Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Veliler öğrencileri derse sokmuyor
Çarşamba, 06 Kasım 2013

Veliler öğrencileri derse sokmuyor... Sürekli öğretmenleri değişen okulun velileri Milli Eğitim'i protesto ediyor... Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Türk-İş İlköğretim Okulunda yaşanan öğretmen sıkıntısı nedeniyle veliler çocuklarını sınıflara sokmuyor.

Veliler, sıkıntı giderilene kadar çocuklarını okula göndermeyeceklerini belirtti. Minik öğrenciler ise Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Öğretmenimizi istiyoruz” dediler.

3/B sınıf annesi Sevim Türkoğlu isimli veli, bir yıl birinci sınıfta aynı öğretmenle okuduklarını belirterek "Bizim derdimiz 2’inci sınıfta başladı. Sözleşmeli öğretmen verdiler. Onu aldılar kadrolu öğretmen verdiler, onun da raporlu olduğu zaman başka bir öğretmen daha geldi. O da tayini aldırıp gitti. Yeni gelen öğretmenimizin kalıcı olduğunu söylediler. Şimdi de bu öğretmeni alıp size başka bir öğretmen veriyoruz diyorlar. Biz bunu kabul etmiyoruz. Bu öğretmenimizi istiyoruz. İsteğimiz yerine gelmezse çocuklarımızın kaydını okuldan alacağız” dedi.

Eslem Nur isimli öğrenci ise, 3’üncü sınıfa geçtiklerini belirterek şöyle konuştu: "Beşinci öğretmenimiz bu. Bu öğretmenimiz de giderse altıncı öğretmenimiz gelecek. Bıktık artık. Kendi öğretmenimiz gelene kadar sınıfa girmeyeceğiz.”

Nursena isimli öğrenci, öğretmenlerini çok sevdiklerini anlatarak şunları söyledi: “Öğretmenimizi almayın bizden. Ne olursunuz öğretmenimizi elimizden almayın, Nabi amca öğretmenimizi elimizden almayın.”

“Biz bu okulda oyuncak değiliz” diyen başka bir öğrenci ise, “Öğretmenimizi geri istiyoruz. Öğretmenimize çok alıştık. Nabi amca öğretmenimizi geri gönder” diyerek Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya seslendiler.

Tolga isimli öğrenci de “Buradan Başbakana sesleniyorum. Öğretmenimizi geri istiyoruz. Biz oyuncak falan değiliz. Biz artık 3’üncü sınıfa geçtik artık büyüdük. Sürekli öğretmen değişmesini istemiyoruz, Uğur Güder öğretmenimizi geri istiyoruz” dedi.

Kamuran Satılmış isimli veli de, “Burada, mevcut öğretmenlerimizi dönem ortasında başka okula görevlendirilmesinden dolayı bulunuyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vali yardımcımız bize yardımcı olmadı biz de çocuklarımızı okula göndermiyoruz” şeklinde konuştu.

Minik öğrenciler ise, okula gitmeyerek okul önünde “Sınıflara girmiyoruz, öğretmenimizi istiyoruz” diyerek tempo tuttular. Okulda 2/B ve 2/D sınıf öğretmenlerinin de başka okullara gönderilmesi üzerine okulda 3 sınıfta 3 gündür dersler boş geçiyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin mağdur olmaması için öğretmen görevlendirmesinin yazışmalarının yapıldığı öğrenildi.


Kültür Yaşam Haberleri hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım