Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Musavvat Dervişoğlu Sakarya'daydı
Cumartesi, 13 Ekim 2012

MHP Genel Başkan Adayı Dervişoğlu Sakarya'daydı... MHP Genel Başkan Adayı Musavvat Dervişoğlu, "Biz ülkücü Türk milletiyiz. Zorlukları yenmeğe hazırız. Biz bize lazımız. Biz Türkiye'ye lazımız. İsteyen Koray Aydın'ın yanında Koray Aydıncılık yapabilir. Ben ülkücü Türk milliyetçiliği yapanlarla yola çıkmak istiyorum" dedi.

Sakarya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Dervişoğlu'nun yaptığı toplantıya MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Delegeleri, Sakarya Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı sırasında MHP'lilerden oy istediğini belirten Dervişoğlu, "4 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan MHP 10. Olağan Kurultayında genel başkan adaylığına talibim. Öncelikle yapılacak olan kurultayımızın partimize, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyor, bu kurultayın çaresizliğe, umutsuzluğa ve karamsarlığa terk edilen Türk milletinin kurtuluşuna vesile olabilecek bir işaret fişeği niteliği taşımasını temenni ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı yüksek bir sorumluluk gerektiren önemli bir makamdır. Bu makama talip olan kişilerin bunun şuur ve idrakinde olmaları ülkücü şuur ve ahlakın vazgeçilmez bir gereğidir. Parti içinde makam ve mevkilere aday olmak her Milliyetçi Hareket Partilinin hakkıdır ancak, bu hizmet yarışının Ülkücü edep ve terbiyeye uygun bir vakar ile sürdürülmesi de şerefli mücadele tarihimize karşı bir borcumuzdur. O nedenle ilk adımın doğru atılmasının gerekliliğine inanıyorum. 4 Kasımda kadroların yeni bir yapılandırması olacak. Mevcut genel merkez değişecek. Amacımız ülkücü hareketi iktidar olarak başa getirmek. Ben MHP İl Başkanlığı yapmış, genel başkanlık yapmış, hayatımı bu ülkü uğruna adamış biriyim. Amacımız MHP yi yapacağı kadroyla iktidara taşımak. 4 Kasım 2012'de MHP kader kurultayı gerçekleşecek. Bu yenilik Türk milletinin nefes almasında önemli olacak çünkü MHP milletin ruhunu temsil ediyor. Bu kurultayda gerçekleşecek değişiklikten sonra MHP artık milletin beklentilerine cevap verecek bir parti olacak. MHP milletimiz için bir umut kapısı olacak. Yapacağımız hizmetler ile MHP yarınları da kucaklayacak" dedi.

MHP'nin Türk milliyetçiliğini temsil ettiğini ve şahısların isimlerinin bundan önce gelmemesi gerektiğini belirten Dervişoğlu, "Biz ülkücü Türk milletiyiz. Zorlukları yenmeğe hazırız. Biz bize lazımız. Biz Türkiye'ye lazımız. İsteyen Koray Aydının yanında Koray Aydıncılık yapabilir. Ben ülkücü Türk milliyetçiliği yapanlarla yola çıkmak istiyorum. Birlik temenni ediyorum. MHP rakibi ancak ve ancak diğer partiler ve Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siyasette eğer ülke zor durumdaysa doğru duruşu, doğru sergilemek gerek. Kraldan fazla kralcılığın, herkesten çok krala zarar vereceği unutulmamalıdır. Hepinizin malumu olduğu üzere ülkemiz zor günler geçirmekte, önümüzdeki günlerin daha büyük zorluklar içereceğine dair önemli işaretler alınmaktadır. Türkiye'de büyük bir kutuplaşma var. Bunun sebebi yanlış uygulamalar. Gerçekle yüzleşemediğimiz için sıkıntılar yaşıyoruz. Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek bir kadro ve Başbakan ile kürsülerde mücadele edebilecek bir lider portresidir aradığımız. 10'uncu Olağan Kurultayımızın mensubu olmakla şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi kadar, kendisine nefes arayan Türkiye'nin de kurultayı olmasını diliyor, bu vesileyle katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım