Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Küfürlerin adresi değişti
Pazar, 17 Şubat 2013

Sakaryaspor'umuz sahasında emekli futbolculardan oluşan Tepecikspor'a 2-1 yenilerek haftayı puansız kapadı.

Tribünlerde 5.000 civarında taraftar desteği ile maç'a başlayan Sakaryaspor'umuz, tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve 2-0 geriye düştü. Bunda maç'ın hakeminin de büyük katkısı vardı. Tepecikspor kalecisine penaltı ve kırmızı kart pozisyonunda es geçti.İkinci penaltı pozisyonunu yan hakemin ısrarları ile zorla verdi. Fakat kart göstermedi. Ne çaldığı düdük duyuldu ne de kararlarında adalet vardı. Sanki sahamızı kapatmaya,taraftarları çıldırtmaya gelmiş, kararlarını 5-10 saniye geçtikten sonra lütfen veren,maçı orta sahadan yönetmeye çalışan bir hakemdi.Bunca yıldır maç seyrettim, böyle tipik bir hakem görmedim.İlk yarıda taraftarlar neredeyse sahaya inecekti. İnşallah sahamız kapanmaz.

Sakaryaspor'umuz 2-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmadı.Net dört gol pozisyonunu ve bir penaltıyı kaçırmamıza rağmen maç'ın son anına kadar iyi mücadele etti.Eğer penaltıyı gol'e çevirseydik maçı kazanabilirdik. Maç'ın en iyi futbolcusu Hakan Toker penaltıyı kaleciye nişanlayınca maç alehimize döndü.

Bu sene parlayan yıldızlarımız Özgür Kedikli ve Hakan Toker sahanın en iyi iki oyuncusuydu. Eğer tecrübeli iki futbolcumuz daha olsa bu maç'ı kazanabilirdik.

Geçen sene Bank Asya'da iyi oynayıp maç kazanamıyorduk. Bu sene de aynı. Parlayacak yıldızlarımızı oynatacak tecrübeli üç futbolcumuz olsaydı, bu ligde oynamıyor olacaktık.

Yine aynı kısır döngü yaşanıyor.''FUTBOL ŞEHRİ'''nin gençleri maalesef ziyan oluyor.

Geçen hafta sahamızdaki maçta, eski Başkan Aziz Duran alehine edilen küfürleri eleştirmiştim.Bu hafta Aziz Duran'dan la beraber, şimdiki B.Şehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na da küfürler edildi.Bu şehri satanın diye başlayan küfürlerden sonra, Sayın Valimiz de maçın ilk yarısının bitiminde maç'tan ayrıldı.Bundan sonra Adapazarıspor maçları dışında tiribünlerde görülmezler herhalde.

Yılmaz Vural Hocamıza verdiği cevapta; Küfürler nedeniyle Sakaryaspor'umuza sahip çıkmadığını belirten Sayın Zeki Toçoğlu'nun korktuğu başına geldi.Bu sefer de sahip çıkmadığı için küfürleri yedi.Korkarım edilen bu küfürlerden sonra az da olsa sahip çıkabileceği umudumuz sona erdi..

Bu kısır döngüden ve inatlaşmadan  Sakaryaspor'umuz , eski Başkanlar ve imza yetkisine sahip eski yöneticiler en büyük zararı görecek ve hep beraber batacağız.

Herkesi Akl-ı Selim davranamaya davet ediyorum.Bırakın bu inatlaşmayı,kenetlenin.Sakaryaspor'umuza herkes sahip çıksın.Boşuna bir sürü insan günaha giriyor.Allah bunun hesabını hepimizden soracak.Çünkü bu kadar imkanları ve yetenekleri olan Sakarya'mızın yanlış yönetilmesi insan israfıdır.İSRAF HARAM'dır.Maalesef şehir olarak yapılan bu israfta hepimiz günahkarız.

Allah, herkese akıl fikir versin inşallah.Sonumuz kötü.Kimsenin umurunda değil.Bu nasıl bir vicdansızlıktır anlamış değilim.

Bu gün stadyumdan içimiz kan ağlayarak ayrıldık.Oysa ki Hazreti Mevlana'nın hoş görüsüyle bir araya gelebilsek, mutlu olmayı becerebiliriz.

Sakaryaspor'umuzu bu günlere getiren kim varsa bu şehir onlara haklarını helal etmeyecek.

Sakarya'lı olarak bizim de şehrimizin takımı ile gururlanmak,sosyalleşmek,Türkiye'nin futbol gündeminde yer almak en büyük hakkımız değil mi?

Siyasetçiler bizlere bu mutluluğu yaşatmadıkları müddetçe,sandıkta derslerini alacaklar.Bir sürü şehrin milletvekilleri takımlarına sahip çıkıyorlar.

İnşalalh bundan sonraki maç'ta taraftarlarımız şikayet dosyasına gerekli ilgiyi göstermeyen Sayın Başbakanımıza küfür etmez.İşte o zaman kıyamet kopar.

Önümüzdeki seçimde muhalefet bir milletvekili daha fazla alınca mı aklınız başınıza gelecek.İnşallah o zaman iş işten geçmiş olmasın.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,

 

Bahattin Küçük


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım