Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
B PLANI...
Pazar, 18 Aralık 2011

Sakaryaspor'umuz sahasında Erciyesspor'u Salih'in ilk yarıda attığı iki gol ile 2-1 mağlup etti.

Hava soğuktu, fakat tribünlerdeki 5.000 civarındaki taraftarımız, takımımıza doksan dakika boyunca müthiş destek verdiler. Maça gol yiyerek başlayan takımımız hiç bozulmadan şahane bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmasını bildi.

Haftalardır yazıyorum.Takımımızdaki ağabeylerden Mesut,Levent,İlkay,Gökhan ve Selim gençlerimize ivme kazandıracak futbol oynasınlar, Sakaryaspor'umuz her maçını kazanır. İki haftadır hem deplasmanda, hem de içeride maç kazanmamızın en büyük sebebi ağabeylerin takım oyununa yaptıkları olumlu katkılardı.

Elimizdeki genç ve kendi Alt Yapımızdan gelmiş futbolcularımız her hafta üstüne koyarak oynuyorlar. Parlayan yıldızımız Salih DURSUN, Süper lig takımlarının gözdesi oldu. Sakaryaspor'umuzun Alt Yapı tesislerine ihtiyacı var. Eğer tesislerimizi yapabilirsek, buradan yetişen futbolcularımızla tüm borçlarımızı öderiz ve gelecekte Türkiye'nin ''Futbol Şehri'''nin Sakarya olduğunu herkese gösterebiliriz. Büyük Şehir Belediyemiz Sakaryaspor Alt Yapı Tesisilerini yapsın yeter.

Sakaryaspor yönetimi transferin önünü açmak için, 200 Altın koltuk projesini açıkladı. Satışını Erciyes maçı'ı sonrasına bıraktı. Eğer bu proje başarılı olmazsa yönetimin toptan istifa edeceğini beyan eden Başkan Erdal Taşkın'a sesleniyorum. Sakın ha böyle bir tasarrufta bulunmayın. B planımızı devreye sokun. Ne Salih ne de başka bir oyuncumuzu devre arasında satmayın. Bu futbolcularımızın hakkını verin yeter. En büyük transferimiz paraları zamanında ödenen mevcut futbolcularımız olacaktır.

Salih DURSUN; parlayan genç yıldızımız. Devre arası az bir paraya transfer olursa bundan hem Sakaryaspor'umuz, hem de kendisi zarar görecektir.Kafasını karıştırmadan kendini futboluna versin. Böyle oynamaya devam ederse, önümüzdeki yılın transfer piyasasının yıldızı olur. Hem Sakaryaspor'umuza büyük paralar kazandırır, hem de kendisi daha güçlü olarak masaya oturacağından, daha fazla bir bedelle transfer yaparak sülalesini yaşatacak paralar kazanır.

Şaban Yıldırım kaybettiğimiz maçlardan sonra bile'' ben bu takıma güveniyorum,gelecekten umutluyum'' diye mesajlar veriyordu.Gerçekten oynadığımız her maçı kazanabilecekken, ya son dakika gol'ü yiğiyor, yada yüzde yüz golleri atamıyorduk. Sakaryaspor'umuz tam takım halinde form tutmuşken, lig'in ilk yarısı bir maç eksiği ile sona erdi..14 puan ikinci yarı için umutlanabileceğimiz bir puandır. Bu kadar git-gel' ler yaşamış takımımız yinede takdire şayan bir futbol oynayarak Türkiye'deki futbol adamlarının ilgi ile takip ettiği takım olarak adından söz ettirmiştir.

Tribünlerdeki taraftarlarının dışında sahip çıkanı olmayan Sakaryaspor'umuz büyük bir kurtuluş mücadelesi vermektedir. Bu şehrin diğer unsurları ise sadece seyretmektedirler. Yazıklar olsun. Kazanacağımız bir sürü şeyler varken maalesef bir şeyler yapmamak bizleri çok üzmektedir. Transferi açabilirsek, iddia ediyorum az bir transfer ile ikinci yarıda maç kaybetmeyen bir takım olarak belki de Play-Of'lara kalıp şampiyon dahi olabiliriz. O zaman yıllık en az 30 trilyonluk geliri olan, her hafta maçları Ulusal olarak takip edilen marka bir şehir olacağız. Aksi halde alt kümelerde borçları konuşulan vasat bir takım ve şehir olarak kalacağız.

Bu şehri yönetenler hiç olmazsa bu vizyon'a sahip çıksınlar. Bu borçları kim yaptı.Borçları yapanlar parmağını kımıldatmıyor, her zaman takımının peşinde olan taraftarlardan başka kimse takımına sahip çıkmıyor.Yöneticiler yalnız bırakılıyor. Bu şartlarda takımı yönetecek veya talip olacak kimseyi bulamayacağız. Yapılacak iş basit. Öncelikle 200 altın koltuk satışına tüm Şehir unsurları olarak sahip çıkacağız. Kendi Alt Yapı Tesislerimizi inşaa edeceğiz. Bundan sonra gelsin başarılar, gelsin trilyonlar,birinci sınıf şehir insanı olmanın gururunu yaşayan Sakarya'lılar.

Bu şehri yönetenlerin birinci amacı Sakarya'mızı marka yapmak ve şehri insanını mutlu etmek değil mi? O halde ne duruyorsunuz. Salih'in attığı ilk gol'den sonra Şeref tribünü önüne koşup sevincini Mustafa Aydın ağabeyi ile paylaşması, maçı izleyenleri duygulandırdı. Sakarya'mızın vefa duygusunu gösterdiği sevgili Mustafa Aydın kardeşimizin bu soğuk havada tribünlere gelmesini ve gelmesine vesile olanları can-ı gönülden kutluyorum. Mustafa'mıza acil şifalar diliyorum.

Bugün Erciyesspor'a karşı alınan üç puan ve ortaya serilen futbol nedeniyle Teknik Kadro ve futbolcularımızı kutluyorum. Yönetime şu mesajı verdiler. 200 Altın Koltuk satamazsam giderim diyen Başkanımız sakın gitme B Planını uygula, bize sahip çık yeter.Biz gerekeni yapabilecek güce sahibiz dediler. Bu nedenle A planımız başarılı olmazsa, B planımızı uygular, bu çocuklara hakkını veriririz,onlarda giydikleri formanın hakkını vererek borçlarını öderler.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım