Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Erdal Taşkın İstifa!!!
Pazar, 15 Nisan 2012
Sakaryaspor'umuz deplasmanda Rizespor'a 1-0 yenildi. Rizespor'a korkulu anlar yaşatan ve iki net gol pozisyonunu değerlendiremeyen gençler ağırlıklı Sakaryaspor'umuz, beğenildi.
 
Maç'a her zamanki gibi genç kadrosuyla başlayan Sakaryaspor'umuz oynadığı futbol ile göz doldurdu.Sonuçlara odaklanmadan takım oyunu açısından değerlendirildiğinde,gençlerimizin kalan maçlarda en büyük eksiklikleri olan tecrübesizliklerini yeneceklerinin, kanaatindeyim.
 
Yılmaz Vural Hocamız geçen hafta; karşısında ciddi bir yönetim olduğunda veya B.Şehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun Sakaryaspor'umuzu devraldığında, Sakaryaspor'umuzu üç yılda Süper lig'e çıkaracağını iddia etmiştir.Bu gençlerimize tecrübeli futbolcuların transferi ile yapılacak güçlendirmenin ortaya iyi bir takım çıkaracağına inandığını belirten Hocamız, eğer bunu gerçekleştirebilirsek işte o zaman Sakaryaspor kurtulur demişti.
 
Mevcut olmayan bir yönetim var. Acilen, hem derneğin, hem de A.Ş'nin genel kurul kararlarını almaları gerekiyor. Lig'ler bitmeden takımlar transferlerini tamamlayacaklar.Bu nedenle takıma para kazandırabilecek ve Süper Lig takımlarının takip ettiği oyuncuların satışı ve haklarından elde edilecek gelirler,gelecek yönetimin kasasına girmeli, transferin önünü açacak çalışmalara hemen başlanması için, yeni yönetime zaman kazandırmalı.Bunlar yapılmazsa bu seneyi de kaybederiz.Eğer devam etme niyetiniz varsa açıklayın.Yoksa da, acilen kongreleri yapın.Zaten şu anda Sakaryaspor Yönetim Kurulu sadece kağıt üzerinde var.Son haftalarda idmanlarda sürekli gördüğümüz Sermet Şükür ve Metin Dirim ikilisi parasal ihtiyaçlara cevap veremediklerinden idmanlara da gelememektedirler.
 
Yılmaz Vural'ın Sakarya'ya gelmesi için ön ayak olan Hakan Şükür Sakarya'ya hiç gelmemekte, Hoca, kaderi ile başbaşa kalmış,ameliyat olacak futbolcunun parasını bulmaya çalışıyor, kartuş alıp eğitim verecek teçhizatı temin etmeye çalışıyor. Bu kadar da insafsızlık olmaz. Derhal bu hafta istifa edip, Genel Kurul kararlarını alınız.
 
B.Şehir Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz ne olur lütfen, Sakaryaspor'umuzun Başkanına,seçilecek Yönetimin, yeni sezon planlamalarında vakit kaybettirecek oyalama taktiklerinden vazgeçip, Kongrelerin kararlarını almalarını telkin ediniz. Ediniz ki Sakaryaspor'umuzun sahipsiz olmadığını herkes anlasın.
 
Başkan Erdal Taşkın bir türlü dönemine ait Gelir-Gider tablosunu açıklayamadı.Kafalarda soru işareti bıraktı.Şimdi ise transferlerden gelecek paraların hesabını mı yapıyor diye kafalarda istifamlara yol açmaya başladı.Kendisine ve yönetimindekilere büyük leke vuracak davranış ve tutumlardan derhal vazgeçerek namusu ve şerefi ile görevi devretmelidir.
 
Şehrimize büyük yatırım yapmayı düşünen Fİ-YAPI Firması belki Sakaryaspor'umuzu almak isteyecektir.Fakat Başkan'ın tutumları nedeniyle sponsorluk olayının önünün kesileceği düşüncesindeyim.Bu şehir artık Erdal Başkana güvenmemektedir.Kendisine son bir çağrımız var, Blançoyu açıklayarak derhal Kongrelerin tarihlerini ilan etmesi gerekmektedir.
 
Sakaryaspor'umuzun bir gün bile kaybetmeye tahammülü kalmamıştır.Bu vurdum duymazlık daha ne kadar devam edecektir.Bu hafta Sakarya kamuoyu Kongrelerin tarihinin açıklanmasına ve Başkanın istifasına odaklanmalıdır.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım