Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bir Lider Aranıyor!!
Pazar, 22 Nisan 2012

Sakaryaspor'umuz, sahasında seyircisiz cezası nedeniyle, bayanlar ve çocuklar ile dolu tribünler önünde oynadığı Kasımpaşaspor'a 2-1 mağlup oldu.

19. dakikada penaltıdan Levent'in golü ile öne geçen ekibimiz, 76 ve 80. dakikalarda yediği iki gol ile galibiyete hasret kaldı.

Hafta içerisinde Genel Kurul Kararı alındığı açıklandı. Fazla bir süre yok. Bir lider başkana çok acil ihtiyacımız var. Çünkü çözülmesi gereken sorunlarımız ancak şehrin bütünleşmesi ile olacaktır.

Herkes tarafından kabul görecek bu Lider Başkan adayı mutlaka; Futbolu seven, Sakaryaspor'umuzun başarılı olmasını isteyen siyasi ve ticari bir beklentisi bulunmayan bir kişilik olmalıdır.

Mevcut Hükümet'in partisi Sakaryaspor'umuza kırmızı kalemi çekmiş. Bu nedenle beş milletvekili verdiğimiz iktidar partisinden Sakaryaspor'umuza hayır yok. Beklentimiz madem böyle bir tasarrufları var, Sakarya'mızın takımına vergilerden aldığı payların %5'ini Spor tesisi kurması kanunen açık olan, Büyükşehir Belediyesi, Sakaryaspor'umuza altyapı tesislerini yapsın yeter.

Bütün Sakarya'lılar bir araya gelmeliyiz. Bu sefer ki kongreden sakat bir çocuk dünya'ya gelirse eğer, seneye yine üzülürüz. Çünkü Erdal Taşkın'ın seçildiği kongre son anda kulübe üye yapılmış 73 yeni üye tarafından, Halit Evin iradesi ile seçilmişti.Böyle bir seçim Sakaryaspor dinamiklerini birleştiremez.

Aklıma gelen ilk aday Orhan Kocabıyık ismi oldu. Gerek insan ilişkileri, gerekse Sakaryaspor sevgisi yüksek düzeyde olan arkadaşımız mutlaka iyi bir yönetim kadrosu oluşturacak güce sahiptir.

Sakarya'mızda çok büyük yatırım yapmasının önü açılan Fİ-YAPI sponsorluğunda, lider ve sevilen bir kişilik olan Orhan Kocabıyık ve yönetimi Sakaryaspor'umuzu uçurur. Yılmaz Vural Hocamız ile üç yıllık bir anlaşma yapılarak tekrar Sakaryaspor'umuz Süper Lig'e dönebilir.

Kimse Kulübümüzün borçlarından korkmasın. Rizespor müteahhitlik şirketi kurarak borçlarını sıfırlamış. Eh ne de olsa Türkiyemizin ünlü müteaahhitleri bu şehirde yetenekleri doğrultusunda strateji yaparak kurtulmuşlar.

Benim Sakaryaspor modelim şöyle; Sakaryamız bir ''FUTBOL ŞEHRİ'' en ucuz kaynak olan insan kaynağına bolca sahip. O halde Büyükşehir Belediyesi altyapı tesislerimizi yapsın, lider bir başkan ve Sakarya'lı teknik direktör ve müteaahhitlik firmasının sponsorluğunda Sakaryaspor'umuz hem kalıcı başarıları yakalar, hem de borçlarını öder. Her şehir kendine uygun modeli bularak başarıya ulaşmış. Akhisarspor ve Rizespor örneklerini sevgili Oğuz Dizer ağabeyin yazılarından takip etmiştik. Benim de Sakarya'mızı çok iyi tanıyan bir hemşehrisi olarak modelim budur. Çünkü Sakaryaspor'umuz ancak futbolcu yetiştirip, satarak feraha kavuşur. Kısa bir süre Sakaryaspor'umuzda görev yapan Hocamız Yılmaz Vural'ın elinde, 56 kişilik genç bir futbolcu ordusu vardır. Bu ucuz kaynağın değerlerini arttırıp, müthiş gelirler elde edebiliriz.

İnşallah bu proje uygulanır ve başarılarıyla gururlanacağımız Sakaryaspor'umuzla yeni stadyumumuzda kalabalık bir taraftar gurubuyla keyifli maçları izleriz.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin KÜÇÜK


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım