Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kırmızı Kalem!
Pazartesi, 18 Haziran 2012

17 Haziran 1965 yılında kurulan Sakaryaspor'umuz, 2.Lig'de başladığı yere 47.yılında geri geldi.

Ne acı bir tablo.Oysa ki ''TÜRKİYEMİZİN FUTBOL ŞEHRİ'' olarak anılan Sakarya'mızın çöküş dönemi iktidar partisine 6 Milletvekili verdiği dönemde başlamış.

Vizyonlarında futbol'un F'sine bile önem vermeyen siyasal iktidar,kendisine 6 Milletvekili veren Sakarya'mıza karşı vefasız ve duyarsız kalarak, Sakarya'lıları üzmüştür.

Kaynaklarını akılcı kullanmasını beceremiyen ve Futbol'dan anlamayan, sadece parti kimliğinden dolayı yetki verilen kişiler Sakaryaspor'umuzu siyasete alet ederek borçlu bir şekilde öksüz bırakmışlardır. Tribünlerden küfür edildi diye, bahanelerin arkasına sığınarak sahipsiz bıraktıkları Sakaryaspor'umuz maalesef UEFA'nın 2014 mali kriterlerine göre kuruluşunun 50.Yılını görememe tehlikesi altındadır.

Devletine vergi borcu bulunan Sakaryaspor'umuzu bu duruma getirenler belli.Öncelikle bu borcu ya ertelettirerek ya da üstlenerek, Sakaryaspor'umuzun yaşaması için gereken gelirlerini, hacizlerden kurtarmalılardır.

Daha sonra bir gecede 14 futbolcuyu sözleşmeleriniz yüksek yapılmış diyerek ya indirimde bulunur ya da defolur gidersiniz diyen ve üstüne 20 futbolcu transfer ederek Sakaryaspor'umuzu küme düşürenler, TFF'deki sorunlu dosyaları çözmek zorundalar.

Bu iki büyük sorunu çözülmüş Sakaryaspor'umuz ''ALT YAPISINDAN YETİŞEN'' gençlerine tecrübeli futbolcuların transferi ile eski başarılı günlerine dönebilir. Mali yapısı düzelince de, Devlet'imize olan borçlarını taksite bağlayarak, ödeyebilir.

Hem futbolcu yetiştirecek,hem de yarışmacı kimliği ile liglerde mücadele edecek olan Sakaryaspor'umuz, akılcı yönetimlerle doğrudan gelirlerini arttırarak kimseye yük olmadan kendi kendine yetecek hale gelecektir.

Sakaryaspor'umuzu bu hale getirenlerin, uzaktan bakarak sadece laf üretmeleri sorunumuzu çözmez.Gelecek iyi niyetli yönetimler iki büyük sorun nedeniyle ellerindeki değerli futbolcuları yok pahasına Süper Lig takımlarına kaptırır, kendi alt yapısından yetişen futbolcuları da Sakaryaspor'umuzda oynamaya ikna edemez.

Vakit geçmeden Sakaryaspor'umuzu kurtarma operasyonuna B.Şehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu el atmalıdır.Sorumluluğu üstlendiğinde karşılarında Kurumsal sahiplenmeyi görecek olan alacaklılar, uzun vadeli ödeme planlarıyla ikna edilip,transferin önü açılarak Sakaryaspor'umuzun yaşaması için  uygun ortam yaratılır.

Bu yıl 2.Lig B gurubunda mücadele edecek Sakaryaspor'umuz tecrübesiz gençleriyle başarısız olmaya adaydır.Sadece ALT YAPI'mıza sahip çıkmakla bu işler düzelmez.

 47.Kuruluş Yıldönümünü boynu bükük kutlayamayan Sakaryaspor'umuz, Sakarya'mız için en öncelikli çözülmesi gereken sorunlarımızdandır. Şehrimizin en önemli moral ve Temsil - Tanıtım unsuru olan Sakaryaspor'umuz var olmadıkca hangi hizmeti yaparsanız yapın, başarılı olmuş sayılmazsınız.

Siyasilerimizin önümüzdeki seçimlerde bizlerden oy istemeye yüzlerinin olması için, Sakaryaspor'umuzu sahiplenmeleri gerekmektedir.Siyaset sahiplenirse Sakarya'mızın dinamikleri hemen harekete geçer.Sakarya'mızda hakim olan ''İKTİDAR SAKARYASPOR'U KIRMIZI KALEMLE ÇİZDİ'' düşüncesini olumluya çevirmenin tek yolu, SAKARYASPOR'umuza mevcut İktidarın derhal sahip çıkmasıdır.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,

 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım