Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Şükür'ün teklifini Başbakan'a sunacak!
Cumartesi, 04 Mayıs 2013

Hakan Şükür'ün çok konuşulan teklifini Başbakan'a sunacak! Diyarbakırspor'a kayyum atanan Abdülkadir Duran, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün hazırladığı raporu, Başbakan Erdoğan'a sunacağını söyledi.

Diyarbakırspor'a kayyum atanan Abdülkadir Duran, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür 'ün yeşil-kırmızılı ekibin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un (İBB) isim hakkıyla Süper Lig'e taşınması önerisiyle ilgili hazırladığı raporu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunacağını söyledi.

Bir süre önce Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nce kulübe kayyum olarak atanan Duran, yeşil kırmızılı ekibin 45 yıllık köklü bir kulüp olduğunu belirterek, yaşanan sıkıntıların Diyarbakır'ın yanı sıra bölgedeki tüm sporseverleri üzdüğünü ifade etti.


Diyarbakırspor'un kapanmaması için kayyum olarak atandığını ancak kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntıyı yakından görünce umudunun azaldığını ifade eden Duran, şöyle konuştu: "Hükümetimiz siyasi olarak bölgede yaşanan şiddet olaylarının son bulması için çok önemli bir adım attım. Başlattığı çözüm süreci sayesinde bölgemiz son 3 ayda çok değişti. Şiddet olaylarının sona ermesi sonucu bölge halkının morali düzeldi. Bu rahatlamanın tüm kesimleri kapsaması için spor alanında da yeni uygulamalar hayata geçirilmeli. Bilindiği gibi bir süre önce AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Diyarbakırspor'un, İBB isim hakkıyla Süper Lig'e taşınması önerisini yaptı. Sporun kitleler gücü üzerindeki etkisini çok iyi bilen Şükür'ün yaptığı öneriyi çok değerli buluyoruz. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ile bu konuda görüşmede bulundum. Kendisi de öneriyi desteklediğini söyledi. Bununla ilgili bir rapor hazırlamaya başladım. Raporu en kısa sürede Başbakan Erdoğan'a sunacağım."

Diyarbakırspor'un yaklaşık 30 milyon lira borcunun bulunduğunu ve bu şartlarda bunun ödemenin mümkün olmadığını kaydeden Duran, "Bu nedenle Diyarbakırspor'un tek kurtuluş yolu başka takımın isim hakkını almasıdır" dedi.

Duran, takımının pazar günü İstanbul'da Sancaktepe Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladığını belirterek, kafilenin bugün otobüsle İstanbul'a hareket edeceğini sözlerine ekledi.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım