Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hafta sonu Sakarya'da asayiş
Salı, 05 Kasım 2013

Hafta sonu Sakarya'da asayiş...  Sakarya Valililiği hafta sonu il genelinde meydana gelen asayiş olaylarını yayınladı... Hafta sonu Sakarya'da asayiş

İl Emniyet Müdürlüğünün Merkez ve İlçeler sorumluluk bölgesinde 01/11/2013 günü saat 08:00’den 04/11/2013 günü saat 08:00’e kadar meydana gelen olayların listesi aşağıya çıkartılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :28.10.2013 günü saat 21.00 sıralarında mağdur B.T., sözlü tartışma yaşadığı şüpheli O.Ö. ve yanında bulunan G.M. ismini bilmediği iki şahıstan tarafından darp edilmiş, Olayla ilgili olarak hazırlanan tahkikat evrakları ile suça sürüklenen çocuk G.M. ve O.Ö. memura teslimen mevcutlu olarak gönderilmiştir.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü müracaatta bulunan Irak uyruklu O.A.S. ifadesinde, 31/10/2013 günü sabah saatlerinde gezmek için Adapazarı merkezi geldiğini, akşam ikamete gidince sığınma başvuru kimlik kartının kayıp olduğunu fark ettiğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü müracaatta bulunan Müşteki M.İ.ifadesinde, yaya olarak yürüdüğü sırada cep telefonunu kayıp ettiğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü müracaatta bulunan müşteki Ş.T. ifadesinde; 24/10/2013 günü öğlen saatlerinde perşembe pazarına pazar alışverişine gittiğini, alış veriş çantaları ile ikamete gittiğinde cüzdanının olmadığını fark ettiğini, cüzdanı içerisinde nüfus cüzdanı, 100TL para, imitasyon taşlı yüzük olduğunu belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 08:30 sıralarında Mağdur E.D. ifadesinde; balkonda annesi ile bulunduğu sırada B.B. isimli şahsın annesine ve kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :28.10.2013 günü sabah saat 08.00 sıralarında S.S.in müşteki olarak alınan ifadesinde: B.S. in 17 yaşında öz oğlu olduğunu kendisinin yaklaşık olarak üç dört gün önce 28.10.2013 günü sabah saat 08.00 sıralarında evden işe diye çıktığını ancak eve gelmediğini kendisinin kulanmış olduğu telefonunun kapalı olması nedeni ile ulaşamadığını, belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.


OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 13.30 sıralarında Müşteki Ş.S. isimli şahıs cep telefonunun yanında olmadığını nerede ve ne şekilde düşürdüğünü bilmediğini, şuan için şikayetinin olmadığını beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 18.00 sıralarında Müşteki S.Ç. ifadesinde; 4-5 yıl önce gördüğü, 300TL borcu olduğu soy ismini bilmediği A.isimli şahsın bahse konu adreste karşısından geldiğini, selam verdiğini, kendisine şahsın birşey söylemeden kafa attığını, şikayetinin olmadığını beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 12.00 sıralarında Müşteki Z.B. ifadesinde; Sakarya Üniversite Hastanesi içerisinde siyah renkli cüzdanını kaybettiğini hastaneye girdiğinde cüzdanın cebimde olduğunu. Cüzdanında 500 TL nakit para, çeşitli bankalara ait banka ve kredi kartları, sürücü belgesi, abisine ait banka kartları bulunduğunu beyan etmiştir. Konu ile ilgili olarak tahkikata başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat 20.00 sıralarında Müşteki M.B. ifadesinde; Şeker torbalarını kaldırdığı esnada ayağı kaydığını torbaların üstüne düştüğünü ayağı torbaların arasına sıkıştığını ve belini incittiğini daha sonra hastaneye gittiğini. Olayda kimsenin kastı kusuru olmadığını Davacı ve şikayetçi olmadığını Ulaşmak istediğini beyan etmiştir. Konu ile ilgili olarak tahkikata başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 12.45 sıralarında mağdur E.Y. isimli şahsın eski erkek arkadaşı S.E. isimli şahsın rahatsız ettiği alınan ifadelerden anlaşılmış olup, tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 12.40 sıralarında S.E. isimli şahsın eski kız arkadaşı ile arkadaşlık kurduğunu öğrendiği E.K. isimli şahsı sözlü olarak tehdit ettiği anlaşılmış, evrak ikmalen gönderilecektir.

ARİFİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :31.10.2013 günü saat 17.40 sıralarında müşteki M.O.T. ifadesinde; işyerinde çalıştığı makinaya parça sıkıştığını, makinayı kapatmadan elini makinanın içerisine sokarak sıkışan parçayı çıkarmak isterken sol elini makinanın içerisindeki silindirlere sıkıştırdığını ve sol el 4 parmağından hafif şekilde yaralandığını, tedavisinin yapıldığını belirtmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :31.10.2013 günü saat 09.30 sıralarında Müşteki F.Ş. ifadesinde; İşyerinde çalışırken, kullandığı matkabın çalışır vaziyette ucunun kayarak eline çarpması neticesinde hafif şekilde yaralandığını, iş yeri tarafından hemen Toyota Sa Hastanesine getirildiğini, şu an sağlık durumunun iyi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.


OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 16:00 sıralarında Müşteki M.B. ifadesinde; C.D. isimli çocuğun kayıp olduğunu beyan etmiştir. Gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

ERENLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :30/10/2013 günü saat. 15.00 sıralarında müşteki E.K. ifadesinde, olay günü çarşamba pazarına gittiğini bir müddet pazar içerisinde gezdikten sonra çantasında bulunan cep telefonunun yerinde olmadığını gördüğünü, telefon düşmüş olabileceğini, çalınmış olması dahilinde davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 16:50 sıralarında Müşteki D.D. isimli şahısın alınan ifadesinde; ikametinde bulunduğu sırada başının ağrıdığını, migren hastalığı olduğu için her zaman kullandığı Parol isimli ilaçtan aldığını, bir süre sonra başının ağrısının geçmediği için ara ara 5-6 defa bu ilaçtan içtiğini ve mide bulantısı olduğu için kendi imkanlarıyla hastaneye gittiğini, ilaçları kullanmakta başka bir amacının olmadığını, ilacı kendi iradesiyle kullandığını ve kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Müşteki D.D. ın alınan doktor raporunda "Hayati tehlikesi mevcuttur, geçici hekim raporudur. " şeklinde rapor düzenlenmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

SERDİVAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :31.10.2013 günü saat:02.00 sıralarında M.Ç. evde bulunduğu bir sırada kendisini jiletle yaralayarak kendi imkanlarıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek tedavi olmuş alınan Dr.Raporundan 2 adet kesi olduğu,1.26 promil alkollü olduğu, BTM ile giderilebilir olduğu anlaşılmış, şahıs beyanında ; olay tarih ve saatinde evde bulunurken bir anda moralinin bozulduğunu, küçük jilet parçasıyla kolunu kestiğini ve jileti çöpe attığını, sonra hastaneye giderek tedavi olduğunu belirtmiş, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 18.30 sıralarında Şüpheli B.İ.isimli şahsın park halinde bulunan 54 B plakalı araca ateş ederek kaçtığı tespit edilmiş olup, B.İ.isimli şahıs ile yakalanmış, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :29.10.2013 günü saat 10.00 sıralarında Müşteki M.O.Ç. ifadesinde; üzerine ruhsatlı 54 LR plakalı aracın ikametinin önünde kontrol ettiğinde aracının arka plakasının yerinde olmadığını gördüğünü, plakasını nerede düşürdüğünü bilmediğini beyan etmiş olup evrak ikmalen gönderilecektir.


FERİZLİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ

OLAYIN ÖZETİ :11/10/2013 günü saat:13.50 sıralarında mağdur A.A., anaokulunda parmağını kapıya sıkıştırması neticesinde yaralanıp tedavisi yaptırılmış, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

GEYVE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :31.10.2013 günü saat:23.45 sıralarında polis merkezine yapılan ihbar sonucu İstanbul ilindeki ikametinden kaçan A.Ö. isimli küçük kız çocuğu yakalanmış, C.Savcısının talimatı ile mağdur annesine teslim edilmiş, olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

HENDEK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :25.10.2013 günü saat 20.20 sıralarında Mağdur R.T.'in babası M.T. ifadesinde; 2011 doğumlu öz kızının eşinin romatizma ilaçları ile oynadığını gördüğünü, ağzında da ilaç kırıntıları görünce şüphelenerek hemen hastaneye götürdüğünü, şuan sağlık durumunun iyi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 19.20 sıralarında H.G.' in şüpheli F.G. tarafından darp edildiği ve kaçtığı, H.G.' in davacı ve şikayetçi olduğunu anlaşılmış olup, Şüpheli F.G. yakalanarak polis merkezine getirilmiş ve alınan ifadesinde pişman olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 22.15 sıralarında Müşteki T.B. ifadesinde; T.N.B. adında öz kızı olduğunu, kızına U.C. isimli şahıs arkadaşlık teklif etmiş olduğunu, kızının bu arkadaşlığı reddetmesinden dolayı sürekli evinin önünde kiralık araçlarla pati çekerek kendilerini rahatsız ettiğini, bağırıp çağırdığını beyan etmiş olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :01.2013 günü saat 22.30 sıralarında işyerlerinin camlarının kırılmış olduğu görülmüş ve kamera kayıtlarına bakıldığında olayı iki şahsın gerçekleştirdiği ve şüpheli E.K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, E.K. ekibimizce yakalanarak polis merkezine getirilmiş olup, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

KARASU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü müracaatta bulunan S.A. isimli şahıs alınan beyanında 13.10.2013 günü Sakarya nehri üzerinden teknesi ile geçmekte olduğu sırada teknesinin devrildiğini ve tekne üzerinde bulunan Otomatik yivsiz av tüfeğinin nehre düştüğünü ve kaybolduğunu , herhangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiş tahkikat devam etmektedir.

KAYNARCA İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ

OLAYIN ÖZETİ :28/10/2013 günü Saat:12.30 sıralarında müşteki O.A. daha önceden tanıdığı E.Ç. tarafından darp edilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

KOCAALİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ

OLAYIN ÖZETİ :29/10/2013 günü H.D. isimli şahsın müşteki olarak ifadesi alınmış; şahıs eskiden oturduğu sokağa arkadaşlarını ziyaret ettiği sırada İ.A.'a ait köpeğin başı boş şekilde dolaştığını ve köpeğin kendisini ısırdığını sağ ayak bileğinden yaralandığını bu sebeple İ.A. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, Şahsın alınan doktor raporunda sağ ayak bileğinden kesik şeklinde yaralandığı belirtilmiş, C.Savcısının talimatı ile şüphelinin ifadesi alınıp salıverilmiş, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

PAMUKOVA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat: 01.40 sıralarında müşt-şüph G.B. ifadesinde; şüph-müşt H.Ş. in ikametine geldiğini tartıştıklarını orada bulunan bira şişesi ile kafasına vurarak yaraladığını, Davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 15.00 sıralarında Müşteki M.K. ifadesinde; yaya olarak giderken G.B.'ın motosiklet ile caddeden geçtiğini G.B.'ın motosikletinin arkasında bir bayanın olduğunu, daha sonra G.B.'ın motosikletini park ederek yanına geldiğini ve kendisine hitaben neden arkadaşıma bakıyorsun diye bağırdığını, kendisinin bahse konu şahsa hitaben size bakmıyorum şeklinde cevap verdiğini, G.B.'ın kendisini tekme tokat darp ettiğini davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.




SAPANCA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :15/10/2013 günü müşteki M.Y.Ö. in alınan ifadesinde, bayram dolayısıyla çarşıya indiğini, belinde bulunan üç gözlü çanta araç kullanırken rahatsız ettiğinden çıkardığını, merkezde alış verişini yaptıktan sonra eve döndüğünü akşam çantasını aradığında bulamadığını, çanta içerisinde adına düzenlenmiş yeşil pasaport,34 DT plakalı araca ait ruhsat, senet olduğu, tam olarak nerede kaybettiğini bilmediğini beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.


ASAYİŞ OLAYLARI 02/11/2013

ADAPAZARI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü Müşteki A.İ. beyanında Y.E. isimli çocuğun kayıp olduğunu belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :30.10.2013 günü saat: 09:00 sıralarında Kayıp Eşya olayı ile ilgili olarak Müşteki E.S. ifadesinde, cüzdanının çantasında olmadığını fark ettiğini, tam olarak ne zaman ve ne şekilde kayıp olduğunu bilmediğini, cüzdanında sürücü belgesi ve çocuklarına ait olan nüfus cüzdanları olduğunu belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 12.30 sıralarında Mağdur D.D. ifadesinde; çarşıya gelmek için dolmuşa bindiğini Nokia 302 marka telefonunu dolmuşun içinde unuttuğunu, daha sonra dolmuşun kamera görüntülerini incelediğinde 13 yaşlarında bir çocuğun koltuğun üzerinde bulunan telefonu aldığını görüntülendiğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat 12:00 sıralarında Mağdur A.S.D. ifadesinde; kent meydanında gezerken bayıldığını, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat: 18.00 sıralarında müşteki M.H. ifadesinde; arkadaşı ile birlikte Atatürk Bulvarı önündeki orta refüjden YKM tarafına geçmek istedikleri esnada kırmızı ışıklarda bekleyen araçların içinden çıkan bir motosikletin kendisine çarptığını ve kaçtığını beyan etmiş olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat: 08.00 sıralarında müşteki M.K. ifadesinde; çarşıda gezerken cüzdanını kaybettiğini, içinde adına düzenlenmiş kimlik, Sakarya üniversitesi öğrenci kimlik kartı, garanti bankasına ait banka kartının olduğunu, bulunması takdirde tarafına teslim edilmesini istediğini, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat: 16.00 sıralarımda müşteki O.A.B.T. ifadesinde; annesinin evinde bulundukları esnada abisi şüpheli A.B. ile tartıştığını, abisinin kendisine küfür ettiğini, abisi A.B.'dan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.

OLAYIN ÖZETİ :03.11.2013 günü saat: 02.00 sıralarında SGK kavşağında 41 RP plaka sayılı aracın görevliler tarafından durdurulduğu, araç içerisindeki şahıslar üzerinde yapılan aramada şüpheli T.G.isimli şahsın üzerinden ruhsatsız silah ve 8 adet 7. 65 çapında fişek ele geçirildiği anlaşılmış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :04.10.2013 günü saat:12.00 sıralarında mağdur M.G. şüpheli Ç.Ö. tarafından yumrukla darp edilmiş, müşteki oğlunun burnunu şiş olması nedeniyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip tedavisini yaptırdığını, konu ile ilgili olarak kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup Tanzim edilen evrak ikmalen gönderilecektir.

ARİFİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :31.10.2013 günü saat 10.30 sıralarında mağdur S.G.I., ilaç içerek intihara teşebbüste bulunmuş, hayati tehlike kaydı bulunmayıp olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat 14.00 sıralarında mağdur M.B. ifadesinde; sokaktaki parkta oynarken şüph- müşt M.S. isimli şahsın yanına geldiğini, kardeşini dövdüğünü iddia ederek elini bükerek parmağının acımasına sebep olduğunu, kendisinin canı yandığı için bağırdığı anda annesinin gelerek M.S. ile tartıştığını, olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat: 22.00 sıralarında müşteki S.K. ifadesinde; İşyerinde çalışırken, yerde bulunan saç malzemeyi kaldırmak isterken malzemenin kenarı ile hafif şekilde elini kestirdiğini, iş yeri tarafından hemen Toyota SA Hastanesine getirildiğini ve tedavisinin yapılarak taburcu olduğunu, kazanın kendi dikkatsizliği ile gerçekleştiğini ve bu sebeple kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat: 18.00 sıralarında müşteki U.H. ifadesinde; Sakarya Terminalinde bulunan tuvalete gittiğini, cüzdanını düşmemesi için peçeteliğin üzerine bıraktığını, çıktıktan 1-2 dakika sonra cüzdanını tuvalette unuttuğunu fark ettiğini, hemen giderek kontrol ettiğinde cüzdanını bıraktığı yerde bulamadığını, cüzdanında 800 TL para, Nüfus Cüzdanı, kendi adına düzenlenmiş Sürücü belgesi ve muhtelif Banka kartları olduğunu, cüzdanını bıraktığı yerden alan şahıs ve şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat: 22.00 sıralarında müşteki S.Y. ifadesinde; kızı olan müşteki K.Y.' ın kayıp olduğunu , bu zaman zarfında kızının başına kötü bir şey gelmesi halinde sebep olan kişi yada kişilerden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

ERENLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat 17.00 sıralarında aynı binada farklı dairelerde oturan H.Ş. ile öz kardeşi K.Y. ve eşi H.Y. arasında yapılacak olan tamirat nedeniyle kavga olayı meydana gelmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :01.10.2013 Günü Saat:13:00 sıralarında M.A., kendisine ait aracın arka kapısını açmaya çalışırken sağ gözüne çarpmasıyla yaralanıp tedavisini yaptırmış, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü Müşteki R.T.M. ifadesinde, ikametinde bulunduğu sırada evde olan Problemlerden dolayı sinirlendiğini ve 7 adet Apranaks isimli ilaçtan içtiğini. daha sonra başının dönmeye başladığını ve Akabinde Hastaneye giderek tedavi olduğunu belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :05.10.2013 günü saat: 16.00 sıralarında müşteki H.T. ifadesinde; evinde oturduğu sırada dışarı çıkmak için ayağı kalktığını, ayağının halıya takılması ile düştüğünü, sol kolunun şişmesi ile hastaneye gidip tedavi olduğunu, konu ile ilgili olarak kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.





SERDİVAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat:07.00 sıralarında M.Ç. ikametine girerken acele nedeni ile kazaen elini demir giriş kapısına sıkıştırarak yaralanmış, devlet hastanesinde ayakta tedavi olarak taburcu olmuş olayla ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat:12.00 sıralarında müracaat eden C.K., öz kızı 19 yaşındaki T.K.' un 29.10.2013 günü saat:22.00 sıralarında ikametinden ayrıldığını, beyanla müracaatçı olmuş kayıp şahıs T.K.' un araması çalışmaları ile tahkikata başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :31.10.2013 günü müşteki Z.D. ifadesinde; eski erkek arkadaşı olan şüpheli D.Ş.'in kendisini telefonla arayarak ve mesaj çekerek tehdit ve hakarette bulunduğunu, davacı ve şikayetçi olduğunu, uzlaşmak istemediğini beyan etmiş olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.

OLAYIN ÖZETİ :30.10.2013 günü saat: 10.00 sıralarında müşteki M.K. ifadesinde; evinin önünde odun parçalarını seyyar spiral testere ile kestiğini, işi bittikten sonra ayağa kalkıp geri adım attığı sırada arkasında bulunan otlara kendi dikkatsizliği ve tedbirsizliğinden dolay takılıp düştüğünü, düşerken elinde bulunan spiral testerenin sol elinin işaret parmağına çarparak parmağını kestiğini, olayla ilgili kimseden bir dava ve şikayetinin bulunmadığını beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :01.11.2013 günü saat: 22.00 sıralarında müşt-şüph A.A.A.A. , müşt-şüph A.H.J.A.ve şüph-müşt I.M.İ.I. isimli şahıslar arasında alacak verecek meselesi sebebiyle bir tartışmanın yaşandığı, şahısların karşılıklı olarak birbirlerini BTM ile giderilebilecek şekilde yaraladıkları alınan Dr. raporlarından anlaşılmış olup evrak ikmalen gönderilecektir.

GEYVE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat 02:50 sıralarında şüpheli O.A. tarafından S.A. ve Y.A.M.'a küfür ve hakarette bulunarak tehdit edilmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :03.11.2013 günü saat: 02.00 sıralarında müşteki T.K.ifadesinde; boyama makinesinin yanında dururken bir anda başının döndüğünü ve gerisini hatırlamadığını, gözünü açtığında kendisini hastanede gördüğünü, hastanede tedavi olduğunu, sağlık durumunun iyi olduğunu, olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.

KARASU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :02.10.2013 günü saat: 20.00 sıralarında müşteki M.S. isimli şahıs dayısı olan şüpheli M.F. isimli şahıs tarafından ailevi nedenlerden dolayı darp edildiği anlaşılmış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :02.11.2013 günü saat: 22.00 sıralarında kaporta boya isimli iş yerinde meydana gelen Yangın olayı ile ilgili olarak, ilk incelemede yangının işyerinde bulunan 54 FK plakalı araçtan başlayarak işyerine yayıldığı, işyeri dışında başka bir yere sirayet etmediği anlaşılmış olup olayla ilgili C.Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.


SAPANCA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :03.11.2013 günü saat: 14.00 sıralarında müşteki S.K. ifadesinde; eşi müşteki D.K.' nın eltisine misafirliğe gittiğini, orda yediği yabani bir mantardan zehirlendiğini, eşini hastaneye getirdiğini, midesi yıkandıktan sonra sevk olduğunu, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, müşteki D.K. isimli şahıs hayati tehlike kaydıyla Adapazarı Eğitim Araştırma hastanesine sevk olduğu için ifadesi alınamamış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

ASAYİŞ OLAYLARI 03/11/2013

ADAPAZARI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat:17.05 sıralarında 150 Tl para,1 adet oyun çetemesi ve 106 adet oyun kağıdı muhafaza altına alınmış, iş yeri sahibi M.K. ifadesi alınmış olup, düzenlenen evrak İKMALEN gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ : 02.11.2013 günü saat:08.30 sıralarında beyanı alınan Ş.A. çark caddesine gezmek için çıktığında dolaşırken cep telefonunun cebinde olmadığını fark ettiğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ : 03/11/2013 günü saat:23.00 sıralarında Müşteki B.Ö. ifadesinde; H.K. isimli şahsın işyerine gelerek kendisini tehdit ettiğini, konuyla ilgili H.K. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu, uzlaşmak istemediğini beyan etmiş, Konuyla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü müracaatta bulunan müşteki C.T., saat: 13: 00 sıralarında öz kızı İ.T. evden dershaneye gidiyorum diye çıktığını ve gittiğini. Normalde dersaneden saat: 17: 00 sıralarında eve geldiğini. Ancak kendisinden bu saate kadar haber alamadığını Hayatından endişe ettiğini beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ : 31.10.2013 günü saat 10.00 sıralarında Müşteki M.Ç.ifadesinde; yaklaşık 5 yıl önce şizofren tanısı ile tedavi görmeye başlayan oğlu S.Ç.'ın sabah saatlerinde evden ayrıldığı ve bu zamana kadar dönmediğini, polis marifeti ile bulunmasını beyan etmiş olup, tahkikata başlanılmıştır.

ARİFİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat 14.00 sıralarında Müşteki M.A.'nın alınan ifadesinde; 03.11.2013günü saat 14.00 sıralarında araba yedek parçasına 20x30 cm ebatlarında sac basarken sacın sağ eli işaret parmağını kestiğini, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığının aynı gün taburcu olduğunu, konuyla ilgili olarak kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Müştekinin alınan Dr. Raporunda; Hayati tehlikesi yoktur, şeklindedir. Olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır,


ERENLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : 02.11.2013 günü saat: 20.00 sıralarında müşt-şüph L.B. ifadesinde; oğlu U. ile sokakta köpek gezdirdiği sırada şüph-müşt A.T. aracıyla köpeğine çarptığını, kendisinin A.T.'ı uyardığını şahsın kendisine küfür ettiğini, olay yerine eşi müşt-şüph M.B.'nın geldiğini, A.T.'ın eşini muştayla darp ettiğini, eşine küfrettiğini, şüpheliden şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.

OLAYIN ÖZETİ : 31.10.2013 günü saat 20.00 sıralarında Müşteki N.Ç. ifadesinde; R.Ç. isimli şahsın oğlu olduğunu, en son 31.10.2013 günü saat 20:00 sıralarında kahvehanede görüştüklerini, görüşme esnasında oğlunun kullanmış olduğu telefonun çaldığını, oğlunun telefondaki şahsa "biz Ankara' ya gidiyoruz, 10 dakikaya kadar gel." dediğini ve yanından ayrıldığını, oğluna bugüne kadar ulaşamadığını, oğlunun Polis Mağrifeti ile bulunmasını istediğini beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat 16.00 sıralarında M.E., Ö.S., G.G. ve E.Ş. ile A.Ü., A.Ü. arasında satılan binada çıkan problemlerin görüşüldüğü sırada taraflar birbirlerini darp etmiş, M.E.'ın yanağında ısırılma nedeniyle doku kaybı meydana gelmiş, C.Savcısının talimatı ile tarafların ifadesi alınıp salıverilmiş, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

SERDİVAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat 03.00 sıralarında müşteki Z.S. ifadesinde; şüpheli H.S.nin kendisini darp ettiğini beyan etmesi üzerine müştekinin alınan doktor raporunda darp izi olmadığı anlaşılmış, tahkikata başlanmıştır.

HENDEK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat: 17.15 sıralarında S.K. ve O.D. kız meseli yüzünden karşılıklı birbirlerini BTM ile giderilebilir şekilde darp etmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat: 13.45 sıralarında müracaat eden Müşteki E.B. ifadesinde, apartmanın son katta ikamet ettiğini, birinci katta ikamet eden M.B. ile M.B. isimli komşularının baca temizlemek için çatıya çıktıklarında kiremitlere zarar vermeleriyle yağmur suyunun ikametine aktığını, çatının ve ikametinde olan zararın karşılanmasını istediğinde şahısların hakarette bulunduklarını belirtmiş, C.Savcısının talimatı ile şüphelilerin ifadesi alınıp salıverilmiş, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ : 28.10.2013 günü saat: 18.03 sıralarında müşteki A.K. işyerinde çalışmakta iken parçanın koluna gelmesiyle yaralanıp tedavisini yaptırdığını belirtmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 günü saat: 13.00 sıralarında Mağdur T.K., ikametinde bulaşık deterjanı içme şüphesiyle hastaneye götürülüp tedavisi yaptırılmış, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

PAMUKOVA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : 03.11.2013 Günü Saat:20.15 Sıralarında Yabani mantar yediğinden dolayı zehirlenen E.A., Sakarya Eğitim araştırma hastanesine Sevk edildiğinden dolayı ifadesi alınamamış olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.


Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım