Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ne dersiniz?
Salı, 06 Aralık 2011

Şehrin takımı sahipsiz değildir diyerek çıkılır yola. Her seferinde bir kurtarıcı, bir çok seveni vardır Sakaryaspor'un. Ama çok sevenlerin verdikleri sözleri tuttukları pek görülmemiştir nedense. Yine öyle olacak gibi görünüyor.

Endişeli bir o kadar da kızgfınım aslında. Sakaryaspor'u yönetmeye talip olanlar ne zaman yetkiyi eline alsa parasızlıktan dem vuruyorlar. Yazmaktan, her ortamda söylemekten sıkıldım artık. "Beyler göreve talip olurken bilmiyormuydunuz, kulübün içinde bulunduğu durumu" Cevap klasik "KOCA ÇINAR SAKARYASPOR sahipsiz kalmasın istedik." Bi kere bırakın sahipsiz kalsın Sakaryaspor. Sahipsiz kaldığı ve kayyum heyetiyle yönetildiği dönemde daha fazla destek gördü ve daha şeffaf yönetildi.
Neyse mevzuyu daha fazla uzatmayalım. İçinde bulunduğumuz duruma ve yapılması gereken ama yapılamayacak görünen gerçeklerden bahsedelim. Şu anda olmazsa olmazımız transfer engelinin aşılması. Mevcut yönetim bunu aşabilecek durumda mı? Cevabım net: HAYIR. Ama açıp beni utandırsalar sevinirimiyim. KESİNLİKLE EVET.

Erdal Taşkın başkanlığında ki yönetimin transfer çıkmazını açamayacağını hatta daha ileri giderek ilk yarının bitimiyle istifa edeceklerini düşünüyorum. Gerekçeleri de şimdiden hazır. "Şehirden destek yerine köstek olundu."

Şehir para vermedi diye yönetici ağabeyler istifaya hazırlanıyor. Peki neden? Çünkü kendi ceplerinden para vermek istemiyorlar. Ya da paraları yok. Peki arkadaş niye kendinizde olmayan parayla sorunları biz çözeriz diye yola çıktınız desek o gün ne değişecek. Olan yine Sakaryaspor'a olacak. Her zaman olduğu gibi.
Devre arasında transfer açılmayacak ve kapalı kapılar ardında konuşulduğu gibi istifa edecekse yönetim, bekleme yapmasın. Şimdi den görevi bıraksın. Bıraksın ki Sakaryaspor başının çaresine baksın.
Kimbilir belki Zeki Toçoğlu öne çıkar. Toçoğlu'nun öne çıkmasıyla şehirde 100 bin lira verecek 30 kişi bulunur. Mesela Gültekin Oba böyle bir oluşumda olacağını her fırsatta dile geitiriyor. Para veren ve verdiğini geri istemeyecek bir yönetimin oluşması içinse Büyükşehir Belediye Başkanının olayın içinde olmasının şart olduğunu düşünüyor.

Gültekin Oba'da benim gibi düşünüyor. Önce yönetim verecek sonra şehirden destek bekleyecek.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Erdal Taşkın ve arkadaşlarını eleştirmek hatta yıpratmak değil niyetim. İyi niyetle çalıştıklarını ve görev aldıklarını düşünerek söylüyorum. Eğer transfer açmazına çözüm olamayacaklarsa şimdiden vakit varken gereğini yapsınlar. Yarın çok geç olur.

Yönetime teklifim: Bilmem kimin oğluna prim kazandırmak için bilmem ne Yapı'dan medet umarak veya Ağaoğlu İnşaat'tan maliyetine daire alacağız diyerek vakit kaybetmeyelim. Bu ve benzer projeleri varsa ve umutluysalar kendi ceplerinden koyacakları parayla transfer sorununu çözsünler. Sonra her dönem olduğu gibi gelen paradan alacaklarını tahsil etsinler.

Ne dersininiz sayın yöneticiler. Sizin gibi Sakaryaspor'u çok seven isimlerden böyle bir davranış beklemek ayıp mı olur?


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım