Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor'da değişmeyen tek şey
Perşembe, 17 Mayıs 2012

Sakaryaspor’un kongresi yapıldı. Başkan Vedat Yaşlıca. Yaşlıca ve ekibine hayırlı uğurlu olsun demekten öte yapılacak bir şey yok şu anda. Ancak;

Bu takımın daha farklı bir yönetime ihtiyacı vardı. Sırf ego tatmin etmek için oluşan veya oluşturulan yönetimlerle bir arpa boyu yol alamayacağımızı anlayamadık. Çok yazık.

Yönetim oluştuktan sonra etraftan insanlar soruyor. Bu yönetimle işler yürür mü? Çok ilgilenmiyorum, çok içinde değilim işlerin demek istiyorum ama Sakaryaspor şehrin takımı insanların merakı bitmek bilmiyor.

İstiyorlar ki eskisi gibi Bank Asya’nın kralı olalım. Asansör takım olacaksak ta Süper Lig’in asansörü olalım. 2. Lig B ile Bank Asya arasında gidip gelmeyelim.


Gelen soruların ortak olanı, Transfer çıkmazı bu yönetimle aşılır mı? Cevabım net: İmkansız değil ama ona yakın bir durum. Mevcut yönetimin bu yükü taşıması zor. En azından bilmediğimiz, atladığımız destekçileri yoksa. Ama yine de hayırlısı…

Herkes konuşuyor. Konuşurken herkesin beklentisi Büyükşehir desteklesin biz yönetelim şeklinde. Arkadaş Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu destek vermediği için bende eleştiriyorum. Ama Toçoğlu kanalıyla para bulunacak ve Sakaryaspor’u çok sevdiğini anlatan arkadaşlar yöneticilik yapacak. Böyle bir mantık var mı?

Adama sormazlar mı; Nerede kaldı takımı şehrin malı yapacağını söyleyen arkadaşların parlak fikirleri. İtina ile hazırlanan tüzük. Ve verilen sözler.

Anlayamadığım bir başka konuda borcun hangi dönemden kaldığı. Herkes borcun kendi dönemlerinde yapılmadığını söylüyor. Son kongrede Bülent Yılmaz’ın da sitemi bu yöndeydi. Galiba durum “ Yaman hırsız ev sahibini bastırır” oldu.

Hayırlısı. Galiba takımı transfer yasaklısı yapan dönemin yöneticileri değil de bizlerdik. Futbolcuları hain ilan ettikleri günleri unutanların, hayasızca birilerini eleştirme çabaları devam ettiği sürece kulübü yönetenlerin şehri kucaklamasını beklemek aptallık olacaktır. Ya da şehrin yönetenlere inanmasını, destek olmasını beklemek enayilik olacaktır.

Neyse biz konumuza geri dönelim. Son kongrede görüldü ki bu takım kimsenin umurunda değil. Birilerinin koltuk sevdası uğruna Sakaryaspor kullanılıyor. Geleceğe dair değişecek bir şeyin olmadığını da görmek mümkün. Yarınlarda da bu takımı birileri kendi menfaatleri için kullanmaya devam edecek.

Eski başkanların yeni yönetimi desteklemesi güzel. Ama sebep kendilerine çıkar sağlamaksa yazıklar olsun.

Vedat Yaşlıca döneminin takıma fayda getirmesini temenni ederim. Eğer eski başkanlar ya oğlum menajer olacak ya da yarın ben o koltuğa oturacağım düşüncesiyle bu oluşuma omuz verdilerse ayıp hemde çok ayıp. Yaşlıca sırf o koltukta bir süre oturmak için birilerine çıkar sağlayacaksa O’na da yazıklar olsun.

Son kongre bir kez daha gösterdi ki Sakaryaspor’da yönetimler değişse de, aslında hiçbir şeyin değişmediği gerçeği. Yönetenlerin isimleri değişiyor ama yaptıkları ve yapacakları hep aynı.

Şimdilik iyi düşünelim, iyi olsun geyiğiyle Vedat Yaşlıca ve ekibine başarılar dilerim.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım