Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sapanca Gölü'nde ölümden döndüler
Çarşamba, 30 Mayıs 2012

Sapanca Gölü'nde 5 genç ölümden döndü... Kocaeli Üniversitesi öğrencisi 5 genç, piknik yapmak için gittikleri Sapanca Gölü'nde deniz bisikletinin batması sonucu ölümden döndü.

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi 5 genç, piknik yapmak için gittikleri Sakarya'nın Sapanca İlçesi'de deniz bisikleti ile göle açıldı.

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'de deniz bisikleti ile Göle açıldı. Yaklaşık 500 metre açılan gençlerin bisikleti, iddiaya göre 2 kişilik bisiklete 5 kişinin binmesi nedeniyle battı. Göle  düşen gençler, cep telefonu ile yardım istedikleri arkadaşlarının getirdiği deniz bisikletine tutanarak su yüzeyinde kalmayı başardı. Yaklaşık bir saat sonra arama kurtarma ekipleri, zodyak botla gençleri kurtardı.

Kocaaeli Üniversitesi öğrencisi Gözde Güldoğan, Adem İtku, Günnur Konuk, Emre Güngör ve Veysel Çelik bugün piknik için Adapazarı'nın Sapanca İlçesi'ne gitti.

Piknik sonrasında sahilde kiraladıkları 2 kişilik deniz bisikletine binen 5 genç, daha sonra Göle açıldı. Deniz bisikleti kıyıya 500 metre uzaklıkta, su almaya başladı. Gençler, arkadaşlarını cep telefonuyla arayarak yardım istedi. Arkadaşları da bir deniz bisikleti ile batmak üzere olana deniz bisikletinin yanına gittiler. Gençlerin bisikleti bir süre sonra batarken, arkadaşlarının getirdiği bisiklete tutunan 5 kişi su üzerinde korku dolu anlar yaşadı.

Yaklaşık bir saat sonra Arama Kurtarma ekipleri, zodyak botlarla gençelir kurtarıp, karaya çıkarttı. Sahilde hazır bekletilen ambulansta ilk müdahaleleri yapılan öğrenciler daha sonra Sapanca İlçe Hastanesinde tedavi altına alındı.

Deniz bisikleti ile gezdikleri sırada bir anda bisikletin su aldığını gördüklerini söyleyen jğrencilerden Veysel Çelik, "Bir anda batmaya başlayınca ne yapacağımızı şaşırdık. Arama Kurtarma ekipleri kısa süre içersinde gelerek bizi kıyıya çıkardı" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, iki kişilik deniz bisikletine 5 kişinin binmesi nedeniyle bisikleti kiralayanlar ve bisiklete binenler hakkında soruşturma başlattı.


Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım