Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Avantajı Kaybettik
Pazar, 26 Şubat 2012

Sakaryaspor'umuz; yeni Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ile sahasında oynadığı ilk maçta Gaziantep B.Şehir Belediyespor ile 0-0 berbare kalarak iç saha avantajını kaybetti.

Maç'ın 16. dakikasında 10 kişi kalan rakibi maalesef yenemedik.

Hafta içi Kulüp Başkanımız Erdal Taşkın bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce görev alan Başkanlar gibi Sakaryamızın bütünleşemediğinden şikayet etti.Zaten temel sorunumuz, düşünce birliğini oluşturamamaktır. Sakaryaspor'umuz bu günlere takım Belediye'deyken yapılan olumsuz tezahüratlar ve Medya baskıları nedeniyle gelmedi mi? Ayranımız yok içmeye ,her şeye muhalefetiz. Doğrudan gelirleri olmayan Sakaryaspor'umuzu yönetmeye talip olanlar sanki bunu bilmiyorlarmış gibi, kulübümüzü yönetmeye talip oldular.

Ceplerinden para vermeden Belediyeden ve siyasilerden yardım alarak parasal sorunları çözmeye çalıştılar.Eh madem parayı Belediye verecekse neden kulübümüzü devraldınız? Belediye ve siyaset, alın da yapın bakayım ve artık ben işin içinde yokum dedi. Şimdi de neden sahip çıkılmıyor diye isyan ediliyor. Siyaset, Sakaryaspor'umuzdan elini çeksin denildi. Şimdi siyasiler neden sahip çıkmıyor diye dert yanıyoruz.

Sakarya ve Kocaeli aynı Bölgede yer alan iki komşu şehir. Sakarya'ya 25.000 kişilik, Kocaeli'ye 33.000 kişilik stad yapılacak. Kocaeli stadının arsa değeri, Sakarya'nınkinden fazla değil, üstelik spor kompleksi de cabası. Sadece spor alanındaki yatırımlar da değil, diğer bütün Devlet yatırımlarında Kocaeli hep önde. Sakaryaspor'lu Taraftarlar Yeni stadı istemiyor. Kocaeli'den ise ses yok. Çünkü stadlarında oynayacak takımları tarihe gömülmüş. Marmara Bölgesinin en aktif coğrafyasında yer alan Süper Lig'de tarihi başarıları olan iki komşu kulüp zor durumda. İkisi de, Belediyeleri kulübü bıraktıktan sonra bu hale geldiler. İkisininde doğrudan gelirleri yok.

Ben yeni stadyumu istiyorum, hemde 33.000 kişilik olsun. Uluslararası müsabakalar, milli maçlar stadımızda oynansın, modern stadyumda, çoluk çocuk, kadınlarımız maçlarımıza gelsin. ''Futbol Şehri'' Sakarya'mızın sezon başında 30.000 kombinesi satılsın. Alt Yapısı güçlü fakat ''Alt Yapı Tesisleri'' olmayan Sakarya'mıza tesisler yapılsın. Genç ve Ümit Milli Maçlar stadımızda oynansın. Şehrimizin havası değişsin. Yeni stadyum kulübümüz tarafından doğrudan gelir yaratacak şekilde işletilsin. Bunları vizyon edineceğimize, yeni stadyuma karşıyız, stadyum yerinde kalsın demek ne derece doğru?

Her gün önünden geçerken viran haline üzülüyorum. En son yönetici olduğumda 2006 yılında ilk icraatım olarak boyattırdığım stadyum, şehrin içinde ucube bir yapı görüntüsünde,bize yakışmıyor. Sakaryaspor'umuzun, Kocaelispor'dan tek üstünlüğü bu sene Bank Asya liginde yer alması. Bu önemli avantajı bu sene muhafaza etmeliyiz. Bu nedenle şimdi kavga, muhalefet zamanı değil. Takımın başına Sakarya'lı tecrübeli bir Teknik Direktör gelmiş. Hemde ücretsiz. Daha gelir gelmez tu kaka ilan ettik. Ya ayıptır, günahtır. Sakaryaspor'umuza bir faydanız yok bari kaleminize çenenize üç ay kilit vurun, yapacak başka bir şeymi kaldı? Hem eleştireceksiniz, hem de alternatif fikir üretmeyeceksiniz. Böyle Medya olurmu?

Tek sermayemiz moral.Yeni Hocamız bunu gayet iyi yapan bir futbol adamı.Bu günden itibaren moralimizi kuvvetlendirecek güçlü ve avantajlı yönlerimizi ön plana çıkarmalıyız. Genç bir takımımız var. Onlara sahip çıkarak, inandığımızı ve güvendiğimizi her platformda belirtmeliyiz. Maalesef okuduğum her yazı ve düşüncenin %80'ni olumsuz. Bu şartlarda negatif enerji ile alemi cihan olsa başarı gelmez. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Erdal Taşkın lütfen sus ve konuşma. Kimseye cevap verme. Sadece lig'de kalmaya odaklanıp, birlik ve beraberlik mesajları ver yeter. Lig bitince iç hesaplaşmalarımızı yaparız. Yılmaz Vural Hocamız bir çaba içerisinde, kendisine her konuda destek vererek, ligde kalma savaşımıza katkıda bulunalım.

Fİ- YAPI Sakaryaspor'umuzun isminin önüne sponsor olmak için 1.5 milyon TL verecek, buna da karşı çıkılıyor. Yok Arazilerini arsa yapmak için geldi, yok takımımızın ismi değişmesinmiş. Ya koskoca dev bütçeli İstanbul Takımları isimlerinin önüne sponsor firmaların isimlerini yazdırıyor. Bu kadar gelirleri olmalarına rağmen. Sanki doğrudan gelirlerimiz varmış gibi hemen itiraz ediliyor. Hakan Şükür Sakaryaspor ile ilgilenmiyor diye isyan ediyordunuz. Kulübümüze sponsor buldu, işi takipçisi diye suçladınız. Allah aşkına siz bu şehrin başına belamısınız. Benden başka Hakan Şükür'e destek verip, teşekkür edecek başka adam yokmu? Böyle yapa yapa Sakaryaspor'umuzu ve Sakaryamızı insanlardan soğuttunuz. Bu şehrin değerlerine sahip çıkacağınıza menfaatlerinizi ön planada tutarak hep Şehrin söz sahibi olmaya çalıştınız.

Sakarya Medyası küme düşmüştür. Bırakın Sakaryaspor'umuz liginde kalsın. Yazacak Sakaryaspor olmayınca sayfalarınız neyle dolacak. Yılmaz Vural Hocamız; zor zamanda takımın başına geldi. Allah kendisinden razı olsun. Şansal Büyüka ve Hakan Şükür sorumlu hemşehirici davrandılar, kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah Fİ-YAPI sponsor olmaktan vazgeçmez. Sakaryaspor'umuz için maddi ve manevi kim yardım ediyorsa Allah Hepsinin işlerini rast getirsin.

TFF Başkanlığı seçiminde Sakaryaspor Yönetimi, Yıldırım Demiröreni destekleyeceğini açıkladı. Beşiktaş Kulübünde uzun süre Başkanlık yapmış ve kulübünü iyi yönetememiş bir kişinin, Türk Futbolu'nun başına getirilmesini anlamış değilim. Herkes güçlüden yana olmayı strateji olarak benimseyebilir. Demirören seçilecek gibi. Bu nedenle, TFF ile sorunları olan Sakaryaspor yönetimi, TFF seçimindeki oy tasarrufunu bu şekilde kullanarak yol almayı düşünmüş olabilir. İnşallah düşündükleri gibi olur. Çünkü yıllardır TFF ile hep problemli olmamız nedeniyle küme düşürülen takım olmuştuk.

Ben amatör yazarım. Sakaryaspor'luyum. Aldığımız her olumsuz sonuç içimi acıtıyor. Her hafta gözyaşı dökmek istemiyorum. Bu nedenle ''Kurtuluş Savaşı''mızın ölümü göze alan askerlerindenim.33.000 kişilik dopdolu stadımızda, Süper Lig'de, kendi ''ALT YAPISI''ndan yetişmiş futbolcularımızla oynayacağımız maçlarımızı hayal ediyorum. Bu durumda olmamızı içimize sindiremiyorum.Fakat, ayağımıza kurşun sıkarak,yine en büyük rakip kendi kısır iç çekişmelerimiz ile kendimiz oluyoruz.Sakaryaspor'umuzun düzelmesi için, öncelikle başta Medyası olmak üzere diğer unsurlarının da, akl-ı Selim davranması gerekir.

Yeşil Siyah Sevgilerimle.


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım