Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Adapazarı'nda Gol Sesi Çıkmadı: 0-0
Pazar, 27 Kasım 2011

Sakaryaspor, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Bank Asya 1. Lig'de Sakaryaspor, Adapazarı'nda konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı.

3. dakikada ceza sahası içine yerden yapılan ortada Sakaryasporlu İlkay'ın vuruşu az farkla auta gitti.

16 dakikada ceza sahasına ortalanan topa Bikoko'nun vuruşu direkten döndü. Direkten dönen toplu tamamlayan Mehmet'in şutu ise kaleci Harun'un ellerinde kaldı.

48 dakikada Rizesporlu Şahinali'nin ceza sahası dışından vurduğu sert şut direkten geri döndü.

50 dakikada Levent'in sağ kanattan ortaladığı topa kafa ile vuran Zafer'in vuruşunu Rizespor'un kalecisi Ramazan son anda parmaklarının ucu ile uzaklaştırdı.

80 dakikada Sakaryasporlu Zafer'in ceza sahası içine indirdiği kafa vuruşunu tamamlayan İlkay'ın ağlarla bululan şutu ofsayt gerekçesi ile geçerlilik kazanmadı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu xx, Bülent Gökçü xx, Hakan Atilla Gökbilgin xx

Sakaryaspor: Harun xx, Berat xx, Gökhan xx, Zafer xx, Salih xx, Gazanfer xx, Mesut xx (Dk. 88 Kerem ?), Yunus xx (Dk. 68 Muharrem xx), Yasin Görkem xx, İlkay xx, Levent xx

Çaykur Rizespor: Ramazan xxx, Sezer xx (Dk. 57 Erkan xx), Mesut xx, Mehmet Al xx (Dk. 74 Yunus Murat ?), Engin xx, Zeqiri xx (Dk. 83 İlyas ?), Bikoko xx, Şahinali xx, Cenk xx, Osman xx, Murat Hacıoğlu xx

Sarı kartlar: Dk. 60 Bikoko, Dk. 88 Murat Hacıoğlu (Çaykur Rizespor)

Sakaryaspor Cephesi
Bank Asya 1. Lig ekibi Sakaryaspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, golsüz beraberlikle sonuçlanan Çaykur Rizespor maçıyla ilgili olarak, ''Bir yerde kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Yıldırım, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, takımının 90 dakika boyunca iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

Lig lideriyle karşılaştıklarını hatırlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

''Takımımızın ruhu sahadaydı. Her maçta bu mücadeleyi gösteriyoruz zaten. Bazı maçlarda göreceli, diğerine göre daha düşük olabiliyor ama kendi standartlarımıza göre. Ben son derece memnunum. Ne var, ne yok sahada bırakıyoruz. Biraz daha belki... Bunun üzerinde çalışmaya devam ediyoruz, çalışacağız da. Asist ve gol, son pozisyonlar, son pozisyon öncesindeki pozisyonlar üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Puan puandır. Oynadığımız rakip de bu ligin lideri. Bir yerde kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum, şu anda direniyoruz, bu direncin semeresini bir yerde alacağımıza inanıyorum. O kapılar açıldıktan sonra arkasının geleceğini kuvvetle ümit ediyoruz. İyi yoldayız, devam ediyoruz. Sabır içinde çalışarak beklemeye devam edeceğiz, kazanmayı çok istiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapıyoruz, çalışmalarımız sürecek. Bu gece rahat uyku uyuyacağım, takımın gösterdiği mücadele benim için yeterli.''

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise keyifli bir maç izlediklerini söyledi.

Sakaryaspor'un gerçekten çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Kalpar, ''Lider takıma karşı çok iyi konsantre olmuşlar, tebrik ediyorum ve kutluyorum. İki tane direkten dönen topumuz oldu, Sakaryaspor da gol bulabilirdi. Keyifli bir maç olduğu da zaten buradan belli. Bizim açımızdan puan puandır diyoruz'' dedi.

Kalpar, futbolcuların maçın başından sonuna kadar müthiş bir tempo içinde mücadele ettiklerini belirterek, ''Gol ayaklarımızı iyi kontrol ettiler. Bizim de önemli bir oyuncumuz (Jallow) eksikti, babası vefat etmişti. Onun da ister istemez bir dezavantajı oldu. Bunu kabul etmek gerekir. Özellikle bugün iyi bir müsabaka olduğu için mutluyum. Sakarya'da çalıştım, çok sevdiğim bir yer, gol şehri. İnşallah bundan sonraki maçlarını da iyi bir neticeyle kapatırlar ve ikinci yarıya daha iyi başlarlar'' şeklinde konuştu.

Kalpar, maçın 57. dakikasında başından aldığı darbeyle sakatlanarak hastaneye kaldırılan Sezer Özmen'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım