Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kalitemizi Arttıramadık...
Pazar, 11 Mart 2012

Sakaryaspor'umuz; sahasında Adanaspor'a 3-2 yenilerek, umutlarımızı tüketti.

Türkiyenin en önemli coğrafyasında yer alan, sanayi ve tarım kenti Sakarya,

Türkiye'nin ''Futbol Şehri'' sıralamasında ilk üç'e giren futbolcu fabrikası Sakarya,

Türkiyenin İktidar partisinde 5 milletvekili bulunan ve Belediyelerin büyük çoğunluğu iktidar partisinden olan şehir Sakarya,

Türk Milli takımına 25 yılda, 25 A milli futbolcu veren şehir Sakarya,

Yukarıdaki bilançoya sahip olamayan bir çok şehir takımları, Süper lig'de mücadele ediyorlar, Sakaryaspor ise Bank Asya Ligi'nden düşmek üzere.

Türkiye'nin değişik futbol takımlarında, Sakarya'da yetişmiş olan yüzlerce futbolcu var. En son sahamızda yenildiğimiz Adanaspor'da üç tane.

Peki ne yok?

-Ortak akıl,
-Organizasyon,
-Sevgi ve ilgi,
-Samimiyet
-Emeğe saygı
-İnsanına sahip çıkma
-Şehrini Sevme ve Hemşehricilik

Sakaryaspor'umuz Belediye tarafından yönetilirken tribünlerden küfürlü tezahüratlar eksik olmadı. Bugün son yarım saatte yine aynı sinkaflı küfürler. Yani değişen bir şey yok. Yazıklar olsun. Tatangalar olarak sanki güzel bir beste yapmış gibi, tüm stadyuma söylettirmeye çalıştınız. Yanımdaki bayan taraftarlardan yüzüm kızardı. TFF Temsilcisi habire not aldı. Sezon başından beri hasılattan daha fazla, ceza ödeyen tek takımız. Güya hep destek verdiğinizi iddia ediyorsunuz. Sadece yaptığınız tek iyi şey, mağlubiyetten sonra takımı tribünlere çağırmanızdı. Fakat bu gün her şeyi berbat ettiniz. Tribün liderleri yerel televizyonlarda hamasi edebiyatlarla, masalara vurarak konuşup Sakaryaspor'umuza sahip çıktığını göstermeye çalışırken, aynı şeyi; taraftarlarımızı küfürden uzaklaştırmak için yapamadı. Ellerinde sigaralar, ağızlarında bira kokusu, kabadayılığa özenmiş gençleri görünce inanın içim parçalanıyor.

Yerel Medyamızın büyük kısımı, Sakaryaspor'umuzu ve Sakarya'mızı maalesef doğru yönlendiremedi. Hep entrikaların aleti oldu.

İkinci lig B'den Play-Oflarda Antalya'da Şampiyon olup, güzel futbol oynayan gençlerimiz, maalesef futboldaki en büyük tehlike olan ''Ben Oldum Artık'' psikozuna girdiler. Kendilerinden beklediğimiz aşamayı Bank Asya Ligin'de gösteremediler. Oysa onlara gereken destek ve imkanlar fazlası ile verilmişti. Hem ekmek paralarına, hem de geleceklerine ihanet ettiler. Sülalerini rahat yaşatacak paraya kavuşacakken, artık vasat futbolcular olarak kaybolacaklar.

Deprem nedeniyle göç alan Sakarya'mızda maalesef Sakarya'lıların sayısı azaldıkca, Sakaryaspor'umuza olan ilgi hem tribünlerde, hem de siyasilerde azaldı.

Şimdi; Sakarya'lılık bilinciyle takımın başına geçmiş önemli bir futbol adamı tek kazancımız. Geleceği kurtarmak adına bari onu küstürmeyelim. Kaldığı sürece kendisine yeni gençlerimize bildiklerini aktarmasını sağlayalım.

Büyükşehir Belediyemiz ''Alt Yapı Tesislerimizi'' hemen yapmaya başlasın. Beş yıllık bir plan yapalım. Özüne ve Sözüne bağlı, vizyonlu bir Başkan ve yönetimi ile sabırla yukarıda açıkladığım varlıklarımızı ve kaynaklarımızı akılıcı kullanıp Türk Futbolu'nda var olma harekatımızı başlatalım.

İnsan kalitemizi arttırarak, Türk Futbolu'nda gerek medyada, gerekse diğer alanlarda başarılı bir çok insanımıza destek olarak ve talep ederek Sakaryaspor camiasını birleştirmeli, gücümüzü ve sinerjimizi Sakaryaspor ve Sakarya'mızın ''KALİTE'sini arttırmak için kullanmalıyız.

Gereksiz çatışmalar, fesatlıklar ve entrikalar ile aşağı iniş başladı. Hem Sakarya'mız, Hem de Sakaryaspor'umuz kalitesizliğe doğru hızla inişe geçti. Bundan tüm Sakarya olarak mutsuz ve üzüntülüyüz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım