Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Fikstür Avantajımız Var!
Pazar, 22 Ocak 2012
Sakaryaspor'umuz buzlu ve kaygan zeminde oynanan maçta deplasmanda Tavşanlıspor'a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapadı.

Zeminin kaygan olduğu maçta her iki takımda maça temkinli başladı. Yaptığı transferlerle takımını güçlendiren Tavşanlıspor tecrübeli oyuncuları ile oyun olarak daha üstündü. Sakaryaspor'umuzda cezalı futbolcumuz Mesut'un yerine Görkem Yasin oynadı. Şaban Özel ise yerinde sol bek mevkiindeydi.

 
Kalecimiz Cüneyt maçın genelinde iyiydi. İdman eksikliği olan hastalıktan yeni kalkmış Gökhan vasattı. Teknik açıdan güçlü futbolcumuz kaptanımız Levent ise, kaygan sahada pek varlık gösteremedi. Gazanfer topla her buluştuğunda faullerle durduruldu. İlkay ise kendisinden beklediğimiz futbolu bir türlü oynayamamaktadır.
 
Maçta iki net pozisyonumuz vardı. Görkem ve İlkay bunları maalesef gol olarak değerlendiremedi. Kurtarıcımız Salih ise bu zeminde ayakta kalmakta zorluk çeken futbolcularımızdandı.
 
Netice olarak son onbeş dakika hariç başabaş futbol oynadık. Fakat yediğimiz golden sonra rakibe net pozisyonlar verdik. Cüneyt rakibe geçit vermedi.
 
Deplasman maçından alınan her puan tabi ki, kaymaklı ekmek kadayıfı olacaktır. Fakat puan alamadığımız için fazla üzülmeye gerek yok.
 
Kalan 16 maçımızın 9 tanesi iç sahamızda, 7 maç ise deplasmanda. Bu fikstür avantajımızı iyi değerlendirmek adına iç saha maçlarımızı kayıpsız atlatırsak, ligde kalmamız garanti olur. Özellikle 31 ve 32. hafta iç sahada arka arkaya oynayacağımız Kasımpaşa ve Güngörenspor maçlarına kadar yukarı ile olan puan farkımızı açmamalıyız. Bu haftalarda alacağımız 6 puan, kalan son iki maçımız olan Erciyes deplasmanı ve Giresunspor ile içeride oynayacağımız maçlar için, rakiplerimize göre bizi avantajlı duruma getirecek.
 
Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım, ikinci yarı fikstür avantajımızı, özellikle iç saha maçlarını kazanmak adına farklı bir oyun anlayışı ile değerlendirecektir.
 
Bu hafta ikinci yarının ilk iç saha maçını Boluspor ile oynayacağız.Boluspor, Sakaryaspor'umuza ters gelen bir takım.Bu maçtan alacağımız üç puan çok önemli.Hem 20 puan olacak yukarıdaki takımlarla aramızdaki puan farkını kapatacağız, hem de takım olarak alıştığımız galibiyet serisine yeniden başlamak adına moralleneceğiz. Çünkü hemen haftaya deplasmanda Bucaspor ile oynayacağız.İçeride üç puan, dışarıdan alınacak en az bir puan büyük başarı olacaktır.
 
Takımımızdaki tüm futbolcularımızın özellikle boş yere sarı ve kırmızı kart görmemeleri gerekmektedir. Transferi açamadığımızdan kısıtlı kadromuzla mücadele edeceğimizden, takım için çok önemli olan birliktelik bozulmamalıdır.
 
İç saha maçlarımızı ; Boluspor, Akhisarspor, Gaziantep B.Behir Belediyesi, Adanaspor, Göztepe, Elazığspor, Kasımpaşaspor, Güngörenspor, Giresunspor ile oynayacağız. Bu maçlardan enaz 21 puan alacağımızı tahmin ediyorum.Deplasmandan en az 5 puan aldıkmı toplamda 26 puanımız olur. 17 puanımız olduğuna göre ligi 43 puanla bitirebileceğimizi tahmin ediyorum.
 
''Futbol Şehrinin Aslanları'' bu mücadelede başarılı olacaklardır.%80 futbolcusu kendi Alt Yapısından yetişmiş Sakaryaspor'umuzun iki avantajı var.Bu avantajlardan birincisi genç ve dinamik bir kadromuz var. Rakiplerimizin yaşlı ve tecrübeli futbolcuları uzun süre bu ligi götüremez. İkinci avantajımız ise iç saha maçlarınızın dış saha maçlarına göre 9/7 olmasıdır.
 
Yönetimin balansı bozulmazsa, futbolcularımızın ödemeleri zamanında yapılırsa ve Sakarya Atatürk stadımız her maç dopdolu olursa bu avantajlarımızı lehimize çevirerek lig'de kalacağımızı umuyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım