Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Medet ummak
Cumartesi, 24 Aralık 2011

Temmuz ayından bu yana bir şike davasıdır sürüp gidiyor. Şikeciler arasında Bank Asya’da mücadele eden takımlarında adının geçmesi şehirde farklı bir umut havası estirilmeye başlandı.

Anlamadım neye sevindiklerini. Nelerden medet beklediklerini.
Sürekli alın terimizle, emeğimizle bir yerlere gelmiş olmanın haklı gururunu yaşadık yıllarca. Ya da adam gibi mücadele ederek, oyunların içinde olmadan şerefli düşüşlerimiz oldu. Şimdi birileri düşürülecek bizde ligde kalacağız diye sevinmek hatta umut etmek bize yakışmaz.

Kaldı ki TFF ısrarla ligden düşürülmeyle ilgili kararın lig sonu verileceğini açıklıyor. Bir taraftan da bastırıyor adı şikeyle anılan kulüpler düşürülme kalksın diye.
Böyle bir durumda bizim kendi göbeğimizi kesmemiz şart. Devre arasında transfer yasağını kaldırıp, takımı sonuca götürecek oyuncuları kadroya dahil etmemiz kaçınılmaz.

Neyse şikecileri ve şikeyle ilgili çıkacak kararı beklerken kendi gerçeklerimize dönelim. Sakaryaspor ilk yarının son maçında sergilediği futbolla çok net mesajlar verdi. Görene, anlayana…
Bu takıma takviye yapılırsa ligin ikinci yarısında Play-Off oynama hesaplarının yapılacağı konuşuluyor artık. Ne kadar güzel bir düşünce değil mi? Ligden yeniden düşmeyi yakıştıramıyor şehir halkı belki de takımına. Ya da düşme hesabı yerine Play-Off oynama ihtimalini daha çok yakıştırıyor sevdiği gönül verdiği takıma.
İster Play-Off’a isterse düşmemeye oynayalım ortada bir gerçek var. Bu takımın ligde kalması içinde, Play-Off oynaması içinde transfer yasağının kaldırılıp takviye yapılması şart. Ligin zirvesinde ki takımlarla aşağıdakiler arasında futbol anlamında çok büyük farklar yok. Yapılacak takviye bizi gerçekten Play-Off oynamaya götürür.

Yönetime çok büyük görevler düştüğünü yazacak değilim artık. İster koltuk satarak, ister ucuza daire alıp üzerine kar koyup satarak bu soruna çözüm bulmak zorundalar.

Yönetim çözüm bulmak zorunda dediğim için oldukça yoğun eleştiri alıyorum. Hatta bana “Atın Koltuk” al tavsiyesinde bulunanlar bile var.

Ben olmayan paramla kulübü yönetmeye talip olmadım. Birileri para verecek bende yönetici koltuğunda oturacağım diye hayallere dalmadım. Sakaryaspor’da yöneticiyim diye eşimin dostumun çocuklarının çalıştıkları şirketlerde terfi etmeleri için bedavadan Sakaryaspor üzerinden reklam yapmalarına izin de vermedim. Dolayısıyla önce yöneticiler ceplerindekini ortaya koysunlar. Gerisini o zaman tartışma konusu yaparız.

Bu saatten sonra yönetici koltuğunda oturup ağlanmak kimseye bir şey kazandırmaz.

Herkes transferin açılmasını bekliyor. Beklentiyi oluşturan yönetimin gereğini yapmaktan öte tek yolu kalıyor. Umarım bu gerçekleşmez. Zira bu yönetimin biz yokuz demesiyle birlikte geçirilecek zaman değil şimdi. Bütün iyi niyetimle transferin açılmasını beklemek en iyisi olacaktır.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım