Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Galibiyet Hakkımızdı
Pazar, 27 Kasım 2011

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında, Rizespor ile 0-0 berabere kalarak bir puan aldı.
 
Hava soğuk, maçı TRT vermesine rağmen tribünlerde 3.000 civarındaki taraftar desteği ile sahada takım olarak iyi mücadele eden bir Sakaryaspor izledik.
 
Sahamızda oynadığımız, ligin lideri olan ve deplasmanda Karşıyakayı 3-1 yenen Rizespor takımı, altı deplasmandan beşini kazanmış bir takımdı.
 
Elazığspor deplasmanından 3-0 mağlup olarak dönen Sakaryaspor'umuzun sahada nasıl bir mücadele vereceği çok merak ediliyordu.
 
Nitekim, bu sezonun en iyi takım oyununu oynayan Sakaryaspor'umuzun tek eksiği gol atamamaktı. Eğer bu maçta bir gol atıp üç puan alabilseydik, hem çok büyük bir özgüven kazanacak, hem de yukarımızdaki takımlarla olan puan farkının açılmasını engelleyecektik.
 
Bu şartlar altında oynanan bir nevi kader maçımız niteliğindeki karşılaşmanın önemini iyi idrak eden futbolcularımız, gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Oynadığımız bu futbol'un karşılığını alabilmemiz için, tecrübeli futbolcularımızın yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendirmeleri gerekiyor.
 
Elazığspor maçı öncesi rakip kulübe gönderilen Şaban Hoca'nın sözleşmesinin fesh edildiğini gösteren belge, hafta içersinde A.Ş.'yi teslim almayan Başkanımızı köşeye sıkıştırmak için yapılmış bir davranış olarak gözüktü. Kazara maçı kazanmış olsak, gereksiz yere rakibe koz vermiş olacaktık.
 
30.11.2011 tarihindeki kongrede yapılan seçimle görevi devralan Erdal Başkanımız, kürsüye önceki Başkan Halit Evini de yanına alarak birlik beraberlik mesajı vermek istemişti.
 
Fakat; ahlaksızca görevden alınan Şaban Hocamız ile anlaşılınca, Halit Evin yeni yönetime ters düşerek elinden gelen bütün engellemeleri yapmaya başlamıştır. Bu kadar büyük sorunlar demetini yeni yönetimin eline veren Halit Evin, ihtirasının kendisine ve Sakaryaspor'umuza vereceği zararları hiç önemsemeden bildiğini zannettiği fakat yanlış yolda olduğu davranışlarına devam etmektedir. Allah akıl fikir ihsan eylesin, ne diyeyim.
 
Sakaryaspor'umuz Başkanı, yönetimi ve takımı ile bir kurtuluş mücadelesi verirken, içimizdeki çürük elmalar maalesef bizlere zaman kaybettirmekte ve moral bozmaktadır.
 
Bugünkü futbolumuzun bu günlük değil, üstüne daha fazla koyarak devamı durumunda, bir kaç transfer takviyesi ile Bank Asya Liginde kalacağımızı umuyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım