Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bahattin Küçük'ün yazısı: 'İtici Güç'
Pazartesi, 27 Ağustos 2012

Bahattin Küçük'ün yazısı: 'İtici Güç'... Yazarımız Bahattin Küçük, dün sezon açılış maçında Turgutluspor'la karşılaşan Sakaryaspor'u değerlendirdi.

İŞTE BAHATTİN KÜÇÜK'ÜN YAZISI

İtici Güç!

Sakaryaspor'umuz sezon açılışı maçında Turgutluspor'a 2-0 yenildi.

Sezon açılışımızda, havanın çok sıcak olmasına rağmen kapalı tribünü dolduracak sayıda taraftarlarımız vardı.

Sahaya çıkan kadromuzda;

Geçen sezon mücadele eden Sakaryaspor'umuzdan, sadece Harun, Levent, Onur Demir vardı. Tamamen genç ve tecrübesiz oyunculardan oluşan Sakaryaspor'umuzun defansı ve yedek defansif oyuncularının yetersizliği göze ilk çarpan eksiğimizdi.

Bir kaç hafta sonra, ilk defa birlikte oynayacak olan gençlerimizin, hem heyecanlarının geçeceğini, hem de tecrübeleri arttıkça daha verimli oynamaya başlayacaklarını umuyorum.

Sakaryaspor'umuz maç'ı, 4-3-3 düzeninde oynamaya çalıştı. Orta sahamızdaki genç oyuncularımızın, top rakibe geçtiğinde sahada yanlış pozisyon almaları neticesi, rakip futbolcular, dirençsiz bir şekilde defansımız ile baş başa kaldı.Orta sahada üçlü oynadığınızda, mücadele eden futbolcuların çabuk oynamaları gerekmektedir. Bence bu oyun şablonu genç ve tecrübesiz futbolcularımıza göre değil.

İkinci yarı daha derli toplu oynuyor gözüken Sakaryaspor'umuzda gençlerden en çok Özgür Kedikli'yi beğendim. Müthiş mücadele etti. İçimden keşke Özgür gibi altı oyuncumuz olsa dedim. Orta sahamızda oynayacak olan Kerem Eryılmaz'ın genç kardeşlerine Liderlik yapacak ve iyi örnek olacak şekilde sorumlu davranması ile hem kendisi, hem de Sakaryaspor'umuz kazanacaktır. Aksi halde kendisine ve ailesine ihanet ederek kazanacağı paraları sokağa atmış olacaktır.

Bu takıma daha Mesut ile Selim girecekler. Tribünde görüştüğüm Mesut'un daha çok zamana ihtiyacı var. Fakat Selim'in durumu iyi. Selim daha önceleri stoper mevkiinde oynamış bir futbolcumuz. Ben Murat Hocamızın yerine olsam, Onur'un yanında Selim'i stoper mevkiinde oynatırım.Özellikle hem tecrübesi, hem de hava toplarındaki hakimiyeti ile Selim defansımızın daha derli toplu oynamasını sağlayacaktır.

Forvette oynayan A.Kadir Akyıldız tek forvet gibi oynuyor. Genç ve tecrübesiz santrafor'umuza orta sahamızdan hiç destek gelmeyince, kanatlarda oynayan oyuncular yetersiz kalınca, çok yalnız kaldı. Fizik olarak iyi gözüken futbolcumuzun yanında bir oyuncumuz olsa, daha etkili olabilirdi. Bu nedenle 4-4-2 oyun şablonunun, bu kadromuza daha uygun olabileceğini düşünüyorum.

Netice olarak moralimizi bozmadan, şevkimizi kırmadan kendi evlatlarımızı destekleyerek bu lig'de mücadelemizi sürdüreceğiz. Allah yardımcımız olsun.

Sakaryaspor'umuzun itici gücü Yerel Medyamız ve taraftarlarımızdır. Bir önceki yazımda AKP'nin Sakaryaspor'umuzu ''Kırmızı Kalem'' ile çizmiş hiç sahip çıkmıyor diye yazmıştım.

Bugünkü sezon açılışımıza AKP'li milletvekillerimizden Ayhan Sefer Üstün ve Hasan Ali Çelik birlikte geldiler.

B.Şehir Belediye Başkanımız Sayın, Zeki Toçoğlu Sakaryaspor'umuza sahip çıkarak kendisinden bekleneni yaptı. Başkanımızın bu sahip çıkışını ödüllendirecek olan Yerel Medya, daha da şevklenmesine katkıda bulunacaktır.

Taraftarlarımızın hem takımlarına hem de Sakaryaspor'umuza sahip çıkanlara yapacakları övgü de çok önem arz etmektedir.

Bugünkü açılış maçında kalecimiz Harun'a küfreden taraftarımız çok ayıp etti. Keşke Harun cevap vermeyip, muhatap olmasaydı. Çünkü taraftarlarımızın büyük çoğunluğu kendisine sahip çıktı. Bu tür nahoş olaylar moralimizi bozmaktadır. Tribünlerde daha sorumlu olmalıyız. Sahada mücadele eden bizim öz evlatlarımıza her sonuçta sahip çıkmaz isek onları kaybeder ve sıkıntıyı hep beraber çekeriz.

Bu hafta medyamızdaki haberlerde, İşadamlarımızın ve Sivil Toplum örgütlerimizin Sakaryaspor'umuza sahip çıktıkları hakkında haberler yer aldı. Bu pozitif havayı bozmadan, sinerjimizi arttırmalıyız.

Sakaryaspor'umuzu bekleyen en büyük tehlike futbolcu alacakları nedeniyle oluşan TFF'deki dosyalardır. 2014 UEFA mali kriterlerine göre küme düşme ihtimali olan Sakaryaspor'umuzun borçları için, tüm Sakaryamızın bütünleşmesi olmazsa olmazlardandır. Bu tehlikeyi kimse gözardı etmesin.

Netice olarak Sakarya'mızda oluşturulacak pozitif hava ile hem Sayın Zeki Toçoğlu'nu, hem de gençlerimizi kazanabiliriz.

Sakaryamızın itici güçleri olan, yerel medyamızın ve taraftarlarımızın sorumlu davranmalarına ihtiyacımız var.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,

 

 


Haberler hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 02-09-2012 21:50
kurt selim
:) aynen bende katılıyom selim stoper mevkisinde iyi işler yapar defans biraz daha sağlamlaşır yoksa hilimiz perişannull
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım