyi ve kendi işlerinde başarılı iş adamlarından oluşan yönetimimiz var. Kendi aralarında fikir uyuşmazlıkları olabilir, bu da çok doğaldır. Önemli olan haftalık toplantılardan sonra dışarıda, fikir anlaşmazlıklarını veya dedikoduya mahal verecek söylemleri paylaşmasınlar. Kendi aralarındaki sevgi ve saygı dengesini kurup, tek amaçlarının Sakaryaspor'umuzun başarılı olması olduğunu kavrayarak bir bütün halinde görev yaparlarsa bu olumluluk şehre yansır, dolayısı ile futbol takımımız bundan pozitif etkilenir.

-Futbol takımımızın sahada aldığı sonuçlardan herkes sorumludur. Bu anlamda özellikle genç futbolcularımızın; taraftar ve yerel medya sitelerinde olumsuz eleştiriler ile değerlendirilmeleri, onların kendilerine olan güvenlerinin kaybolmasına neden olur. Geleceğimizi kaybederiz. Bu tür davranışlardan sakınmalıyız.

Sakaryaspor'umuzun eskisi gibi yeniden tüm Türkiye'ye ''Futbol Şehri''olduğunu hatırlatacak Lig ve başarılarına dönmesi hepimizin arzusudur. Bu anlamda 'Hep destek, tam destek' sloganı ile sonuna kadar takımımızın ve sevdamızın ardında olacağız.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım