Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bu Sefer Biz Attık!
Cumartesi, 10 Aralık 2011

Sakaryaspor'umuz bu yıl ilk deplasman galibiyetini Güngörensporu 3-2 yenerek aldı.

Maç goller ile başladı. İlk dakikadalarda yediğimiz gole, Gazanfer'in attığı kafa golü ile hemen cevap verdik. Daha sonra 2-1 geriye düştük, fakat takımımız iyi futbol oynuyordu ve izleyenlere maçı kazanacağına dair ipuçlarını veriyordu. Nitekim bu sezon kendisinden çok şey beklediğimiz Mesut, güzel bir kafa şutuyla durumu 2-2'ye getirdi.

Özellikle ilk yediğimiz golden sonra yaptığımız ilk atak ile Gazanfer'in gol atmasına çok sevindim. Çünkü haftalardır oynadığı güzel futbolunu sonuca yansıtamayan Gazanfer kardeşim attığı gol ile hem kendine olan güvenini kazandı, hem de ona inanan hocasını ödüllendirdi. Özellikle genç futbolcularda ısrar eden Şaban hocamızı tebrik ediyorum.

Haftalardır yazıyorum, takımda tecrübeli ağabeylerden olan futbolcularımızdan İlkay, Mesut, Levent, Gökhan ve Selim, maç içerisinde yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendirebilirlerse ancak o zaman maçları kazanabiliriz diye. Nitekim bu hafta galibiyet önce Mesut'un sonra da tecrübeli Selim'in attığı son dakika golü ile geldi. Gol hem son dakikada, hemde çok güzel bir vuruşla geldi. Yediğimiz ikinci golde yıllardır defansta oynayan Gök'hanın yanlış pozisyon alması ile yedik. Bu kardeşimiz TFF'ye ilk başvuran futbolcumuzdu. Hemen bonservisini eline verelim ve yerine genç Onur'u  oynatalım. Artık Gökhan'ı bu takımda görmek istemiyoruz. Hakkını aradığı için değil, takıma katkıda bulunamadığı gibi zarar verdiği için.

Maçı A Milli takımımızın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcısı Okan Buruk ile birlikte izlediler. Türkiye'nin 'Futbol Şehri' Sakaryamızın gençlerini izleyen Milli takım hocamızın bu davranışı bizleri gururlandırdı. Bulundukları ligde son sırayı paylaşan iki takımın mücadelesi gerçekten izlemeye değer bir maç şeklindeydi. Özellikle Salih bu maçta çok şey yapmaya çalıştı ama heyecanına yenildi. Yine de sahada verdiği mücadele güzeldi.

Devre arası transferi açabilirmiyiz diye düşünürken, elimizdeki gençlerimizi takımda nasıl tutacağız. Çünkü özellikle Berat ve Salih çok konuşulmaya başlandı.

Aldığımız ilk deplasman galibiyeti ile puanımızı 11 yaptık. Kalan iki maçtan alınacak 4 puan ilk yarıyı yukarıdan fazla kopmadan bitirmemizi sağlayacaktır.

Eğer ilk yarıyı 15 puan ile bitirebilirsek, ikinci yarı için umutlanabiliriz.

Sakaryaspor yönetimi transferin önünü açmaya çalışırken, takımda oynayan futbolcularımızdan bazıları TFF'ye alacaklarını almak için başvurmaya başladı. Sorunlu dosya sayımızı azaltmaya çalışırken, dosya sayısının artması iyi olmadı.

200 Altın Koltuk projesi mutlaka gerçekleşmeli, yoksa işimiz çok zor. Çünkü yakında İlkay, Mesut, Levent hakkını Gökhan gibi TFF'de aramaya başlayabilir. Transferin önünü açamadığımızda ve bu futbolcular serbest kaldığında lige havlu atarız.

Ligin ilk yarısının son maçlarında genellikle iyi futbol oynayan takımımız, yakaladığı bu formu ile son iki maçtan puanlarla ayrılacaktır.

Son dakika golünü bu sefer Sakaryaspor attı ve üç puanı aldı. Bu gol hem son dakika sendromunu atmamızı sağladı, hem de Bank Asya Liginde kalma yönündeki umutlarımızı arttırdı.

Güngörenspor taraftarlarının Kasımpaşa maçına giderken atılan taş ile kafatası çatlayan Uğur Özçakır kardeşimiz için açtıkları geçmiş olsun pankartı güzel bir jest oldu.

Taraftarlarımız maç boyu takımımıza müthiş destek verdiler. Geçen hafta Uğur kardeşimizin başına gelen olaydan sonra bazı taraftarlarımızın şiddete şiddet ile karşılık verilmesi konusunda mesajlarını okudum. Kötü örnek iyi bir örnek değildir. Türkiye'nin gıpta ile baktığı taraftarlarımızın hafta içi Taraftarlar Derneğimizin yaptığı açıklamalardaki ilkelere bağlı davranması ile örnek taraftar davranışını göstereceğine inanıyorum. Tribün duruşu ve Futbol kültürüne bakışı ile tüm Türkiye'nin taraftar gurupları arasındaki saygın yerimizi her zaman dik duruş sergileyerek göstermeliyiz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle.


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım