Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
'Hemşehrilerimiz sandıkta konuşacak'
Cumartesi, 15 Şubat 2014

Ünver; 'Hemşehrilerimiz sandıkta konuşacak'... Gece-gündüz demeden şehri karış karış gezerek seçim çalışmalarına devam eden MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Erenler'de gündüz başladığı programlarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.

Erenler'i gün boyunca gezen, akşam iki eve konuk olan ve sonra Yenimahallede vatandaşlara seslenen MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, "Şehrin ulaşım, sağlık, eğitim, kültür, ekonomik, sanatsal, spor alanında durumu ortadayken, AKP'ye bunun hesabını soramayanlar var. Tek hesap soran MHP'dir. İşte bu yüzden biz geliyoruz" dedi.

YAKUP ALAYLI


Erenler İlçesine üçüncü ziyaretini gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Ünver'e Belediye Başkan adayı Yakup Alaylı, İl-İlçe yöneticileri eşlik etti. Daha önceden Çarşamba Pazarı, Hacıoğlu, Tabakhan ile Dilmen Mahalleleri ile Patates haline giderek MHP'ye destek isteyen Ünver, gün boyunca Marangozlar Sanayi, İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde bulunan esnaf ziyaretleriyle çalışmalarını sürdürdü. Burada esnaflarla sohbet ederek projelerini kısaca anlatan Ünver, esnafın sıkıntılarını dinledi.

ESNAF-EV GEZİSİ-GECE PROGRAMI

Ünver ve beraberindeki heyet daha sonra Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Feridun Canbaz'ı ziyaret etti. Ziyarette ulaşım ve şoför esnafının yaşadığı sıkıntılar masaya yatırıldı. Ünver Sakarya'da ulaşım alanında hayata geçireceklerini projeler hakkında oda yönetimi ile fikirlerini paylaşarak fikir alışverişinde bulundu. Gün boyunca yapılan esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Ünver, akşam Erenler'de bulunan iki eve konuk oldu. Konuk olduğu evlerde kadınlarla buluşarak MHP'ye destek isteyen Ünver, seçimlerde kadın çalışmasının önemine dikkat çekti. İkramların yapıldığı, hoş ve samimi bir ortamın ortaya çıktığı ev ziyaretlerinin ardından Ünver, Küpçüler Yenimahalle'de vatandaşlarla buluştu.

MİLLET SANDIKTA KONUŞACAK

Burada coşkulu bir şekilde karşılanan Ünver ve Alaylı kısa birer konuşma yaptı. Ünver, Sakarya'nın 31 Mart itibariyle hizmetle tanışacağına inandıklarını söyleyerek, " Bu hizmet dönemi MHP ile gelecektir. MHP'nin gümbür gümbür geldiğini söylüyoruz. Bundan rahatsız olanlar var. 45 yıldır her türlü tuzak ve oyunu yıka yıka bugünlere gelen MHP, emin olun kim ne yaparsa yapsın zerre kadar etkilenmeyecektir" dedi. Ünver, "Her gün pırıl pırıl adaylarımızla hemşerilerimizin huzuruna çıkıyoruz. Bu millet artık her şeyi daha net görüyor ve biliyor. Sandıkta son sözü hemşehrilerimiz söyleyecektir. AKP'nin yapamadıklarını değil, bizim yapmak istediklerimizi dillerine dolayanlar büyük bir gaflet içindedir. Şehrin ulaşım, sağlık, eğitim, kültür, ekonomik, sanatsal, spor alanında durumu ortadayken, AKP'ye bunun hesabını soramayanlar var. Tek hesap soran MHP'dir. İşte bu yüzden biz geliyoruz" dedi.

MHP'nin her alanda projeleri olduğunu anlatan Ünver, "AKP'nin hayal olarak gördüğü işleri Avrupa ve bizim bazı şehirlerimiz yıllar öncesinden hayata geçirdi. Bunların vizyonu bu kadar dediğimiz de haklı olduğumuz bir kez daha görüyoruz. Bu millet artık sizin göz boyamalarınıza ve ayak oyunlarınıza prim vermeyecektir. Bunlar bizim vizyonumuzu hayal bile edemezler" dedi. Ünver'in konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken, program gecenin geç saatlerinde son buldu.


Haberler hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım