Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sapanca'ya Kart54 Müjdesi
Pazar, 14 Ekim 2012

Sapanca'ya Kart54 Müjdesi... Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ulaşımda akıllı kart uygulamasına (Kart54) vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ulaşımda akıllı kart uygulamasına (Kart54) vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Gösterilen ilgiyle birlikte Kart54'ün kullanım alanı da hızla genişliyor. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, "15 Ekim Pazartesi gününden itibaren toplam 70 otobüs olan Sapanca ve Küçücek Özel Halk Otobüsleri de Kart54 sistemine katılıyor. Kart54 kullanılan araç sayımız 373'e yükseliyor. Vatandaşlarımıza Kart54 kullanmalarını, ayrıcalıklı ve avantajlı seyahat etmelerini tavsiye ediyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarını hızla sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve paralı binişleri sona erdiren akıllı kart uygulaması sistemine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Kart54'e gösterilen yoğun ilginin akıllı kartın kullanım alanını da genişletmesini beraberinde getirdiğini kaydetti. Yolcu, "Kart54 cepte para taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırdığı gibi vatandaşlarımıza hem ekonomik, hem de seri ve kolay ulaşım imkanı sunmaktadır. Ayrıca, Kart 54 sahibi olan vatandaşlarımızın belediyemiz iştiraki olan BELPAŞ A.Ş.'nin nezih ve ekonomik olan Orman Park, Kent Park ve Yenikent Sosyal Tesisleri'nden, kısaca Parkomat olarak bilinen cadde kenarı kısa süreli ücretli park alanlarından da yine ekonomik olarak yararlanma imkanları mevcuttur. Kısaca Kart 54, sadece bir toplu taşıma bileti olmayıp, kolay temin edilebilir, kolay kullanılabilir, ekonomik çok amaçlı bir karttır" diye konuştu.

Sapanca ve Küçüceklilerin de Kart54 ayrıcalığına sahip olacaklarını kaydeden İsmail Yolcu, "15 Ekim Pazartesi gününden itibaren toplam 70 adet olan Sapanca ve Küçücek Özel Halk Otobüslerinin de sisteme katılmasıyla birlikte Kart54 kullanılan araç sayısı 373'e çıkmış olacak. Vatandaşlarımıza Kart54 kullanarak avantajlarından ve imkanlarından yararlanmalarını tavsiye ediyoruz. Kart54 kullanarak fazla ödemesinler. Sistemin yaygınlaştırma çalışmalarına da yıl içinde yoğun bir şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


İlçe Haberleri hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 10-12-2012 23:15
kart54
"Vatandaşlarımıza Kart54 kullanmalarını, ayrıcalıklı ve avantajlı seyahat etmelerini tavsiye ediyoruz" denilmiş fakat nakit olarak da 2TL veriyorum kart bastığımda da 2TL veriyorum hiç bir ayrıcalık yok. Bu duruma el konulmalı bir an önce.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım