Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
NEREDE KALMIŞTIK?
Cumartesi, 14 Ocak 2012

Sakaryaspor'umuz deplasmanda Giresunspor'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek hanesine üç puanı yazdırdı.

İlk yarının son iki maçında seri galibiyetler alan takımımız,lig'in ikinci yarısına, bıraktığı gibi başladı.Bundan önceki yazımın başlığı  B Planıydı.
 
Büyük başarıları, iyi bir B planı uygulayanlar kazanır.Sakaryaspor  yönetimi önceliği olan takımı bozmama ilkesini iki eksikle yerine getirdi.Gidenler kayıp değil.Eğer Şaban hocamız onların gitmesini istemeseydi,takımda kalırlardı.Herkes Sakaryaspor formasını giymek için can atarken takımımızdan ayrılan futbolcular bence menecerlerinin kurbanı oldular.Biraz kafaları çalışsaydı eğer, Altın koltuk satışından paralanan yönetimin hiç olmazsa takımımıza ödemeleri yapacağını öngörmeliydiler.Sakaryaspor'umuzdan ayrılanlar ayrıldıklarına bin pişmanken, gittikleri takımlarda da barınamadılar.
 
Sakaryaspor'umuz devre arasını gayet iyi değerlendirmiş.Giresunspor her ne kadar kadro olarak zayıflamış olsa bile önemli bir deplasmandı.Oynanan oyun beğenildi.Alınan bu galibiyet ile üst sıralardaki puan farkını kapatarak daha moralli bir takım olacağız.
 
Özellikle takımımızdaki üç futbolcumuzun form ve maç içerisindeki görevlerini yerine getirme konusunda verimli olmaları,sanki yeni transfer yapmışız gibi takımımıza güç vermektedir.İlkay,Mesut ve Levent Sakaryaspor'umuzun olmazsa olmazlarıdır.Kendi Alt Yapımızdan gelen gençlerimizi oynatacak,onların oyun içerisinde daha da moralli olmalarını sağlayacak bu ağabey futbolcularımız özellikle sorumluluklarını iyi kavramalılar.Gereksiz kartlar görmeyip,kendilerine iyi bakarak sürekli iyi oynamalarını sağlayacak form grafiklerini, hep üst düzeyde tutacak profosyonelliği gençlerimize örnek olacak şekilde göstermeliler.
 
Giresunspor maçında sol bek oyuncumuz Şaban Özel, sağ bekte ters ayağının bölgesinde ilk defa oynamasına rağmen sırıtmadı.Gayet başarılıydı.Oyunu çift yönlü oynayacak futbolcu sayımızın artmasıyla eksik kalan bölgelerimize yapamadığımız transfer açığımızı da böylece kapatmış olacağız.
 
Gazanfer; her hafta üstüne daha fazla koyarak yoluna devam etmektedir.Yöneticiliğimde PAF takımımızdan beri kendisine söylediğim iyi bir kumaşın var,ekstra çalışmalar yaparak başarılı olacaksın sakın moralini bozma diye telkinlerde bulunuyordum.Eğer uzun bir sakatlık geçirmeyip, takımımızda devamlı oynasaydı daha önce gündeme gelir ve adından söz ettirebilirdi.Transferi açamadık ama, onların yerine, Alt Yapımızdan yetişen maliyetsiz ve kendi futbolcularımızı oynatarak doğrusunu mecburen yapıyoruz.
 
Salih Dursun böyle oynamaya devam ederse Sakaryaspor tarihinin en çok kazandıran futbolcusu olmaya adaydır.Özellikle taş yerinde ağırdır atasözünden yola çıkarak kafasını karıştıracak tekliflere uzak kalarak, bu sene oynayacağı her maçtaki verimliliği ile önce Ümit Milli, sonra da A milli futbolcumuz olmaya adaydır.Bu anlamda futbolcu değeri olarak da taleplerini arttırmaya devam edecektir.Önümüzdeki sezon transfer döneminin en çok konuşulacak futbolcusu olacaktır.Yeter ki ben oldum havasına girmesin.Rabbim güç versin,nazarlardan korusun inşallah.
 
Kalemizde Cüneyt önemli bir kazanç.Kendine güvenini sağlamış,oyunu motive bir şekilde oynayarak başarılı oldu.
 
Berat; aynı Salih gibi gelişmekte olan futbolcumuz.Topa sahip olduğunda oyuna sokmada biraz daha dikkatli davranmalı.Kendisinden söz ettirecek gelişim içerisinde.Sakaryaspor forması altında değerlerini arttıracak olan futbolcularımızın en büyük kazançları,transfer olduklarında alacakları ücretler olacaktır.Bu nedenle  Sakaryaspor'umuzda oynarken paraya odaklanmamalılar.
 
Daha önceki yazılarımda Sakarya B.Şehir Belediye Başkanımızdan Alt Yapı Tesislerimizi yapmasını, buradan yetişecek gençlerimiz ile ''Futbol Şehri'' Sakarya'mızda Alt Yapı devrimini gerçekleştiren Anadolu takımı olarak başarılara ulaşacağımızı belirtmiştim.
 
Amatör futbolu çok seven sevgili Başkanımız Zeki Toçoğlu zaten olayın farkında.Sakaryaspor'umuza Alt Yapı Tesislerini kazandırmak için çalışmalara başlamış,uygun bir arazi bulunduğunda hemen kazmayı vuracağını zannediyorum.Sakaryaspor'umuza doğrudan gelir kazandıracak en iyi proje Alt Yapı projesidir.Günlük para vermelerle ne bu borç ödenir,ne de kalıcı başarılar yaşanır.Bu nedenle Başkanımız Zeki Toçoğlu'na şimdiden çok çok teşekkürlerimi arz ediyorum.Ne otopark parası,ne de nakdi yardımlar, yapılacak Alt Yapı tesislerinin getirisinden üstün değildir.Ancak günlük pansuman olurlar.Büyük yaralar pansumanla iyileşmez.
 
Yönetimin Altın Koltuk projesinde iyi bir yol aldığını duydum.Özellikle ilerleyen yaşına rağmen Sermet Şükür ağabeyimizin sabahtan akşama kadar pazarlamaya bizzat katkıda bulunmasını takdir ve teşekkürle değerlendiriyorum.
 
Sakaryaspor'umuzda özellikle her yönetim döneminde futbol şubesi ve basın sözcüsü görevlerine doğru ve işinin ehli kişiler atanamadığından problemler yaşanmıştır.Ayrıca yönetim toplantılarını anında dışarıya sızdıran, Yerel Medya ile arasını iyi tutmak adına kendisini kullandıran yöneticiler olmuştur.Sağlıklı iletişim kuramayan Sakaryaspor yönetimi Yerel Medya'nın eleştirilerine maruz kalmıştır.Özellikle Yerel Medya'yı haftalık toplantılarla bilgilendirecek,önemli projelerde motivasyonu sağlayacak ara unsur olarak kullanmayı becermelidirler.
 
Öz sermayemiz olan mevcut takımımıza zamanında yapılacak ödemeler ve tribünlerde destek verecek taraftarlarla sahip çıkarak başarılı olacağımızı düşünüyorum.
 
Giresun deplasmanına giden taraftarlarımızı tebrik ediyorum.Özellikle İngiltere'den maça gelen Yılmaz ve Metin kardeşlerimi tribünde gördüğümde çok duygulandım ve özlem giderdim.
 
Teknik Direktör'ümüz Şaban Yıldırım'ın takımımıza olan inancını tüm Sakarya olarak paylaşarak vereceğimiz destekle inşallah,
 
 Bank Asya Liginde bu yıl kalacak ve Süper Lig için güç toplayacağız.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım